Пролет вече стана, а ОКТОМВРИйче все повече издува коремчето на мама!-Тема 5

• 35 138
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
Тази информация, която аз имам е, че ако евентуално организма произвежда антигени срещу мъника се бият инжекции както и отрицателните ще пускаме мунимум на 2 месеца иследвания . А при тези, които имат проблем ще се следят по често както и инжекцийки, защото бебо може да стигне жестока анемия ако огранизма ни се бори едва ли не с него. Но вече сме по напреднали попринцип, риска е в началото . Аз сега си обяснявам бвзпричинните аборти ... А то било от тъпите групи . Тамън на време си ако има проблем за инжекции, но силно се съмнявам щом и таткото е - . Но да си по спокойна пусни си кумбс за 3-4дни излизат резултатите и не го мисли.  bouquet

# 586
Вики, благодаря, ще взема да се свържа с доктора, аз тази седмица влизам в 20та, така че мисля, че е в срок. Ако не е много личен въпроса, на теб след абортите биха ли ти инжекция Анти Д Гама глобулин?

# 587
Нищо никой не ми направи ... Цялата ситуация е много странна при мен . На 23г. съм. Преди 4 години съм забременяла (незнаех) но тогава започнах работа в нестле за 2 дни след което направих спонтанен и тогава разбрах какво се случва ... Преди 2 години е втория път само, че тогава се оказа кухо и в 7-8 г.с кървене и абортче. Направиха ми кюртаж и това беше . От тогава нищо нито ми казаха какво следва да направя . А кръвната група сега я разбрах и вече навръзваме всичко. Всичко е божа работа ...

# 588
Кети,браво на дввойката и все така добре да сте двечките. Hug
Май само на мен не ми действа магнезият.С него или без него все съм си с болки.Първо пих диаспорал,а сега го смених с магнерот.
Един ден съм горе долу ок,а на следващия не мога да се вдигна.

# 589
Стефи за болките няма как да ги забравим до края . Все нещо не си се намества и е нормално , даже са много редки случаите в, които не ги е поляло корема . Всеки организъм си е различен  Hug Аз пък да питам кои са с ниско кръвно и кво правят по въпроса щото всяко ставане ми е със замайване и ме връща в леглото 😁 ужас е ...

# 590
Нормално е да имаме болки и неразположения, все пак човак живее в нас Wink и той има собствено мнение и си шава както си иска Wink

# 591
Аз съм с ниско кръвно и редовно ми прималява.Наливам се с вода и така донякъде се свестявам. Simple Smile

# 592
 newsm78 Водата е полезна до една степен . Шубе ме е да не почвам да се надувам и да задържам . А и знам, ще прекаленото пиене на водата не е полезно чак толкова, защото бъбреците и организма ни като цяло се грижи и с функциите заради бебо и се товари по тоя начин .

# 593
Вики, съжалявам за неприятностите. Сега наистина трябва да следят антителата по-стриктно и всичко ще е наред! bouquet И аз съм с ниско кръвно, сутрин си пия по едно кафе и закусвам. Simple Smile

# 594
Аз от седмица изпитвам някаква тревога без причина. Вече два пъти си поплаках за тези три дни, та незнам дали чак сега ме удря хормона или просто не съм наред нещо тази седмица. Например сутринта Мм се подхлъзна в кухнята и се преби, изкара ми акъла, корема ме стегна и такъв рев му ударих, че той се нашашка яко, а при нормални условия щях да се напикая от смях... Simple Smile

# 595
Бела тва с кафето е идеалния вариант амааа гледам да не го пия щото пуша  Cry... А така паля по една гадна цигара на 3 дни . Голям проблем ми е тва да не пия кафе до преди това бях с по 5 кафета на ден , работех без почивен ден . И са в къщи и спинкане общо взето 😀 . Амалинка сега сме на приливи и отливи , напълно нормално си е да те избива 5 минутката .

# 596
Вики, аз поне проблема с цигарите го преборих преди 2 години, та сега не ми е на дневен ред. А иначе кафето наистина отключва желанието за пушене...

# 597
Затова тотална промяна . Без кафе, без цигари и тем подобни, колкото и да е тегаво мъника е по важен Heart Eyes. Спинкане по цял ден и мини разходки . Хубавото е, че поне имам хобита и не откачам чак толкова от ежедневието . А и времето минава една идея по бързо иначе имам чувството , че 1 ден е 1 седмица  Rolling Eyes

# 598
Вики,вода трябва по 2л.поне на ден а с напредването количеството се увеличава.Бебето пие от околоплодните води все повече и повече,а и за доброто кръвоснабдяване е необходима.Това вчера го прочетох. Blush Но ако пием по 5 литра не е добре наистина.

# 599
  • София
Purplee, с ултразвук ли ти чистиха зъбния камък? Аз не смея да отида, защото казват, че ултразвука не е добър за бебето. А процедури за парадонтоза не искат да правят преди почистване на зъбен камък. Не съм сигурна дали и за тях не се ползва ултразвук обаче.
Кети, чудесно е, че девойката ви е била благосклонна, и дори се е усмихвала.  Hug Аз това не мога да си го представя още. На всички 4D снимки, които имам, бебчо дори не прилича съвсем на човече. Или може би е бил малък още? Но и от други момичета чета, за физиономии и ясен ораз на мини бебче.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт