Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 328
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 750
Сбъдваща, това е най- тежкото за един родител Sad(( Дано се подобри детенцето, дано!

# 751
Сбъдваща  Hug

30 градуса е при нас...  Shocked Добре, че не тръгнах със зимното яке като оня ден  hahaha

След малко се наработвам и отиваме да правим разходка с моя мъж, че дойде лятото  Grinning

# 752
Сбъдваща, лоша работа. Дано се подобри детенцето.  Sad

При вас лято, а? Тук още е пролетно време, 20 градуса е, съответно на мен ми е студено.

# 753
Тук е 0 (нула!) и вали Sick.

# 754
Много е приятно времето и при нас  Peace
По къс ръкав съм, с жилетка и обух на голямата едни гуменки ли са, какво са не знам - сиви с оранжево-червени връзки на рийбок hahaha
Ама как никой досега не ми е казал колко удобно е със спортни обувки. Ми те подметките едни мекички, все едно в пяна стъпваш. Не ходя, ами направо летя. Пък аз да се мъча на жена да се правя  Crossing Arms  Mr. Green

За младежки глупости - отричам до край  Sunglasses

В училището на децата тази седмица всяка сутрин правиха физзарядка.
Не е задължителна, 30 минути преди часовете с музика и инструктор, в двора. Времето беше чудесно и предразполагаше.
Малката беше във възторг, всяка сутрин участваше, голямата не толкова  hahaha

Сбъдваща  Confused

# 755
  • Някъде там
Здравейте.
Сбъдваща Sad Confused Hug,дано има късмет детенце,да се намери донор.
В такива моменти не знаеш какво да кажеш.

# 756
Поради каква причина може да имам кръвоизлив в окото? Преди малко го видях, но една колежка ми каза, че си е там от сутринта.  newsm78

# 757
От недоспиване, от кашлица, кихане и т.н.
Сбъдваща, това е най-лошото, което може да се случи на една майка, дано все пак имат късмет.

# 758
Поради каква причина може да имам кръвоизлив в окото? Преди малко го видях, но една колежка ми каза, че си е там от сутринта.  newsm78

Кръвно, вдигане на тежко?

Сбъдваща, дано се оправи милото  Praynig В България ли са /дано не си казвам в такива случаи  Embarassed/

# 759
  • Някъде там
Освен изброените от Съни,аз съм имала и от високо кръвно.

# 760
Обаждам се преди малко на една приятелка.
Скрит текст:
Отдавна не съм я чувала, но гледам да не я притеснявам, защото си имат грижи с малкото дете - има рецидив - левкимията пак се е върнала и е на силна химио. Обаждах се, за да предложа да вземем големият и син с нас няколко дни при следващата учебна ваканция - ще ходим на интересно място, детето има нужда от нещо различно. Тя ме поля като че със студен душ - малкият е зле, химиото тоя път не действа, молят се за чудо. Евентуално трансплантация на стволови клетки, но до момента няма подходящ донор.
Мамка му, мамка му, мамка му. Колко са ни дребни грижите.

Сбъдваща, това е най-ужасното нещо, което може да сполети родителите. Много, много тъжно. Надявам се, че ще има подобрение на показателите.

Чек, провери си кръвното, но може и от кихане/кашляне да се получи, а и от разтъркване.

# 761
Не, в Германия са. Детето получава възможно най-доброто лечение. Веднъж се пребори, беше на 3 - една година беше химиото, успя. Красиво като картинка, умно и добро детенце. Детско-градинска голяма любов с щерката. Постоянно бяха заедно, драма в 1 клас- разпределиха ги в различни класове. Преди няколко месеца разбрах, че левкемията се е върнала, майката се държеше смело- вярваше, че пак ще се преборят.
Гледам снимки и рева. Ще отидем да се тестваме за донори, колкото и малка да е вероятността, не знам с какво друго можем да помогнем. Много ми е мъчно, много.

# 762
От роднините няма ли подходящ донор? Чела съм за банки за стволови клетки, дано успеят  Praynig

# 763
Понякога се случват чудеса, Сбъдваща, дано детенцето се пребори.

# 764
  • Телиш/Плевен
Сбъдваща мечти, дано се случи чудо и това детенце се пребори! Praynig Cry

Общи условия

Активация на акаунт