Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 331
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 765
Сбъдваща, пожелавам на детенцето да се оправи, а на родителите много сила.

# 766
Дано!

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 17:06 от Анонимен

# 767
Душици. На дъщеря ми най-добрият приятел до ден днешен е едно момче, с което бяха в една група в ДГ.
Тествайте се и вие, но няма ли наистина подходящи донори от роднините?

# 768
Майката, но не била идеално подходяща. Тя ще е последната опция, ако не се случи чудо и не се намери достатъчно добра съвместимост с някой друг.
Всички банки са проверени, също и всякакви регистри на донори, навсякъде по света - така ми каза.

# 769
Сбъдваща, съжалявам. Дано детето оздравее!

# 770
  • На брега на реката
Аз до сега не правих залагания, но някак си мисля, че датата на Белинда, ще е първи май.  Медиум се падам /на границата м/у 2 зодии/ и наистина понякога познавам.

Дано се оправи болното детенце Sad. Аз днес научих, че моя бивша колежка /46 г./ се лекува от рак на гърдата.  Доста време не е ходила на работа и днес като ми казаха, стана ясно защо. Дойде ми като гръм от ясно небе. Дано се оправи, че и съпругът и, почина от рак преди години и не ми побира главата, как се чувства дъщеря им Praynig
В такива моменти, като се замисля, за какви дребни неща се ядосваме, караме се с близки и познати. Не си струва, ама на, така сме устроени явно.

# 771
  • София
Това с безсилието пред болестите е ужасно тежко Sad А като става дума за дете ... няма такава мъка!
Имаме близки, детето е с много тежка и рядка форма на епилепсия. Нищо не може да се направи. Сега е в болница, в реанимация. Майката е в болницата с детето. Тия дни мисля да мина да я видя, ако има възможност да излезе за пет минути. Освен рамо да поплаче, нищо друго не мога да й предложа като утеха. Толкова молитви изговорихме, толкова надежди се разбиха ... Това е просто нечовешка агония Cry

# 772
  • София
Пфу, това в скрития текст на Сбъдваща по-добре да не го бях отваряла Sad Миличкото...Думите са безсилни в такива случаи, така че ще си замълча. Само все пак да вметна, макар че те сигурно са го мислили, че ако имат време, може да се решат на още едно дете - чела съм, че вероятността стволовите клетки от пъпната връв и плацентарната кръв да са подходящи за донорство на брат/сестра е около 75%! Не е най-силният мотив да забременееш, но в крайна сметка една майка е готова на всичко. Дано имат късмет! А останалите да ни пази Господ Praynig

Ходих, ходих, ходих в парка, торби мъкнах от Лидл - нищо. Кьорава контракция няма. И парочистачка няма. Въобще...Поне измуках едно пакетче царевични пръчици в колата да не съм валат и туй то. Утре пак на доктор. Колко време може да изкара човек с 4 см. разкритие, егати...Хората на 2 почват да раждат, аз съм не'къв мутант.

# 773
Имат си още едно дете, баткото е колкото нашият номер 2. Сигурно са го тествали и него, няма начин да не са го.

# 774
  • София
Сто процента, само че аз говоря за ония стволови клетки, дето ги има само в пъпната връв и плацентата при раждането, те са различни от тези, които вземат от възрастни хора/деца от костния мозък. По-универсални, така да се каже, наподобяват тези, от които са изградени ембрионите, преди да започнат да се "специализират" - едните за кости, други за мускули и т.н. Затова са и толкова специални, защото могат да станат на всичко. Това съвсем лаишки обяснено де, така съм чела, колко е вярно - лекар да каже. Със сигурност да проучили и тази възможност.

# 775
Разбрах те. Нямат време, обаче.

# 776
  • София
Милите хора, милото детенце...Живот Sad

# 777
Разбрах те. Нямат време, обаче.

Нямам идея как стои въпросът с различно местожителство, но ако има начин, бих се тествала.

# 778
  • Sofia
Belinda, момчетата нетърпеливи ли са да се роди брат им? Някой ще ти помага ли в първите дни? Беше ли споменала,че и сестра ти е бременна, или бъркам?
Поръчах едни обувки аз, все пак  Crazy.
Сбъдваща, дано се случи чудо за това хубаво дете и родителите му  Praynig
Светълчо, как сте? Как е ТМ?
Смятам паста да се вечеря у нас. Купих пълнозърнести фусили, ей сега ги мятам  chef.

# 779
Уффф, обувки и паста в един пост! Имайте малко милост!

Общи условия

Активация на акаунт