Въпроси до зъболекарите от форума! - 2

• 140 358
  • 1 362
  •   1
Отговори
# 1 005
Същата работа съм... С 2/3 зъба за кореново лечение, плюс един кариес, който дано не стане и той за кореново...

# 1 006
Някой знае ли на кой и кога трябва да се обаждаме за водата , тъй като не вярвам да минава жената да записва цифрите от водомера , макар , че в нас не е минавала от месеци де и имам надвнесени доста .

# 1 007
Някой знае ли на кой и кога трябва да се обаждаме за водата , тъй като не вярвам да минава жената да записва цифрите от водомера , макар , че в нас не е минавала от месеци де и имам надвнесени доста .
А? Smile
Много си сладка, ама си объркала темата.
Има за Студена/Софийска вода.
Питай там.

# 1 008
Здравейте . От около седмица венците ми се ужасно червени, подути, болят и най-вече един  , който въобще не мога да докосна и има бели точки по него. Не мога да се храня нормално.Живея в чужбина , зъболекарите тук не работят и ни е забранено да излизаме и не се очертава скоро да посетя кабинет . Имах час, който беше отложен . Имам всякакви гелове, води за усти  , пасти и т.н..Предполагам , че може да е зъбен камък , понеже пътувам много и не съм чистила от година и половина . Или стрес , който напоследък е в повече.Моля ви за някакъв съвет , че умирам от страх , а и с това положение...

# 1 009
  • оттам, откъдето започва България
Жабурене с тетра (смрадлика) или с кислородна вода.

# 1 010
Жабурене с тетра (смрадлика) или с кислородна вода.
Същото щях да напиша- жабурене с отвара от смрадлика.

# 1 011
  • Mediterraneo
Аз бих заложила на вода за уста с хлорхексидин. Поне на мен много ми е помагала при подобни силни възпаления.

# 1 012
  • Бургас
Преди 1-2 месеца имах подобен проблем с венците, докато дойде време за часа ми жабурех с кислородна вода и ползвах Парадонтакс , не знам дали е само от кислородната вода или от комбинацията, но до някъде ми помогна, леко облекчава и подуването леко спада. Но все пак са мои наблюдения, не съм зъболекар.

# 1 013
Колко пъти дневно може да се ползва индекстол гел за мазане на венците и подутината около пародонталния джоб?

# 1 014
Колко пъти дневно може да се ползва индекстол гел за мазане на венците и подутината около пародонталния джоб?

Здравей! Когато аз използвах Индекстол на възпален джоб (мърдеци), се мазах сутрин, на обяд и вечер (точно преди да си легна).

# 1 015
  • Варна
Има ли по аптеките Индекстол?

# 1 016
Има ли по аптеките Индекстол?

Да, има

# 1 017
Здравейте, моят въпрос е свързан с болка в ухото която се появява отвреме на време и сякаш дясната ми сливица е подута или лимфен възел? защото напипвам нещо като топче  под челюстта от дясно, а от ляво нямам. Възможно ли е да е от някой зъб който е почнал да работи, макар че не усещам някаква болка в зъбите или венците?

# 1 018
  • Варна
Здравейте, възможно е. Най-често долни мъдреци създават подобни оплаквания.

# 1 019
Много съм объркана, защото не усещам никаква болка в зъбите и венците. Личният ми лекар също предположи че може да е от зъбите, но също така и ми препоръча да отида и на УНГ.

Общи условия

Активация на акаунт