Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 324
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 795
И аз Асан  Mr. Green Ходихме с мъжа ми на разходка и седнахме да хапнем. Аз - бургер с бира, той плодова салата с цитронада, защото щял да ходи да рита   Crazy. Ми да ходи, будала,  аз ще се размажа на дивана и ще ме мързи тежко

# 796
  • Sofia
ДжеНа,  добави и бутилка хубаво вино и ще ти звънна като съм долу  : Heart Eyes
е,как,даже втора отворихме,докато те чакаме  Heart Eyes
От първи клас обичах да съм в центъра на купона и вниманието и ми се получаваше  bowuu. Сега пак ми се получава, но нямам нужда от толкова внимание, все по-самодостатъчна съм си  bowuu. Синковецът е доста социален, има всякакви другари в училище- от калпазани до читанки  Mr. Green,той-по средата  Whistling. Таткото си пада малко темерут, което не е лошо-балансира, че като се развихрим с младежа, нямаме спирка  Mr. Green.
белинда,много сладки твоите момчета  Hug.Пу-пу,а ти спокойна ми "звучиш"  Peace.

# 797
Правила съм глупости като ученичка, нищо скандално или екстремно. Пушене, пиене, бягане от часове, гаджета..наркотици никога. Пълна отличничка не съм била, но и нямах слаби оценки.

Размазала съм се доволно на дивана. И аз съм на бургер, хапваше ми се доста. Но без бира. Laughing
Отдава ми се да мързелувам, ако плащаха за това, ехее.. Laughing

# 798
  • Euskal Herria
На пържоли ще сме тази вечер, само се чудя гарнитурата картофена салата ли да е, или пържени картофи. Бургери сме си правили един-два пъти, обикновено дюнери си спретваме.
Утре трябва да напазаруваме и за понеделник, че нали е празник - всичко ще е затворено.

# 799
Сбъдваща, дано се оправи детенцето.
Скрит текст:
Два пъти съм се напивала през живота си. И двата пъти с джин с тоник. Това са ми и единствените 2 пъти когато съм пила джин. Първия път бях на 17-18 с няколко съученички. Втория път миналата година със същите тия образи  Simple Smile
Бях отличничка, с вечерен час. Мислех си, че нищо не са ми разрешавали. Последния път като се събирахме с класа и разказвахме случки, се оказа, че съм присъствала на почти всички дивотии, а голяма част от купоните са били в къщи.
Баща ми още разказва как сме отишли 10 човека на сбор на съученичка, в село на 50 км от Плевен. На другия ден четирите момичета на стоп от селото отиваме на друга съученичка на сбора, в село което е на 40 км от Плевен, но в другата посока. Тъкмо се кикотехме и се обади майката на първата да види дали сме стигнали, и каза, че момчетата решили да останат и тази вечер. Та ние обратно на стоп. Няма да изпускаме купона. А баща ми накарах, да се обади на учителката при която имахме първите 4 часа, да и каже че ще ги пропуснем  Joy Нашата специалност бяхме 15 човека, 11 бяхме в разход.
Синът ми много излизаше, всяка вечер с различни приятели, на дискотеки. От 3 месеца работи 2 вечери седмично в дискотека. Каза, че ако не се налага няма да стъпи повече.

# 800
  • София
Белинда, вие ще запазвате ли стволови клетки?  
Не Confused Прочетох какво предлагат две от банките, то едно и също и не останах удовлетворена Confused Немалко пари, а гаранции - никакви. Договорите са абсолютна пунта мара. Но не мога да отрека, че се замислям дали не подходих несериозно, трябваше може би да потърся други банки, сто процента има и по - читави. Другото, което исках - да даря на националната банка, поне за други нуждаещи се да има, също се излигавих и не организирах. Ама и там е зле работата - вместо да агитират бременните и да са там на всяко училище, на всяка лекция, на всеки ден на отворените врати, да се напълни тая банка с материал, те са като Левски - не можеш да им откриеш следите Rolling Eyes Трябва да ги издирваш, сам да си организираш всичко...То вероятно и затова в банката няма нищо. Иначе коя бременна, непланираща да запазва стволови клетки за себе си, би отказала ползването им за нечие чуждо дете - иначе тази ценност просто се изхвърля като биологичен отпадък Sad Много има да работим в тази насока, много!

# 801
Записвам се вечерно

Тръгнах си тъкмо от работа ,в понеделник ми е последния работен ден
Днес бях на интервю за нова работа
Забавно е
Ще съм на нова работа след сесията

Белинде ,дано дреб не те мъчи много още
Аз съм заложила на утре Simple Smile

# 802
Аз замразиха на Жаки, за всеки случай, дано да ги загубя тези пари, никога да не ги ползвам!

Моята ципура в сол стана много вкусна, мъжът ми я хареса. Пак ще правим.

Нали ви бях казала да стискате палци за една голяма моя мечта, стана ! Станааа! Много съм доволна, това се брои за подарък за рожденните ми дни за поне 5 години напред:) Иде ми да танцувам. Черпя всички с каквото пият, наздраве! в такива моменти ми се иска да мога  да си споделя подробно, но като видя броя прегледи на темата, разбирам че  не е уместно, за жалост.

# 803
Давиз, ужас. Там толкова пъти съм се разхождала и никога не съм виждала змии. Дано всичко мине добре

Жаки, честито, каквото и да е. Аз искам кебабче Simple Smile  Hug

# 804
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Belinda, момчетата нетърпеливи ли са да се роди брат им? Някой ще ти помага ли в първите дни? Беше ли споменала,че и сестра ти е бременна, или бъркам?
Поръчах едни обувки аз, все пак  Crazy.
Сбъдваща, дано се случи чудо за това хубаво дете и родителите му  Praynig
Светълчо, как сте? Как е ТМ?
Смятам паста да се вечеря у нас. Купих пълнозърнести фусили, ей сега ги мятам  chef.

Много сме зле. Живеем в кошмар. Нарочно не разказвам тук, за да не се заоблачава хубавата тема.
Благодаря ти, че ме мислиш. Hug

# 805
Светълчо, какво се случва, аз съм пропуснала? Много съжалявам, толкова си слънчева и мила, не искам да ти се случват лоши неща! Да минава и да свърши добре, каквото и да е Hug

# 806
  • Euskal Herria
Светалчо,  Hug. Дано да просветне при вас!

Жаки, честито!  
Права си за споделянето - дори и на ЛС пиша това, което мога да кажа спокойно във форума. Парен каша духа.

# 807
Belinda, момчетата нетърпеливи ли са да се роди брат им? Някой ще ти помага ли в първите дни? Беше ли споменала,че и сестра ти е бременна, или бъркам?
Поръчах едни обувки аз, все пак  Crazy.
Сбъдваща, дано се случи чудо за това хубаво дете и родителите му  Praynig
Светълчо, как сте? Как е ТМ?
Смятам паста да се вечеря у нас. Купих пълнозърнести фусили, ей сега ги мятам  chef.

Много сме зле. Живеем в кошмар. Нарочно не разказвам тук, за да не се заоблачава хубавата тема.
Благодаря ти, че ме мислиш. Hug

Светълчо, темата е свободна за всичко и ако ти се споделя, сподели. Дано да се разсеят облаците над вас скоро.

# 808
  • Телиш/Плевен
Жаки, много се радвам за теб! Hug

Светълчо, предположих, че щом спря да пишеш, не са добре нещата, но се надявам да започнат да се подобряват вече. Praynig Hug

Дадка Hug

# 809
Светалчо, каквото и да се случва, дано приключи скоро. Ако ти се споделя, сподели.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт