Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 513
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
  • NE
Принцеска В нашата градина първо почват с целодневно стоене за да не се научи да го взимам на обяд. Всъщност само спането е бил проблема. Явно е бил гушкан защото миришеше на дамски парфюм. Иначе спа спокойно през нощта.

# 496
  • shumen
Цвете,браво на Вили.Дано му е харесало и да ходи с желание.
Поспаланче,кураж.Дано я изкара леко батко Слав и да не се зарази Бубата.
Кокос,честито!Скоро да нямаш пак!
Моме,искам и аз без дете.
Мецо,не капризничиш ти.
Махането на конците е минало добре.Поревал е малко,но то е,защото сестрата му го е срязала,но не е видяла възелчето и останало и не можала да го извади.Извила педи и тя същото и накрая извикали хирург и той успял.Взели са бележка и от Понеделник на градина.

# 497
Поспалане, леко да мине шарката  Hug
Прекрасни почивни дни  Hug Heart Eyes

# 498
  • shumen
Офф,тука заваля и ни обърка плановете.Чакаме да спре и тогава ще ходим.

# 499
  • В къщурката на хълма на феите
Принцеско и аз не съм сигурна как го постигам Mr. Green

# 500
  • shumen
Тука до сега валя и ще ходим след обяд,че сега детето заспа.Само да видим,че е доста далечко как ще го навия да се качи на автобуса.

# 501
  • до едно тепе
Ми как като му кажеш,че ще ходи пеш иначе как няма да се навие.
Моите откачат вкъщи. Не искам да водя Слав навън да не лепне нещо точно сега, а няма на кой да го оставя вкъщи ииии те така. Хубаво,че днес следобяд и утре мъжо си е вкъщи та Бубето няма да е съвсем затворник.
Иначе пъпкуването е в ход. Държи една температура 37,2-37,6 и чат пат се показва по някоя нова пъпка, но честно казано очаквах да са много повече. Само онази първата не спира да расте и вече е доста голяма. Ще му остане белег 100%, но пък е на гърба та не ме притеснява особено. На лицето засега само 2 местенца червенеят и още нямат мехурчета. Днес се оплака, че го боли коляното. Предполагам е от варицелата  newsm78

# 502
  • shumen
Поспаланче,то точно с този номер излязохме и се качихме,но пак с рев.Сега чакаме при жената да видим какво ще излезе.
Да му минава скоро на батко Слав и да не лепне друго.

Последна редакция: сб, 03 юни 2017, 17:47 от danaeka

# 503
  • до едно тепе
Много сте тихи днес. У нас си е редовната неделна лудница само дето ще продължи цяла седмица поне Tired

# 504
Утре е понеделник Sad

# 505
  • shumen
Меци,то утре е Понеделник,ама някой ще са у дома още поне седмица.
Ние взехме бележка в Петък и от утре е на градина.Да видим сутринта ще има ли рев,че са и сборни групи и не знам кой госпожи са.
Ние вчера както казах ходихме при жената и му ля куршум и всичко си излезе наяве.Уплашен е от 3 неща-1.падане;2.от някаква жена излезе(сега тук се замислям дали не са му се карали в градината и да е нещо оттам) и 3.си излезе,че сме били двама(това е точно от автобуса.Сега другата Събота ще отидем пак,защото жената каза,че е хубаво поне 3 пъти.Не знам аз ли си внушавам или просто му подейства,но на връщане вече нямахме проблем с качването и слизането в автобуса.

# 506
  • Sydney
pospalancho сърби ли го?
ОФ, тва дете не спи ПАК... вече съм зомби, тотално... и се чудя как да процедирам, защото в Петък библиотекарят каза, че ще даде на всички ледена близалка... то зима вече, той лед ще им дава... от една страна мога да кажа да не й дават, от друга всички ще ядат и тя ще се сърди...

# 507
Бени звездите им го говорят и мойто голямото не спи .. последно мисля, че спах по-миналия четвъртък, но може и да греша Joy

# 508
  • Sydney
mecani тъй ще им поговоря аз, чеее  Tired кво е тва да спи два часа и после чак в 6.30, а аз ставам в седем...
Не е нормално  Crossing Arms

# 509
  • до едно тепе
Бени поприсърбяват го, но фенистила доста тушира нещатата. Гелчето също. И той се мята цяла нощ в кревата. Тая сутрин пъпките са позавехнали, обачеее. Не може без обаче. От ухото му тече секрет и чакаме педи да си вдигне телефона да каже какво да правим-дали тя ще го гледа или направо на УНГ да го водим. Почистих го сутринта, сега пак се събира. Никога досега не ми е страдал от уши и там съм абсолютно неподготвена Confused

Общи условия

Активация на акаунт