Школи и индивидуални уроци за седмокласници

• 74 689
  • 302
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Кой ще определи границите на цените ?!
Родителят ?! - "Виж сега моето диване не учи/ има пропуски/"колегите" ти в училището му не става за чеп за зеле, ти ще го обучаваш, но 100 лв /час са ти много, ще ти плащам 20 лв., перфектно ти е, какво толкова правиш!"
Всеки е свободен да плаща колкото прецени и на когото реши. Една позната се хвалеше колко як учител обучавал племенника "...6000 лв. само по БЕЛ, проф. е....." професурата не помогна, дЕтето бе с други трайни интереси - не слизаше от конзолата.

Уроците, частните в т.ч., не са нещо задължително,
може и без платен спортът и ЧЕ  в 7 клас (моите не пожелаха да ги спрат)
Кой не иска да плаща, може да преподава сам.
Скрит текст:
С две деца съм. Наложи се да поема преподаването за цяла уч.година Математика на едното в 6 клас  -  абдикирало училище, липса на учител, няма заместници, директори.... Angry (+ История - тук проблемът бе комплексен). Ползвали сме няколко школи, както и частни учители, но следях случващото се. В някои случаи съм предпочитала школи, в други - частен учител.
Нищо общо с училищата, преподаването или образование професионално нямах/м.
Не съм коментирала никога цената, която ми е поискана, ако не ме устройва, благодаря и довиждане.
Пари и време в излишък не ми се намират.
И знам какво е цяла учебна година 5 вечери/седм. да учите с детето след работа и домакинстване и грижа за дете 2, но нямах избор. Е, имах, но той нямаше да е добър за детето ми. В схемата няма баби/дядовци, таткото е единствената помощ.
Частни уроци имаше и при Соца за след 7 клас, имаше и за университетите, сега за университетите необходимостта е единични специалности.
Днес много частните учителите/школите не са в сивия сектор (както бе през Соца), а плащат данъци.

Проблемът е какво се случва в училище, както и до колко родителите са наясно с нивото на децата си, а не, че някой печели от това.
Учителят на дете 1 от школата по-късно бе учител на дете 2 в училище, не по едно и също време, като дете 1 не е учило в това училище. И на двете места еднакво съвестно изпълняваше задължения.

# 301
така е Desem, който както го чувства Simple Smile Simple Smile. И аз като бяха малки моите деца до 5 клас бях поела преподаването. Имаше курсове, но пак следях. Хубаво е, родителите по-рано да са наясно какво се случва в училище и на какво ниво.

Последна редакция: пт, 06 дек 2024, 10:14 от malinkap

# 302
  • Пловдив
Здравейте! Догодина детето ще е 7ми клас. Въпреки че се справя отлично с математиката, бих искала подготовката му да е с индивидуален учител. Моля ви препоръчайте ми на лично преподавател, по- възможност в районите Оборище, Слатина, Дружба, Младост или Дианабад

Общи условия

Активация на акаунт