Искам да кажа ... (119)_24.04-30.04

• 85 334
  • 1 171
  •   1
Отговори
# 780
  • Sofia
Уффф, обувки и паста в един пост! Имайте малко милост!
Whistling обувките са мъжки, поне  Laughing Laughing.Златна жена,ей,златна. bowuu

# 781
Мъжо блуза, аз нищо, ама ще ме водят на ресторант.

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 21:32 от mariat

# 782
  • Mediterraneo
Цял ден не съм ви проверявала, Белинда още се държи, останаха 2 дни  Mr. Green

Сбъдваща, съпреживявам мъката на родителите! Знам какво е... Много неща написах, но ги изтрих. Моля се за детенцето!

# 783
Белинда още се държи, останаха 2 дни  Mr. Green
Викаш има време и за еклери да направи. Ама тоя път със сладък и със солен крем. Две дозички.

# 784
ДжеНа,  добави и бутилка хубаво вино и ще ти звънна като съм долу  : Heart Eyes
Отдавна не пия бърбън вече  Simple Smile

# 785
  • София
Belinda, момчетата нетърпеливи ли са да се роди брат им? Някой ще ти помага ли в първите дни?
Ми, не, няма да има кой да помага, уви. Сестра ми си взе пет дни отпуск, но нямаше как да знаем кога точно ще излезе бебчо и - ето, нещата не се получиха според плановете ни, тя в неделя си тръгва Confused Дядовците ни са болни, бабите ни ги гледат и там няма мърдане, и въобще - колкото повече пиша, си се чудя на акъла, с който въобще се хванах на това хоро Laughing
Момчетата са много нетърпеливи, да Heart Eyes Всяка вечер го гушкат и му говорят - хайде, чакаме те, този хич не се трогва...Малкият през 5 минути ме пита дали не ми изтичат водите Joy Явно го е чул на някой филм и е убеден, че именно така ще започне раждането. Много е смешен Mr. Green

# 786
Разказвате ли на децата си какви сте ги вършили през пубертета? Индивидуалните и колективни бягания от час, фалшивите медицински бележки, какви "пищови" сте правили, първа цигара, първи алкохол, такива неща.
Или предпочитате образа на "перфектния" родител, който никога не е правил нищо нередно?  
Ние й разказваме какви деца сме били, какво е било у-щето навремето Simple Smile и какви неща са се считали з анормални. Баща й е бил типичен дивак, но аз няма какво лудо да й разкажа.
Бях супер праволинейна,  разумна и с никакви такива спомени като на повечето пишещи.

Сбъдваща, дано детето се оправи!  Praynig Hug
Аз напоследък все съжалявам, че не замразихме стволове клетки. Щеше да е добре да ги има, ако някога се наложи да се използват..

# 787
Ок,  ами те Телетата не обичат да бързат. Не обичат да им се дава зор, оставете го това бебе на мира вече. Hug

# 788
  • Някъде там
Mariq от къде роклите?
Белинда сърдита съм на козуначко. Crossing Arms Wink Laughing
Аз направих мързеливи пълнени чушки и сълзици на децата,на мен пържено месо и сега едно смути им правя и стига готвене.
Моето куче го ухапа змия по носа,като ходихме на разходка:(. Наду се и пишкаше кръв.Лекарката му би две инжекции.Утре още една.Надявам се да няма последици.Отпаднала е но ми се струва че е по добре от одеве.

# 789
  • Germany
Сбъдваща, много стиснати палци и от мен за близкото ви детенце  Praynig Дано намерят донор скоро!

# 790
Давиз, къде я намерихте тази змия ooooh!.

Пикае от инжекциите. и моята след стероидите пикае и пие вода като луда.

Давай му да пие колкото иска.

# 791
л

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 07:40 от Анонимен

# 792
  • Някъде там
Daun по пътя за кортовете покрай реката.По принцип пръскат но уви..Но тя се вре по всички храсти,търси гущери да ги гони. Sad
Аз съм била дете за пример в училище.Иначе бях мързеланка в къщи.
Момичетата много учат, но са много палави и с характер граничещ с ужасен инат. ooooh! и колкото повече им говориш толкова повече правят каквото решат.При нас наказанията най-действат,говоренето не помага.

# 793
  • До морето
Сбъдваща, дано се оправи детенцето. На наши познати детето успя да се пребори с рецидив, на 6 беше тогава. Вярвам в чудеса!
Белинда, вие ще запазвате ли стволови клетки?
Мъж ми е на РД, аз нахраних децата, изпекох си една домашна наденичка и си сипах чаша розе. Асан и той хора в крайна сметка  Flutter

# 794
Направих бъркана пица, сега я пека дано се е получила.
За мен си направих гювече със сирене, дом сос, и остатък от 2вида шунка и салам,  яйце.

Общи условия

Активация на акаунт