The Handmaid's Tale

• 65 230
  • 748
  •   1
Отговори
# 225
Без hbo,без за теглене,защото не мога..
Направата на субтитри е доста неблагодарна работа. Отнема доста време и не носи печалба.
Подобни претенции са меко казано- изумителни.
Дори първи сезон не преведен целият.
Новият сезон започна преди 10 дни. Ако държите да го гледате още сега, единствен вариант ми се струва абонамент за HBO Go.

Първи сезон е преведен изцяло. Субтитрите станаха бавно. Предполагам и за този ще се почака доста.
Знам, че е неблагодарна работа правенето на субтитри.
Хората питат просто, не нареждат и не заповядват.
Аз мога да се оправя с някои сериали и да гледам с английски субтитри, но предпочитам български.
Мое право. И си чакам.
Иначе за някой преводачи може и да носи печалба, това не го знаете.

# 226

Цитат
Ако държите да го гледате още сега, единствен вариант ми се струва абонамент за HBO Go.

Цитат
Субтитрите станаха бавно.

Едно и също май сме казали...Дамата иска да го гледа безплатно, без да тегли торенти, на български.
Както тя има право да пита, така и аз имам право да отговоря.

# 227

Цитат
Ако държите да го гледате още сега, единствен вариант ми се струва абонамент за HBO Go.

Цитат
Субтитрите станаха бавно.

Едно и също май сме казали...Дамата иска да го гледа безплатно, без да тегли торенти, на български.
Както тя има право да пита, така и аз имам право да отговоря.

Не е едно и също да кажеш, че първи сезон е непреведен с твърдението ми, че са излизали бавно. Защото е преведен целия.
Тоест субтитри има. Но дори и тогава излизаха с голямо закъснение.
А защо тегленето на торенти да е платено. Аз такова нещо за пръв път чувам  newsm78
Субтитри се правят за много филми и сериали и е напълно нормално да се пита. И не виждам нищо изумително или пък нахално да се пита за субтитри.

Ето тук намерих онлайн май може да се гледа

https://gledaiseriali.net/?s=handmaid%27s+tale+

# 228
Цитат
Някой да знае онлайн къде го има сериала с бг субтитри?Без hbo,без за теглене,защото не мога,а по някакви сайтове,други?

Аз това - без за теглене- го разбирам като без торенти. Никъде не твърдя, че са платени.
Вероятно с последния линк, отговорихте на търсенето на дамата.

Ще е радостно ако проблемът е решен и вече коментираме повече сериала.

# 229
Извинявай, просто от поста ти сякаш се разбира, че торентите са платени.  Laughing

Както и да е разбрахме се.
Просто се сетих за този сайт, че има и там много сериали онлайн и проверих.

# 230
Прочетох книгата колкото да видя какво толкоз й харесват на тази ужасно мрачна история. Харесах я. А тук единодушно твърдите, че сериалът е по-добър. Май ще му дам шанс.
Озадачи ме, че има потенциал за 10 сезона. Също и че толкова са заложили на романтиката.

# 231
  • София
Не очаквай сериала да върви по книгата, има доста импровизации, но според мен е по-добър от книгата. След като изгледаш сериала свали си и филма от 90те

# 232
  • София
Прочетох книгата колкото да видя какво толкоз й харесват на тази ужасно мрачна история. Харесах я. А тук единодушно твърдите, че сериалът е по-добър. Май ще му дам шанс.
Озадачи ме, че има потенциал за 10 сезона. Също и че толкова са заложили на романтиката.
10 епизода сигурно имаш предвид?
Днес излиза 4ти епизод, нямам търпение да го пуснат в торентите (без субтитри), за да го гледам. Simple Smile

# 233
Не, 10 сезона Joy в една от статиите, посочени назад в темата го видях Joy Явно бая съпротива ще има.

# 234
  • София
Е, не. Ако го разводнят толкоз хич няма и да го гледам. 2 сезона ми стигат на мен. Simple Smile

# 235
  • София
Леле мен и 10 няма да ми стигнат Joy

# 236
Ама щото викате, че лъжа Joy
"12. If all goes well, the show could enjoy 10 seasons. Speaking to IndieWire during the Television Critics Association press tour in May 2017, Miller made a case for future seasons. “I have an enormous plan in my head. There’s so many things that are mentioned in the book, so many worlds to explore,” he said, adding that the final section of the book — the professor’s section — will affect what happens to the show’s characters. He reiterated his plans to THR in January 2018, adding that he's "roughed it out to about 10 seasons" and maintaining that everything still relates to the book. "People talk about how we're beyond the book, but we're not really. The book starts, then jumps 200 years with an academic discussion at the end of it, about what's happened in those intervening 200 years. It's maybe handled in an outline, but it's still there in Margaret's novel. We're not going beyond the novel; we're just covering territory she covered quickly, a bit more slowly.""

# 237
Хора, 4ти епизод излезе ли някъде? В замунда май го няма? Simple Smile

# 238
  • Вестерос
Не е ли утре по торентите?

# 239
Има го качен в арена.

Общи условия

Активация на акаунт