The Handmaid's Tale

• 65 227
  • 748
  •   1
Отговори
# 210
Скрит текст:
" No mother is ever, completely, a child's idea of what a mother should be,
and I suppose it works the other way around as well.
But, despite everything, we didn't do badly by one another.
We did as well as most.
I wish my mother were here, so I could tell her I finally know this.
So I could tell her I forgive her.
And then ask Hannah to forgive me."..

Тези думи на финала на епизода, бяха много силни. Искам повече да "чуваме" мислите на Джун.
Коя е дребната руса дама при Люк и Мойра, аз съм забравила как се появи тя.

# 211
Скрит текст:
Скрит текст:

Коя е дребната руса дама при Люк и Мойра, аз съм забравила как се появи тя.

Тя беше част от групата, която спаси люк - пътуваха с един бус и загинаха по време на качването на лодка. Тогава тя не говореше, защото беше избягала точно от лагер подготвящ бъдещите прислужници, беше маркирана на ухото
Скрит текст:

# 212
  • Вестерос
Щом видяхме неща от книгите има шанса да покажат и на Серена историята

# 213
  • София
И аз съм фенка на книгата и сериала. От втори сезон изгледах 2 серии, чакам събота да гледам и третата. Не се стърпях, обаче, и прочетох скрития текст.............

# 214
  • София
Изгледах и 3ти епизод, сега няма търпение да пуснат четвърти. Трябваше да изчакам да пуснат всички епизоди и тогава да ги изгледам, сега ми е много тегаво в това чакане....

# 215
  • София
Мани, аз от скука изчетох книгата до край, че я бях зарязала до средата и съм на 10ти епизод от 1ви сезон... Няма да излизам в отпуск вече, лошо ми влияе 😂

# 216
 Има ли го някъде качен със субтитри? Миналата седмица гледах първите 5 минути от първи епизод/2 сезон/ и имам спомен ,че беше със суб.Сега не го намирам, а не си спомням в кой сайт го гледах Thinking

# 217
HBO Go вероятно.

# 218
Не, аз нямам абонамент и едва ли съм го гледала там. По-скоро в някоя от онлайн платформите, но не го намирам. Ще почакам още малко и в крайна сметка ще го гледам без субтитри.

# 219
Някой да знае онлайн къде го има сериала с бг субтитри?Без hbo,без за теглене,защото не мога,а по някакви сайтове,други?

# 220
Без hbo,без за теглене,защото не мога..
Направата на субтитри е доста неблагодарна работа. Отнема доста време и не носи печалба.
Подобни претенции са меко казано- изумителни.
Дори първи сезон не преведен целият.
Новият сезон започна преди 10 дни. Ако държите да го гледате още сега, единствен вариант ми се струва абонамент за HBO Go.

# 221
Претенции?!Мога и да изчакам за субтитри,просто питам дали някой знае ако има готови.Благодарна съм на тези,които превеждат,така че това не са претенции,а обикновен въпрос Wink

# 222
  • Вестерос
Английският не е труден език, все още хората лесно го учат, навлязъл е доста в ежедневието ни на повечето. Понаучете малко и теглете английски субтитри.

# 223
Не виждам нищо лошо някой да попита нещо-Мария не настоява да й превеждат- просто иска да знае дали има такива! Ако някой е по добре с руския- може да го гледа на руски, само че е озвучен, а това е гадно като вече си свикнал с гласовете на героите.

# 224
  • София
Другия вариант ви е  IPTV с Виваком. Ние плащаме за 2 сметки телефон, интернет и телевизия 70 лв и имаме HBO и HBO GO включени, качват всички сериали щом излезнат със субтитри и можеш по всяко време да ги гледаш

Общи условия

Активация на акаунт