128 СУ "Алберт Айнщайн"

• 29 156
  • 124
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Г - жа Огнянова е оставила у мен чудесни впечатления. Очаквам да даде нова енергия и училището да продължава да върви напред.

# 121
  • Пловдив/София
Здравейте! Много моля ако има някой родител на дете от 4 А клас да ми пише на лични. Харесала съм си госпожата и имам някои въпроси.

Отделно искам да питам общо, какви са часовете по занимания по интереси- последните два всеки ден? Има ли наистина избор на занимания или е време за свободна игра?
Значи ли, че може детето да се взима след 16 часа без извинителни бележки?
Как е храната в стола, там ли готвят и ядат ли децата?
Къде играят, излизат ли малките достатъчно навън- гледам само асфалт с кошове, или ходят и отзад по зелените площи?

Благодаря предварително!

# 122
  • София
Моето дете си тръгваше в колкото часа го взема между 13.00 и 16.00 и никога не са ми искали бележки.
Често се е случвало следобяд да играят в парка, но това е изцяло до желание и предпочитание на учителя, с когото са.

# 123
  • Пловдив/София
Моето дете си тръгваше в колкото часа го взема между 13.00 и 16.00 и никога не са ми искали бележки.
Често се е случвало следобяд да играят в парка, но това е изцяло до желание и предпочитание на учителя, с когото са.

Благодаря Ви! Звучи чудесно.

# 124
Много зависи от учителя на занималнята дали ще излизат и къде. С учителите в начален етап е малко до късмет какви ще се паднат. Иначе няма проблем да се вземат децата по-рано, след като са предупредени учителите.

Общи условия

Активация на акаунт