Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 141
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Кети аз съм от Божурище, но не ги знам зъболекарите, не ми се е налагало за щастие освен минала година само веднъж. Преди 1 година бях на профилактика при един стоматолог около мол парадайс мисля, че беше . Трябва да проверя точно за адреса . Взимат си пари , но пък качеството и високо. Убедих се, че евтиното излиза по скъпо с всичко. Взе ми за преглед и 2 пломби 90 лв . Зъбния камък по спомен беше 60, но така и не стигнах до него щото забременях и ме хвана шубето пак  #Crazy Ще проверя за инфо и ще пиша .
Аз съм ходила и при зъболекар, който за 1 пломба и преглед взима 90 лв, и то за не голяма пломба!  #Crazy Иначе за венците, аз съм супер зле. Имам си парадонтоза и тъкмо бях минала консултация и щях да правя терапия, но за щастие опита ми се оказа успешен и сега стискам палци да не ми изпопадат зъбите, докато родя, и отивам да се опитам да ми ги съхранят, доколкото е възможно!  Laughing

# 556
Момичета, вие вече правихте ли си срещи по градове?
Аз си мисля, че ако спра да ходя на работа- което ми се ще да е скоро Simple Smile и ще имам доста свободно време. Даже мисля да посетя някои теми в училищата за бременни, които ме интересуват. И без туй са безплатни Simple Smile
Моята коса май само расте една идея по-бързо, иначе си е същото положение. При мен ще бъде проблем след 1-2 месеца, тъй като аз я къдря, но сега вече няма как да я накъдря. Вече е започнала да израства доста и ще стане плачевно положението. А нямам никаква идея как ще ходя така-никаква newsm78

Кети, аз ходя от 5-6 г. в клиника Ео Дент. Имат 2 - в Дианабат и на бул. Арсеналски/близо до мол CCS/. Аз ходя при д-р Цекова. Тя работи и с деца и съм много доволна  Simple Smile

# 557
Keitihope последно съм ходила на зъболекар в 3-4 клас . Просто имам късмета да са ми безпроблемни зъбите и миналата година викам айде един профилактичен за 15-20 години неможе да няма се нещо  Laughing и ме насочиха към този, като казваха, че е скъпар ама си нямам и представа попринцип как са цените. Демек е нормален по думите ти хихи..... Рали незнам дали са се събирали мацките , аз съм във форума от вчера . И определено трябва да си спретваме сбирки , хем ще се чувстваме по добре, хем ще сме си полезни . Пък и кой бяга от кафе и галене на коремчета . bouquet Joy Grinning Тези училища и мен ме заинтригуваха . Давайте дружно да се организираме

# 558
Май не ти е взел много много . Миналата година и аз минах уж по здравна каса да ми сменят 2 пломби , 1 кариес и зъбен камък и пак около 150лв излезе ....

# 559
Така или иначе сега ни вълнуват едни и същи неща Simple Smile А и по-добре на живо, отколкото пред компа или телефона Simple Smile
Ние ходихме на един форум и беше интересно. Някои теми ни бяха скучни-като реклама на колички Муци, които са мин. 1500лв., но други бяха интересни:) Даваха брошури и мострички на някои мазила например:)

# 560
Не съм срещала реклама на такива сбирчици, звучат екстра. По скоро трябва да видим кой от къде е и да действаме  Party Аз съм в Софийските мами  Hug

# 561
Не съм срещала реклама на такива сбирчици, звучат екстра. По скоро трябва да видим кой от къде е и да действаме  Party Аз съм в Софийските мами  Hug

Има много. Само задай нещо като "училище за бъдещи родители софия" и ще излязат доста сайтове Simple Smile

# 562
Супер . Ще разгледам подробно.  Peace

# 563
  • София
Аз съм доволна от моята зъболекарка. Дори миналия месец ми се наложи да умъртвява мъдрец по спешност, та беше много внимателна, като й казах че съм бременна. Но за съжаление добрите зъболекари не са от евтините и тя също взима не бих казала евтино.

Ако някой иска, мога на лични да пиша координати. Simple Smile от София съм

# 564
Привет!

Нещо не сварвам да се отчитам. Вчера ни тресеше подаването на документи за 1 клас, цял ден с това сме се занимавали, защото въпреки че системата я направиха с електронен прием, за най-желаното от нас училище имаше голяма каша с районирането. Но в крайна сметка след като днес се свързахме с директорката успяхме да разясним нещата.
Баткото е у дома, леко сополив, а в групата им сумати болни деца с някакъв вирус с висока Т и предпочитам да го задържа вкъщи. Само че той след няколко дни излиза в лятна ваканция и без това и отсега се чудя как да му оправям дисциплината, че вече голяма работа стана, все по-трудно чува и слуша. ooooh!
Аз съм на 4D в четвъртък и толкова се вълнувам, дано се види хубаво бебока. Моя приятелка пък вчера роди второто си детенце (секцио) и тя при моята докторка и ми е все едно аз съм родила. Heart Eyes Хубави емоции.
Зъболекарка и аз си имам и много я обичам, тя ми направи прекрасни коронки от чиста керамика на предните зъби, които с нищо не можеш да отличиш от естествени зъби. Излекувала съм си почти цялата уста при нея, като се има предвид, че имам многоооо проблемни зъби. И още имам - за протезиране с мост, но това по-нататък ще го оставя.

За среща - май аз съм от първите ентусиасти в тази тема.  Mr. Green Но малко ми се объркаха тогава плановете с кофти БХС-то.....Все още съм навита за срещичка, варненки! Ако искате да съчетаем с лекциите на сп. "9 месеца" в МОЛ Варна всеки четвъртък. Ако решите - просто на кафенце, когато кажете. Аз този четвъртък само няма да мога, защото съм на преглед.

# 565
И аз съм от София, но мойта зъболекарка се омъжи  в Бургас и вечее работи там и от тогава не съм посещавала никой, та не мога да съм полезна.
Жанче, не можеш ли да погостуваш малко на ММ? Би ти се отразило чудесно Simple Smile
А за косопада на ме традиционно всяка пролет го имам и след това престава. Дори си мисля че и сега е от зимното изтощение, а не от бременността. Ползвам шампоан phyto phytocyane и съм предоволна, на половината опаковка косопада е овладян.

# 566
Жанче, не можеш ли да погостуваш малко на ММ? Би ти се отразило чудесно Simple Smile
На моя мъж или на твоя да погостувам  Joy Можем да си спретнем едно нашенско "Смени жената"  Laughing
Шегувам се  Hug
Не, за съжаление няма как да отида при него. Ще си наваксаме с пропуснатото чак като си дойде. Heart Eyes

# 567
На моя мъж или на твоя да погостувам  Joy Можем да си спретнем едно нашенско "Смени жената"  Laughing
Шегувам се  Hug
Не, за съжаление няма как да отида при него. Ще си наваксаме с пропуснатото чак като си дойде. Heart Eyes

Ха ха, на моя би му се отразило добре май Simple Smile
Шегувам се и аз Simple Smile
Пиша през телефона и много много не гледам какви щуротии съм изписала:)
Нали съм в ремонт и няма нет,  PC, нищо...

# 568
Как ще са щуротий, искрено ме развесели с тази неволна грешка Hug

# 569
Аз съм от тези дето бяха с коса до кръста, лъскава и къдрава - след двете раждания съм на каре с два косъма на главата Laughing сега си пия витамините и повече немога да направя...шегувам се вкъщи, че за Коледа ще искам присаждане на коса  Joy
Незнам дали ще повярвате, но с първата бременност бях мн зле, нерви, хирмони, ревове...всяка следваща при мен е по-добре, незнам дали защото вече знаех какво ме очаква, но сега си се чувствам нормален човек. Party

Общи условия

Активация на акаунт