Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 341
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 660
Ами и на мен ми става мило като ги гледам Heart Eyes. Гирляндите си спомням, празниците, отделно всички снимки си приличат като аранжировка и тоалети, че и прически даже. Готино е, а някой неща си спомням с детайли - например празника на буквите и как хартиената корона не се закачаше за косата ми, която беше като да съм бъркала в контакта - пак непредвидена подстрижка заради въшки Mr. Green

Тиквичките ми станаха екстра, обаче са купили едни краставици от Фантастико, които се оказа, че НЕ стават. Който пазарува оттам, да не се лъже да взема тези дни.

# 661
Ей ама супер сте готини всички и като малки и като големи.
Аз никога не съм имала бретон, че ми е къдрава косата и винаги е била дълга дори и като бях хванала въшки едно лято. Майка ми горката се измъчи да ме чисти, обаче косата не се реже Grinning.
Постригвана съм 2 пъти за целия ми живот и двата беше грешка, защото съм като облак Joy.
Много хубави снимки, многооо.

# 662
  • Бургас
Оххх,мина и този ден!
Работа,деца,тропане на хора,вечеря,филм,душ,и ето ме вече паркирала се в леглото. Мислех да захвана новата си книжка,но очите ми се затварят. Спи ми се. Изморена съм. А сутрин как не ми се става....

# 663
  • Euskal Herria
Всичките ни снимки са в България, тук нямам никакви, освен тези, които съм правила с телефона. Все се каня да сканирам всичко и да подредя в албуми, и все оставям за после. Обикновено не се харесвам, но се улавям, че като гледам снимки отпреди години, си казвам "Ех, хич не съм била зле"  Joy.

# 664
Книгите ни от Озон бг, още не са пристигнали, зех да се притеснявам, при вас как е. Да зема да дрънна една шайба newsm78 Дребната днес загубила кубчето на Рубик, забравила го под чина, и край с него. Много е разсеяна, хормонът ли я гони вече #Crazy Телефонът забравя трети път, добре че камери има и го намират newsm78 Все нещо забравя, все нещо и няма newsm78

# 665
  • София
какви сладурски снимки Grinning
моята смешна история с прически/бретони: в един ден на умопомрачение, моята бурна личност отиде на бунт, взе решение, че приключва с гимнастиката и отиде да се прави на Майкъл Джексън от периода Bad. с кичурчето на бретона Laughing
това е единствения период в живота ми, когато съм била с къса коса. когато се прибрах, нашите бяха в ступор, а аз много важна Laughing
и когато сърцето ми не издържа и се върнах в залата, треньорката ми искаше да ме убие...
но само ми отряза кичура, който аз грижливо си прибрах. за спомен.

# 666
Добро утро!

Спах, спах, ама и още мога  Laughing Днес мисля да рискувам и да се пусна по рокля вече...

Аз си подстригах бретон сама на достолепната възраст от 12 години. Защо, историята не помни, ама помня че беше 2 сантима (сигурно съм се мъчила да го оравня) и ходех с една лента през челото, като превързана, докато порасне...  Mr. Green От тогава никакъв бретно.

# 667
  • на Мелмак
Добро утро!
Ох, забравили сме да вземем кафе и мляко, сега съм като тресната с мокър парцал.

# 668
  • Бургас
Добро утро!
Пия кафе в тишина. Цвети сутринта в 6 ме събуди да ми каже, че от утре почива три дни. Тя пак заспа ама аз реших , че няма смисъл да се мъча да заспивам.
И аз имах бритон. Носих го настрани, тупиран. На лимба 😂 И пластмасов биберон , висящ от обицата ми имах. Тях помните ли ги?

# 669
Добро утро на всички.
Аз чакам с нетърпение почивните дни, за да се наспя.
Много добре ги помня всичките тези лимби биберони и прочие украшения. Вчера с една приятелка си припомняхме как сме се гримирали - дебела очна линия и кафяво червило, просто страшна картинка сме били. А имах една съученичка, която беше с тупирана коса, която трябваше да стои на клечки и за целта се мажеше с крем за бръснене за твърдост. Обаче един ден я наваля дъжд и съответно косата падна и тя търка с ръката за да я вдигне отново, а крема се пени, абе направо карикатура.

# 670
Добро утро!
Моят бретон, който аз си подстригах беше заради билети за цирк.  Mr. Green Баща ми ни сюрпризира, и аз се клъцнах, за да съм красива за животните. Къде ми е бил акъла? А баба ми беше в ступор. Тъкмо предстоеше да ни снимат, за да пратят снимките в Коми(където работеше чичо), за да ни направят цветни портрети.
Сега пак съм с бретон, за да си скрия гадните пигментни петна на челото. Синът ми ми е ядосан.
Днес е петък. И после 3 почивни дни. Имам да пръскам градината с отрова. Стейси, а и другите коткопритежатели. Ще пръскам с раундъп. Опасно ли е за котките?

# 671
Моето коте не ходи където съм пръскала.
Къмто 8-ми клас бях постригана на ска. За да фиксирам косата използвах бира....баща ми се чудеше защо свършва бързо бирата, докато не бях изловена.
А се учех да пука на "Арда"

# 672
Добро утро!
Да свършва тази седмица, чака ни пътуване по желана дестинация. Надявам се да е желана само за нас, другите да тръгнат към Гърция, че задръстване и изнервени шофьори не искам.
В телефона имах една снимка, която илюстрира защо като дете си мислех, че съм родена с по-тъмна кожа, но съм я изтрила. Като селско чедо непрекъснато бях черна и мислех, че съм такава по рождение. Като спрях да се излагам толкова на слънце и да ползвам слънцезащитна козметика, се чудех като ми казват, че ми е бяла кожата  Mr. Green

# 673
Аз носех от ония пластмасовите джвъчки по косата, диско въшки им викахме  hahaha Ама не с мяра и с вкус, нали, ами яко накичена с шарена пластмаса с камъчета  Joy

# 674
  • София
Добро утро!

Като ви чета какви сте били щури, признавам си честно и без бой - бях много смотана тинейджърка, затова пък пълна отличничка!!!!!!!!!!, много важно нещо за моите родители  Embarassed
Приятелките ми имаха тупирани бретони, пънк прически, слагаха си цветни спрейове по косите, бяха накичени с какво ли не, аз скука - само няколко шарени пластмасови гривни и това е.
За нас почивните дни няма да са много почивни - мъжът ми ще работи утре, в неделя имаме дете на пробен изпит. В понеделник ще е ден за решаване на задачи със седмокласника ooooh! Вече броя дните на обратно до тия матури, че много бъркат програмата.

Общи условия

Активация на акаунт