Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 139
  • 732
  •   1
Отговори
# 570
За венците и косата явно съм голям късметлия,нямам проблеми засега.Дори косата ми стана по-хубава от преди.Около + теста ми се беше подул венеца от едната страна,а после и мъдрец ми изби,но да чукна на дърво от тогава не се е случвало.
За среща и аз съм съгласна.От време на време посещавам разни семинари,интересни са и са от полза.Ако не ме хващаха коремните болки сигурно денонощно щях да съм по семинари. Grinning

# 571
Стеф тва с болките си е гадна работа . Мен от началото си ме наболва както и да сега . Да не говорим, че имах киста 4см и се видях в чудо ..... Но история приключи окей . Ако не ме наболваше корема най вероятно щях да обикалям всички и аз . А и съм рискова и малко повече почивка ми трябва. Само казвате кога и се сбираме да си видим коремите  Party

# 572
Прощавайте, че питам такива глупости, но искам да знам само при мен ли е така- когато вървя малко повече и после като седна усещам все едно мехури и потрепвания във влагалището?? Някоя друга има ли такива усещания??

# 573
Няма да е леко,така си е.Киста и аз си имам-ендометриозна и сраствания от операции.Ако не от контракциите от друго ще ме боли,но със шепата хапчета излизам а като ме хванат болките търся къде да сядам.Като бабичка съм. Grinning Ограничила съм се откъм движение в поледно време и може би затова започнах и кг да качвам.

Пийкок,на няколко пъти и на мен ми се случи нещо такова.Точно след по-дълго вървене.

# 574
Пийкок притрепервания да ... Странно е, но се е случвало . Трае около секунди и после спира.
Стефф мисълта затова мъниче ме успокоява . Даже има дни в, които се едно не съм бременна ... Нищо не усещам ама нищо идва ми планина да катеря. И почвам да се чудя дали всичко е наред 😂 лично аз съм по спокойна като си усещам корема колкото и странно да звучи.  Laughing

# 575
Тази сутрин се събудих без да съм ходила до тоалетната през нощта. Много се притесних дали всичко е наред.
Аз ви казвам, че съм пълно куку!!

# 576
Вики,и аз съм така.Вчера например от обяд не усещах бебчо до вечерта,а по принцип на 2-3 часа си го знам,че е активен.Притесних се,щях да ревна и споделих на ММ тревогите си.Вечерта обаче малчо се активизира и с ММ скачахме от радост.То не беше галене,говорене,целуване на корем. Laughing Така с притеснение май ще си изкараме до края.

# 577
Аз в момента съм 18+1г.с. И рядко усрщам помръдванията, но чух, че било нормално имайки предвид и, че е първа бременност и . Надявам се скоро (до другата седмица) да започне с активността и да го усещам по често, че се филмирам иначе ...

# 578
Момичета, относно венците - мойте по принцип си кървят и днес ходих за почистване на зъбния камък. Според моя зъболекър, заради него сега кървят още повече. Не ме боля, а пък и процедурата е 50лв. Каза, че е важно сега да са ми здрави зъбите и венците.
В момента косата и ноктите ми растат като луди... мен ме притеснява след като родя да не започне да капе много.
Иначе и аз съм така при по-дълго ходене - леко потребване и малко пристягане при сядане.

# 579
Здравейте! Реших и аз да се включа е групичката. Първа бременност, 19та седмица, терминът ми е 19.10.2017. И се включвам направо с въпрос. Аз съм отрицателна кръвна група, в коя седмица се пуска изследване за антитела? Аз знам, че по принцип при първа бременност няма голяма опасност, но сестрата миналия път ме попита дали ми е правено такова изследване, а не ми каза кога трябва да го направя...

# 580
Бела здравей . Аз съм отрицателна и в 18г.с . Но проблем е ако таткото е +. Ако и той е отрицателен всичко е окей .Преди 3 седмици разбрах , че съм - а таткото +. Задължително трябва да ти пуснат КУМБС - иследване във лаборатория, което ще покаже дали имаш антитела срещу бебо ако имаш, тогава вече се правят други иследвания, но незнам какви дано и не разбирам. При мен всичко е наред за сега . Стискаме палци и при теб да е така.

# 581
Момичета, благодаря за предложенията за зъбари  Hug Да се отчета и при вас, все пак да сте в час какво се случва с нас  Mr. Green Днес с ММ бяхме на дълга среща с щерката 💖 слава Богу всичко ни е наред и на двете! Да ви кажа женските атрибути си се виждат също толкова отчетливо както и мъжките 😂 Лекарите отново много ни я харесаха, пу-пу-пу, тя днес беше в настроение за позиране и ни направи кефа, всичко си показа душата, личицето, даже ни се и усмихна 😄 пухкавите ходилца, дупенцето видяхме, лекарите си гледаха каквото им трябва.... ☺️ Вече е станала 404 грама 🙂 Като цяло всички сме много доволни, все така да е❣️ 🙏 Директно си копирах поста от ФБ, така че мамите от там да ме прощават, че повторно ще го прочетат  Blush
За среща съм ЗА, като цяло съм и от по-свободните  Wink
 Относно болките и потреперванията след дълго вървене и при мен ги има понякога. А някой път като седна имам чувството, че нещо ме пробожда отдолу нагоре, не знам как по-точно да го опиша  Tired доста е стряскащо и неприятно. Даже понякога се налага да се понамествам, за да спре да ме "пробожда".. Случвало ли се е на някоя от вас?

# 582
Кети случвало се е и ще се случва за напред . Доктора ми изписа магнезии и незнам дали си внушавам ама ми е супер с него . Имам чувството, че аи пия любимия редбул от преди 😂 един вид се чувствам по хепи и не влизам в депресии и притеснения чак толкова , колкото в началото. Истината е, че трябва знатната среда май май. Аз ако 2 часа съм на крак или се разхождам,минимум толкова се опитвам и да лежа,шубе ме е да не се претоваря а иначе енергия бол. Но наистина по малко ме боли корема от както го приемам... Незнам дали има логика ама факт

# 583
И аз до скоро бях добре. Нищо не ме ядосваше и тревожеше. Ама пусто вчера и днес си изплаках очите... Мъжът ми се видя в чудо. Снощи не може да ме успокои...

# 584
Вики, аз последната седмица обикалях по цял ден, но заради болките в кръста честичко почивах и въпреки това последните дни си ми идваше в повече. Иначе съм на магнезий откакто съм спряла но-шпато, 2х300 мг на ден.
А за антителата мисля да ходя в четвъртък да пускам изследване, ще съм 20+6, много ли е късно? Самоназначавам си го, ММ уж е с - резус фактор, но вече знам за много объркани резултати и за всеки случай ще го пусна.

Общи условия

Активация на акаунт