Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 338
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 705
Всичко си казвам, почти  Wink  Embarassed, но не мисля, че това влияе по някакъв начин на поведението на моите тийнове.  Съвсем различни са от това, което бях аз на техните години. Следват собствения си път, който според мен засега е доста скучноват.
Simple Smile Понякога скуката е за предпочитане.

# 706
  • Варна
Малка е моята дъщеря още за такива разговори, но като му дойде времето едва ли бих скрила нещо. То няма и какво де. Бях сравнително примерна, големи изцепки не съм имала, разни дребни провинения само.

Нямате изчитане, момичета, творили сте здраво. Аз изтървах всички снимки, но ме заринаха с работа от вчера, та и днес и съм се отдала на безсрамно печалбарство. Ще наваксвам като мога.

# 707
Почти няма какво да разказвам. Пропуших на бала. Отличничка. Случки сме имали класа като цяло. Само аз не съм се изявявала. Най- бях горда, че никога не съм имала вечерен час. По- големи момичета в компанията имаха. Дори са имали забрани за някое мероприятие, а аз само казвах "Отивам там и там, не знам кога ще се прибера". Но никога не съм дала повод на родителите ми да се срамуват от мен.

# 708
  • София
Казвам, казвам, даже вчера си говорихме по темата безопасен секс и аборти на 16 (от една тема в СО) и му разказах как майка ми ми беше казала, ако забременея, да не ходя да правя глупости, ами да й кажа, нито ще ми се карат,  нито нищо, все ще го изгледат едно бебе - и как това доведе до моето твърдо решение, ако забременея по никакъв начин да не й казвам, защото бебе НЕ ЩА! И добре че не ми се е налагало де Simple Smile
Та това по повод моята (повторната) лекция, ако се стигне до такъв сакатлък и девойката я е страх да каже на майка си, да кажат на мен, няма да се карам и няма да ги карам да гледат бебета ако не искат.
Той каза, че си го знае това, да не се притеснявам, оставало само гадже да си намери, че напоследък не му се получавало хич  Laughing

Съобразявам с възрастта де, имала съм няколко опасни случки в тойн годините му и му ги разказах, докато вилнееше неговия пубертет, да си има обица на ухото за нещата, които могат да се случат.

# 709
Привет Hug Ние сме си все така 2 в 1, но който е заложил на днешния ден, има шанс - наспах се, мога да раждам bowuu

Аз, аз  Heart Eyes

Една прекрасна жена, родена на днешния ден всеки момент ще стане баба, за по- рано беше определена беба, но не искала да излиза. Още в началото и казвах, че ще е на нейната дата  Flutter Толкова беше притеснена миличката като и звъннах, предпочитала тя да ражда, не да чака отвън. Замислих се, така е  Confused И аз 2 щерки имам, разбирам я чудесно.

Белинда, чуден ден днес бе, топло, слънчево, кво не му харесваш  Mr. Green

# 710
  • София
Момичета, от вчера са пуснали парочистачки в Лидл и съм загледала тази за под. Нещо като заместител на мопа, но идеята е да чисти без препарати. Имате ли някакви мнения по въпроса newsm78

Ох, Бърди, къде ме върна Hug И аз много меля за безопасния секс, макар че той още не е почнал дори да харесва момичета. Ама аз да подкова от рано.

# 711
Моята кума също днес празнува рожден ден. Прекрасен човек е!

Освен парочистачки са пуснали и джаджата за прозорци. В темата доста се обсъждаше по едно време.

# 712
О, ДжеНа,  алкохолните купони не съм подминала и аз , но те бяха в студентските ми години.
2001 купон със състуденти, рускиня също с водката, а аз позирам  с бърбън, дори самия Слаш himself би ми завидял  Simple Smile
И коса вдъхновена от балерините от балета на Слави тогава - с  тъмни отдолу дължини.  Wink И очертано с молив червило Crazy
Като ученичка не съм пила алкохол, но цигари съм пушила. Никога трева, нищо .
Ох, забравих,  ето  Blush
http://prikachi.com/images/462/9061462O.jpg

# 713
Охоо, аз всичко си разправям на Миа, то не е дълго- едно напиване на 15 първо и последно, с чудно алкохолно отравяне и нула спомен. С облак се усмъртих, за  да впечатлявам един момък:) Полсе се згаджихме с баща и на около 16 бях, оженихме се млади и зелени, на 20 я родих. Нищо интересно:) ще ми се тя да си поживее повече. Мен ме държаха зверски, няма дискотеки, хижи, лагери- нищо! Само на село можех да излизам, през лятото, там се и напих де:) Аз сега не я спирам, но тя никъде не иска да ходи, много е смотана, като баба сериали гледа "Откраднат живот" и оня тъпия с Елена Петрова... Вместо да излиза с връстници дреме в къщи с нас, будала! Аз ако можех преди ехееее нямаше да се спирам:)

# 714
Ох, Жаки, нямаме угодия ние майките  Mr. Green Тъкмо се карах на моята по месинджъра, че се прибира след като аз съм си легнала и не мога да я видя. Откраднат живот и тя гледа /и аз/, но на повторение на другия ден  Laughing Не можем да се засечем двете, а след месец заминава  Cry

Белинда, това чудо парочистачка не ща да го видя аз   Stop Моя позната беше си поръчала от Телешоп, от скъпите едно време, не беше доволна, аз не вярвах. Даде ми го, да му се  "насладя" - е, разбрах я веднага. Тежко, мокри, събира мъхчета, ама и ги оставя след себе си. Въобще никакво улеснение не е. По- добре прахосмукачка и от моите любими кофи с центрофуга. За мен това е успешната комбинация  Peace

# 715
Разказвате ли на децата си какви сте ги вършили през пубертета? Индивидуалните и колективни бягания от час, фалшивите медицински бележки, какви "пищови" сте правили, първа цигара, първи алкохол, такива неща.
Или предпочитате образа на "перфектния" родител, който никога не е правил нищо нередно?  

Не съм ви чела и сега ще мина назад и напред, но да си кажа. Аз като хвана моя в някаква издънка и той ме пита как съм разбрала, обикновено му обяснявам, че на където е тръгнал, аз от там идвам и не е първият, който прави щуротии Simple Smile.

# 716
  • София
Децата са различни. Моят онзи ден, покрай презентацията на тема наркотици, заяви, че по купони нямало да ходи, да не би някой да го дрогира с хапче в питието, без да разбере. Викам си, добрееееее, след 2-3 годинки пак ще си приказваме Laughing Не, нямало, категоричен е, не му се поемали излишни рискове Crazy

Мисля си - това дете не е от мен hahaha Странно е да си чак толкова предпазлив. И не е хубаво да не искаш да се забавляваш сакън да не стане някой сакатлък - това те ограничава и пропускаш важни етапи от развитието. Според мен. Надявам се, като порасне още малко, да се промени. Иначе, не съм вярвала, ама аз лично ще го натиря да излиза и да ходи насам-натам. Че то иначе младост ли е, вкъщи пред компа?!

Еее, Райче, що така Confused Тъкмо се бях навила...

# 717
Белинда, моят ходи на две-три партита и спря. Питах го, защо и ми отговори, че не желае да вижда приятелите си в такова състояние.

# 718
  • дядовата ръкавичка
Ех, Жаки, Белинда, вие ще ме разберете. Моите и двамата са асоциални. Тикам ги да излизат, аз не се спирах на техните години, те - не! "Ти какво искаш - да ходя по клубове, да пия и да пуша наргиле, ли?" - това синът ми го разправя. Ми, не че го искам, ама и това е някакъв вид социален опит.

# 719
  • Варна
Даун, ще взимам от тебе уроци по възпитание на дете. И от Уиш също. Синовете ви ме кефят на макс.

Общи условия

Активация на акаунт