Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 334
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 690
По повод поста на Ая - под ученическите манти в гимназията се разрешаваха само тъмносини или черни панталони. Веднъж посред зима ме накараха да си събуя червените джинси и тогава ме пуснаха да вляза в час.

И аз има подобен случай, моята класна не ме пусна в училище защото бях с лилав блузон, който на всичкото отгоре беше взет с хиляда връзки, но само синьо и черно можело друго не. Naughty
Пълно беше с тъпотии от тоя род.

# 691
  • Euskal Herria
В основното училище сутрин от 7 до 7,30 играехме гимнастика под съпровод на музика. Строени на двора - всички класове, отпред учителка показва упражненията, музиката гърми, оглася квартала. На вратата на двора имаше дежурен и ако закъснееш - не те пускат. Пишеха забележки в бележника, имам такава: "Закъснял за ведрина".   Laughing
А в  гимназията - вместо утринна гимнастика - половин час друсахме хора на двора. И после почваха часовете.

# 692
  • Бургас
Олеед,Яна,хубаво ще е било да се започне деня с хоро!
Браво ! Да можеше и сега да играят по половин час хора навън,щеше да е прекрасно! Да се научат децата!

# 693
Бе добре си е било.Трябва да има дисциплина, униформи и никакъв толеранс към простотии, псувни и обиди към учители или съученици.  И да, гимнастика  сутрин.
Сегашната ни класна само вдига ръце и ги гали с перо, такива са поредките днес,  че и на главата да и се качат, не може да ги пипне.
Моя мъж е 76- ти набор, помни здравите шамари зад врата в училище и "целувките" на  казармата,  както и гърча в спортното.

# 694
  • Euskal Herria
Хората ги разучавахме в час по физкултура.

# 695
Разказвате ли на децата си какви сте ги вършили през пубертета? Индивидуалните и колективни бягания от час, фалшивите медицински бележки, какви "пищови" сте правили, първа цигара, първи алкохол, такива неща.
Или предпочитате образа на "перфектния" родител, който никога не е правил нищо нередно?  

# 696
  • Euskal Herria
О, да. Далеч съм от мисълта, че трябва детето ми да има идеализиран образ. И аз съм човек, и аз греша. И ако съм разказвала, то е било с мисълта детето ми да види моите грешки, ако съумее - да ги избегне. И не на последно място - знаете приказката "Ти накъдето отиваш, аз от там се връщам", т.е. и ние сме вършели същите щуротии; децата не откриват топлата вода. Особено в случаите, когато си мислят, че са ме преметнали или надхитрили. Надявам се да съм се справила с отговорностите си като родител.

# 697
  • sofia
Разказвам "на час по лъжичка", отделни случки. Използвам разказите, за да е наясно, че аз съм наясно какви ги твори и да не пробва да лъже и маже, като сътворил простотия.

# 698
Аз нямам кой знае какво да му разказвам. Обаче не си и правя илюзията, че той ще е като мен.

# 699
  • София
Привет Hug Ние сме си все така 2 в 1, но който е заложил на днешния ден, има шанс - наспах се, мога да раждам bowuu

Много весела тема сте подхванали. За разказването - разказвам аз, не крия. Винаги съм предпочитала приятелските отношения със сина ми /големия, малкият още не проявява интерес/, пред измисления образ на перфектен родител. Само че моите "щуротии" са от гимназиално време, на него още му е рано, не го е настъпил пубертетът както трябва още Laughing

# 700
Не знам дали бих им разказала, какви съм ги вършила, като тийн. Обаче съм сигурна, че ще ми се върне. Дано поне съумеят, да се опазят от наркотици и лоша компания. Аз бях доста страхлива в това отношение и успях. Майка ми държеше да познава хората, с които излизам, което тогава не разбирах.
Моля се да станат разумни хора, но не знам, дали мога да ги възпитам да бъдат такива.

# 701
  • София
Разказвате ли на децата си какви сте ги вършили през пубертета? Индивидуалните и колективни бягания от час, фалшивите медицински бележки, какви "пищови" сте правили, първа цигара, първи алкохол, такива неща.
Или предпочитате образа на "перфектния" родител, който никога не е правил нищо нередно?  

Аз няма какво да разказвам, защото не съм пушила, не съм пила и не съм носила фалшиви медицински бележки. Само се е случвало да преписвам Embarassed, но това са единични случаи, а не практика.
Мъжът ми пък е пушил, напивал се е, правил е щуротии, но е бил и отличник и олимпиец по математика, така че той разказва смесено, като набляга на успехите. Laughing
На големият ни син по едно време му се гадеше от нашата "идеалност" в училище, направо бягаше с писък, когато трябваше да слуша мъжа ми: Аз на твоите години знаеш ли .... Като започне сега да разказва на номер 2 вече, само го ритам по кокалчетата, че и на мен ми писна Crazy

# 702
Малка е още, не ме е питала за простотии в училище, но съм сигурна, че ще дойде и това време.
А простотии съм правила в рамките ма нормалното, нищо екстремно, така че нямам намерение да я лъжа за това.
Намерих снимка на мъжа ми на 16,скийте  Simple Smile
http://prikachi.com/images/218/9107218S.jpg

# 703
  • Sofia
Хич не бях цвете аз след 10 клас  Whistling-
Скрит текст:
запивки, застъпване на гаджета  Whistling, катастрофирах с единия,докато родителите ми знаеха,че съм с приятелки... Embarassed,все търчах сестра ми да ме спасява  Heart Eyes,подправях бележки,преписвах  Crazy и въпреки това съумях да изклася само с една 5 в дипломата,по математика  bowuu.Учех до ранните часове,доста амбициозна бях. И до сега в училището ни има групова снимка на целия ни емблематичен клас, след почти 20 години, 27  отличника от 27 ученика, в 11 клас  Crazy Не знам дали ще ми се върне в моята къща,НО определено се връща на сестра ми с нейната девойка  Crazy.Тия дни,след едно вечерно мероприятие със запиване, се оказа с гипсиран крак.Както,отбелязах аз,за ужас на майка й, явно не е пила достатъчно  Whistling.
Добр'утро  Hug.Доспах си аз,мога да се стягам за скачане  Peace.
Ша,голям бате Здравко  Peace.Одобрявам! Mr. Green
Смятам моите да ме водят на "Секс академия за мъже"...дали е подходящ за 12 годишен младеж  newsm78.Той е много навит,защото няма да се налага да чете субтитри,че филмът е български  Laughing.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 10:47 от ДжеНа

# 704
  • дядовата ръкавичка
Всичко си казвам, почти  Wink  Embarassed, но не мисля, че това влияе по някакъв начин на поведението на моите тийнове.  Съвсем различни са от това, което бях аз на техните години. Следват собствения си път, който според мен засега е доста скучноват.

Общи условия

Активация на акаунт