Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 344
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Веднага му казах, че да ги трошат, за да гръмнат е много опасно и може сериозно да се наранят. Той ми се хили насреща и вика - да, бе да. Когато му казах, че и ние сме го правили и е пострадал някой се поспече и мисля, че прекратиха с тези занимания.
и в този ред на мисли, не мога да разбера защо продължават да се селфят по влаковете. колко деца пострадаха...?

аз за щуротиите ще си замълча Grinning
надявам се да не се кротна никога до степен, в която да умра от скука.
главата, обаче, все е била на раменете. преди заради крайно либералната ми мама, сега заради цербера, когото родих Heart Eyes

# 736

и в този ред на мисли, не мога да разбера защо продължават да се селфят по влаковете. колко деца пострадаха...?

Ей това не мога да разбера newsm78 Както и ежегодните инциденти с пиратки.
Не виждат ли, не чуват ли  тия деца  Rolling Eyes Защо се мислят за безсмъртни?

# 737
Да не се обиди случайно някой, но си мисля, че едно дете за да направи подобна простотия като селфи върху влак, трябва да има много дълбоки и отдавнашни дефицити в комуникацията с родителите му. Даже не казвам възпитание. На времето имаше едни герои във Варна, които скачаха от кабинките на лифта на пътя за Златни пясъци върху движещите се автобуси, ей така да става весело. Всичко приключи като решиха да влязат при мечките в зоологическата градина. Единият млад и зелен си замина от този свят, другият на човек не прилича от тогава, и в емоционален, и във физически аспект. А беше нещо като Брад Пит на квадрат, от семейство с възможности, които си бяха за завиждане.

# 738
Децата по принцип се мислят за безсмъртни. Няма как да го променим, но до възрастта, в която стават по-самостоятелни, можем да сме се опитали да им "набием" някои здравословни навици. Не винаги се получава и не всички имат вродена самозащита.

Аз нямах, едва след като родих ми се появи. Надявам се детето да има.

# 739
  • София
Чек, не е задължително, предполагам.
в пубертета хормоните действат като синтетика. дават нереалистично усещане за контрол над физичните, и химичните, и всички закони.

та, родителите на тийнове, трябва да пишат в семейно положение: сложно е Wink Simple Smile

# 740
Какво изпуснах? Белинда забега ли да ражда или е до Лидъл за чистачката?

# 741
Отивайки към Лидл, пътьом може да реши и да роди Simple Smile

# 742
  • Пловдив
Помнете ми думите, казах 6-ти май. bowuu bowuu

# 743
Помнете ми думите, казах 6-ти май. bowuu bowuu

Тя няма ли един Георги вече или греша?

# 744
ОО, Янтра и мен почваш да дразниш с тая късна дата! Mr. Green

# 745
  • Пловдив
Аз съм Касандра и много познавам.

# 746

Последно писа, че взима душ и излиза за освежаване  Peace

Мислех да я питам, ще има ли време да се върне  Laughing /като в онзи пенсионерски виц/, ама не посмях, не я знам носи ли на майтап тия дни  Laughing
Да не се е разчистила пък  newsm78

Белинда, да се разпишеш като се върнеш  Wink

# 747
  • Sofia
Дженкаааа, къде си, лоша жено? Заради тебе се разорих с тоя ФД. Днес пак имат -25% на всичко  ooooh!
Whistling Mr. Green Шшт,ама като се нагиздиш доволно после,няма да рИвеш,нали  Wink? Ненаситница  Hug.
Бях на фитбол аз, пребих се,тамън на два пъти  Shocked hahaha.Веднъж се изхлузих от топката и тупнах по дупе, после си защипах едната ръка с гиричката  Crazy.Пишмян спортистка....освен и аз да се наградя с нещо от ФД. Тая седмица се стискам,наложила съм си възбрана  newsm78.Че освен там,овършавам и в реалните магазини и... Crazy. Обаче,ако поръчам сега те ще пристигнат другия месец  Mr. Green,демек ще са разход на май месец  hahaha .Измислих го  Whistling така,че да не ми е  съвестно  bowuu.
Янтре,и аз съм за 6-ти май вече, на чичо си Герган да е  baby_neutral.

# 748
  • Телиш/Плевен
хахаха и аз чакам Белинда да се върне. Grinning

# 749
Обаждам се преди малко на една приятелка.
Скрит текст:
Отдавна не съм я чувала, но гледам да не я притеснявам, защото си имат грижи с малкото дете - има рецидив - левкемията пак се е върнала и е на силна химио. Обаждах се, за да предложа да вземем големият и син с нас няколко дни при следващата учебна ваканция - ще ходим на интересно място, детето има нужда от нещо различно. Тя ме поля като че със студен душ - малкият е зле, химиото тоя път не действа, молят се за чудо. Евентуално трансплантация на стволови клетки, но до момента няма подходящ донор.
Мамка му, мамка му, мамка му. Колко са ни дребни грижите.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 16:24 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт