Домакини 61/ Вън на припек лятос купона ще върви

• 60 374
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • при късмета
Горе долу съм добре. Чакам да разбера дали ще ми докарат шефа или мъжа ми ще го вземе.
Хортензия, лек път. Не разбрах на село или на почивка отивате, но драсни някой ред, че сте пристигнали
Ста ди, успешно справяне с програмата
Калинче, около нас освен трева, няма какво да берем.  hahaha

Честито на празнуващите, ако има!

# 601
В Гърция, на почивка.

# 602
Ха, така! Блазе ви!
Добро утро, банда!
Смърфи, изтрезня ли?
Ма ко, а ти как си? Оправяй се, че имаш ремонтни дейности!

# 603
  • при късмета
Добро утро!
Мушкатова, приятно изкарване!
Вале, честит рожден ден! Да си все така позитивна и обичана!
Ма ко, а ти как си? Оправяй се, че имаш ремонтни дейности!
Твърдо нье за тази седмица с ремонта.
По-добре съм, но гърлото още ме боли. Ще хвана утре да ида до лекарката

# 604
  • гр.Варна
Плами очертава ми се седмица във Варна.Ще търся информация за транспорта ,ако нещо ме притесни ще моля за помощ с ориентирането .
Насреща съм.Ако имаш нужда от нещо звънни

# 605
Вале, жива и здрава да си! Пожелавам ти, освен това да бъдеш борбена и да не се предаваш.
Дай, да видим какво си забъркала в кухнята по този повод!

# 606
Добър ден!
Вале да си много здрава и усмихната  Hug
Писе при вас празниците съм ги признала  bowuu
Вчера открихме и ние морския сезон - направихме една разходка до източното крайбрежие. Малкия се изкъпа, но на нас ни беше студена водата. Гледахме и прилива - тази ивица за няма и 30 мин се покри с вода

снимката е от нета - моите не съм свалила от тела.

# 607
  • при късмета
Привет!
Калинче, браво за разходката!
Нашите приятели в Англия живеят на такова място. Прилива даже на клипче е очевиден, много е интересно. При тях е по-тясна ивицата и има бетонни стълби откъм улицата и водата направо си идва за минути.
Отивам да оставя шефа при майка и заминавам при докторката, че е втора смяна. Много ме боли от едната страна като преглъщам, като че се опитвам да глътна карфици  ooooh!
Смърфи, чакаме график

Хубава седмица, прекрасни  Hug

# 608
Добър ден как сте в тая жега.
Ма ко това си е чиста алергия,поне при мен става така като не съм си пила  хапчето за алергия. newsm78
Дано установят какво ти е и да минава вече.
Калинка прекрасна снимка,а за прилива-не го искам,нека си е плажче. Laughing
А празниците ,хубаво има ама да оправят и другите неща по града. Crossing Arms
Ей днес цял ден няма вода,дупки и чудо е по половината град,взеха да асфалтират и хоп изненада-дъпка широка около метър и дълбока около 40 см,а може и повече.
Стоя си на хладна вътре,плета си и мързелувам като няма вода. hahaha
Вчера правихме компот от кайсии,малко зелени бяха ама стана.
Успешна и прохладна седмица ви желая. Sunglasses

# 609
  • при късмета
Не е алергия, чиста ангина си е, при това не е вирусна, а гнойна. На АБ съм. Докторката каза, че налепите не се виждат отпред, където аз мога да видя, но назад си ги има, а тези предните явно ги махам с трахизана и тантум вердето.
Мъжа ми има емин ден в края на седмицата, аз ще съм на лимонада  ooooh! Една мента не може човек да изпие по повод

Напазарувах си прибирайки се да не влача шефа с мен и отивам да си го взема

# 610
Добро утро!
Кафенце?

# 611
Добро утро!
Мария благодарско за кафенцето  bouquet
Ма ко много харесвам крайморските градове. Доста са - нали е остров  Joy Този град е

Бързо оздравяване ти желая  Hug
Писе бързо да ви отстранят аварията!
Типично за тукашното време вали, но този път обилно, а и духа...пак някоя опашка  Joy 10градуса е и ми е студено. Към събота го дават да се оправи. Поне времето ме вкарва в къщи, че да пооправя.
Усмихнат ден ви желая  Simple Smile

# 612
Добър ден.Мария само за сладолед е или нещо студено. Wink
Калинка идвам при теб на студено,тук не се диша още от сутринта.
А водата дойде снощи към 22ч и то без налягане. Crossing Arms
Сега пък празня сл панел,за да не изхвърли водата след като снощи не можахме да се измием.Пера на ръка. Joy Вече са проснати и съхнат в жегата,хубаво че е сянка на терасата още.Ще сготвя следобяд  прясното зеленце и това е за днес.
Ма ко как си днес,боли ли пак гърлото.Днес моето се обажда от сутринта ама не знам защо. newsm78

# 613
  • при късмета
Привет!
Мария, мерси за кафето
Калинче, те са на западния бряг. Не може да се оплачете от липса на крайбрежни градове, наистина.   hahaha

Гърлото още ме боли, но съм взела АБ само 2 пъти, снощи и сутринта. На 12 часа и затова го оставих вчера за вечерта, че ако го бях взела веднага, трябваше да ставам по сред нощ, а това няма как да стане. Очаквам от утре да започне да се усеща действието. То от сега започна откашлянето.

Снощи имаше буря при нас и сега е ужасен задух. Не знам как и кога ще излизаме с шефа. За вечеря ще ми е лесно, че е поръчал руло Стефани, както винаги.

Мисля да правя торта за ИД на мъжа ми, а той още не знае дали ще празнува  ooooh! Тортата няма да е нещо особено, крема ще е теч. шоколад и сметана, че друг не мога да правя и готови блатове. Но мисля да си направя фондан и с малкото ми умения да правя фигури от него, се чудя каква украса да измисля. А ми се доправи торта именно заради това.

Вчера и ние нямахме топла вода та се изнервих. Добре, че вечерта по някое време дойде.

Вио, отдавна не си се появявала, веднага на килимчето!

Хубав ден, прекрасни  Hug

# 614
Тук съм, Ма ко - чета ви, но няма нищо особено при мен...А, сега в неделя заминавам с 40 деца на лагер (плюс моите две, налЕ), и цялата организация минава през мен....Та лудвам тотално - разговори с родители, декларации, списъци, и изобщо една камара бумащина...И те така те  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт