Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 340
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 675
И аз бях пълна отличничка, ама бягах от часове /с мярка, че да не ми спрат стипендията  Mr. Green/, пушех  Embarassed Embarassed Embarassed, гаджета сменях...пълна програма. Долу- горе ми се връща всичко де  Laughing Няма лошо, това е нормално еволюционно съзряване  Wink
И аз нямам детски снимки у нас, сега ми напомняте следващия път да си изделя малко  Peace

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 08:39 от raja_nikol

# 676
  • Бургас
Добро утро!
Ние се успахме тази сутрин. Станахме в 7:50
Набегом се разхвърлихме по училище и дет.градина.
Снощи танците бяха яки. Започнахме да играем целите хора,т.е. мелодията от край до край. Така трябва.
Лина,аз до скоро гледах у дома такова биберонче. То не бяха биберончета,цветни яярки връзки за маратонки в различен цвят. Ходила съм дори и с различни чорапи  Mr. Green Един ярко зелен и един ярко розов  Crazy

# 677
Скрит текст:
Добро утро!
Ние се успахме тази сутрин. Станахме в 7:50
Набегом се разхвърлихме по училище и дет.градина.
Снощи танците бяха яки. Започнахме да играем целите хора,т.е. мелодията от край до край. Така трябва.
Лина,аз до скоро гледах у дома такова биберонче. То не бяха биберончета,цветни яярки връзки за маратонки в различен цвят. Ходила съм дори и с различни чорапи  Mr. Green Един ярко зелен и един ярко розов  Crazy
Чорапогащници оцветявахме с боя за яйца и имахме с всички налични бои. Дали са ни цапали краката спомен нямам.

# 678
  • София
Добро утро!
Аз не съм залагала на Белиндо джуниър, но 1 май мисля, че е хубава дата.  Grinning

Кати е много щастлива, защото си попълни цялата колекция от Смърфовете. Аман от тия стикита. Този път колеги и съседи ни заринаха със стикита и не ни се наложи да ходим в Лидл и да хвърляме пари за глупости.

Тази вечер пристига кръщелницата ми на гости за почивните дни. Също така синът на моя приятелка ще спи вкъщи и утре ще е в нас, тъй като родителите му са ангажирани служебно. Тази вечер ще има пижамено парти. Прецених, че ще е най-удобно Кати и моя принц (така му казвам на малкия разбойник) да спят на нашата спалня, че е достатъчно голяма и няма да се бутат. Днес гледам сложена табела на вратата на спалнята, много естетически издържана, на която пише "Спалнята на Кати и Макси". Щях да падна.  Mr. Green Мъжът ми само поклати глава умилително, хаха... Дъщеря ми и програма е направила. Няма да ви отегчавам с нея, само ще кажа, че преди сън всеки ще чете книга за около 15 мин.  Joy

Аз като тийн бях яко захлупена, но на 18 си хванах гадже и се отраках доста бързо в много отношения.  Crazy  

# 679
  • София
И аз бях пълна отличничка, ама бягах от часове /с мярка, че да не ми спрат стипендията  Mr. Green/, пушех  Embarassed Embarassed Embarassed, гаджета сменях...пълна програма. Долу- горе ми се връща всичко де  Laughing Няма лошо, това е нормално еволюционно съзряване  Wink
И аз нямам детски снимки у нас, сега ми напомняте следващия път да си изделя малко  Peace

Ох, Рая, сега ме подсети, че веднъж съм бягала от час. Беше в края на срока, имах една петица и две шестици по физика и реших да избягам, защото нашата физичка беше много серт и можеше да реши да ме изпита, а пък не бях много подготвена. Решихме да бягаме с една съученичка и седнахме на една пейка в градския парк. Спуках се от притеснение. Като се върнахме се оказа, че физичката е седяла почти през цялото време в хранилището към кабинета и даже не е видяла, че ни няма и не ни е писала отсъствие и не е изпитвала никого Joy Joy Така и не успях да се сдобия с поне едно неизвинено отсъствие за ученическата си кариера.

# 680
Аз не съм бягала от час, но ме пускаха, когато кажех, че имам ангажимент. А понякога ангажиментът беше да стоя на пейката в градинката с приятели от други училища. Като цяло бях тийн мечта.

# 681
Аз неизвинени имах доста, а и като комсомолски секретар успявах да организирам поне половината клас да избягат. Майка ми се молеше само да завърша и да не се оженя. Явно са били силни молбитеа -с жененето успях на 36.
Бях и преди изхвърляне от училище, защото на практиката отказах да работя.
 А колко пъти сме бягали от бригади....и само на стоп пътувахме. Като студентка успях да стопирам баща ми....те ме закараха на автогарата, обаче аз си изтъргувах билета и с една дружка, на стоп. Как се осзоваха майка ми и баща ми на пътя, идея си нямам.

# 682
Добро утро!
Аз не съм залагала на Белиндо джуниър, но 1 май мисля, че е хубава дата.  Grinning

Скрит текст:
Кати е много щастлива, защото си попълни цялата колекция от Смърфовете. Аман от тия стикита. Този път колеги и съседи ни заринаха със стикита и не ни се наложи да ходим в Лидл и да хвърляме пари за глупости.

Тази вечер пристига кръщелницата ми на гости за почивните дни. Също така синът на моя приятелка ще спи вкъщи и утре ще е в нас, тъй като родителите му са ангажирани служебно. Тази вечер ще има пижамено парти. Прецених, че ще е най-удобно Кати и моя принц (така му казвам на малкия разбойник) да спят на нашата спалня, че е достатъчно голяма и няма да се бутат. Днес гледам сложена табела на вратата на спалнята, много естетически издържана, на която пише "Спалнята на Кати и Макси". Щях да падна.  Mr. Green Мъжът ми само поклати глава умилително, хаха... Дъщеря ми и програма е направила. Няма да ви отегчавам с нея, само ще кажа, че преди сън всеки ще чете книга за около 15 мин.  Joy

Аз като тийн бях яко захлупена, но на 18 си хванах гадже и се отраках доста бързо в много отношения.  Crazy  
Тонка, еклерите ще ги делим с теб май. И аз заложих на първи май. Все си мислех, че съм единствената. Я виж каква забележителна дата, чак почивен ден!

# 683
Хахахах, Титина, майка ти докато се е молела да не се омъжиш, сигурно после се е молела най-после да се ожениш Simple Smile

# 684
Titina  hahaha

Аз бях много буен тийн, като се сетя и... До големи простотии не съм стигала и бях отличничка. Неизвинени нямах много, за да не ми спрат стипендията, но извинени... В 11 клас се оказа, че имам около 20 присъствени дни до март (когато ме изловиха). За първи и последен път майка ме наказа тогава. Понеже бяхме в една младежка организация имахме една бележка от кмета, че ни освобождава от училище да ходим някъде си. Бележката беше прилежно сканирана, фалшифицирана и принтирана на цветен принтер, само датите сменяхме  hahaha Кметът най-често ни командироваше по кафетата или в Свищов по гаджета  hahaha И личната много ми даваше. От училище така и не ме изловиха, за сметка на това мама ми стъжни живота  Mr. Green Бързо и мина де.

# 685
Е и аз бях отличник, но и доста скучаех
С един съученик бяхме успели да приберем кочан с извинителни бележки от лекарския кабинет. До нас имаше студенти по медицина и помагаха с диагнозите и  краснописа.

Съни, накрая се беше примирила жената.  Laughing

# 686
Аз бях малко бунтарка. Веднъж на първия учебен ден не пуснаха в училище приятелката ми, защото косата можеше да бъде или къса, или дълга /на плитки/, а нейната беше до раменете. Аз солидарно не влязох с нея, изпаткаха ми 5 неизвинени и ми намалиха поведението веднагически. После не смеех да закъснея цял срок, защото следваше изключване от училище Mr. Green

# 687
  • дядовата ръкавичка
Тitina, разпознах се в теб като тийнейджър. Годините може би бяха такива, но ние всички бяхме до известна степен "бунтари"  Wink. Бягахме от час групово,  пушехме заедно в близкия парк, пътувахме на стоп много!, и разни глупости от сорта -  да заключим учителите в стаята на една бригада, да избягаме от военно или манифестация, което си беше голям грях... В осми клас, втори срок, половината клас в т.нар. реномирана гимназия, беше с намалено поведение.

# 688
  • Euskal Herria
По повод поста на Ая - под ученическите манти в гимназията се разрешаваха само тъмносини или черни панталони. Веднъж посред зима ме накараха да си събуя червените джинси и тогава ме пуснаха да вляза в час.

# 689
Добро утро!
Бях отличничка, но бягах, за да ходя при гаджета. Whistling
Веднъж съм се наканила да бягам, подминах отбивката за училището и след 200м се задава баща ми ooooh!. Казах му, че отивам да си купувам нещо от по-далечен магазин и с подвита опашка отидох на училище. Crossing Arms
Бягала съм от класното по математика заради най-добрата ми приятелка. Учудващо за мен, знаех задачите и ги решавах, но приятелката - не. И като добра приятелка, избягахме заедно. После госпожата ни спука от бъзици и не повярва, че изведнъж сме се разболели и двете Mr. Green.
Еееех, спомени Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт