Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 516
  • 733
  •   1
Отговори
# 510
  • В сърцето на любимия човек
Ох, това с неспането е ужасно  Tired
Аз нямам право да се оплаквам, защото Йоан все пак спи. Буди се, сменям памперс и кърмя нощем, но все пак спи. Родителите ми бяха при мен за почивните дни, понеже Пънчолин беше в командировка и едната нощ майка ми спа при нас с детето (понеже баща ми се разхърка нещо). На сутринта чувам майка да говори на детето "Йоане, сине, ти защо така не спа нощес?". Като и казах, че всъщност е спал и като се буди само в 2ч и в 5ч всъщност съм щастлива и съм наспана, получих най-съжалителният поглед. Явно наистина се забравя, което е доста обнадеждаващо  Laughing

Поспалане - дано не е нищо сериозно, че само пищящо от болки в ушите дете ти липсва

# 511
  • NE
Пънче Вилито се будеше по 10 пъти на нощ и все за хранене. Алекс се буди също 2-3 пъти и ми се вижда песен. Grinning
Ден втори. Пратих баща му да го води и едвам му сложил пантофи, че човека се втурнал през глава да влиза. Shocked Сега говорих с госпожата. Доволен бил, играл на пясъчника. Заспал лесно, но критично остава яденето. Там ще го помъча за да свикне с децата да яде.

# 512
  • София
Поспаланче, да не е от варицелата някоя пъпка да е разчесал или по някакъв начин разранил и от нея да тече?

# 513
  • В сърцето на любимия човек
Браво на Вили  Hug Все така с удоволствие да ходи на градина, пу-пу  Hug

# 514
  • Северозапада
Аз си мисля, че когато ние сме били бебета, принципът е бил през нощта да не се хранят бебетата и да се "научат" да спят. Затова и буденето по 2-3 пъти на 7 месечно им се струва много на нашите майки.
Фея, браво на Вилито! Ще започне и да се храни, важното е, че му харесва и не реве до захлас
Аз въобще не спах добре тази нощ, но детето няма нищо общо. ММ беше нощна смяна. По едно време нещо изтропа, изшумка откъм коридора, проблясна светлина (отражение от минаваща кола) и така се стресирах, че някой се опитва да влезе, че не съм мигнала. Голям страх ми е това, да не влезе някой докато спим.

# 515
  • до едно тепе
Алекс не е от пъпка. От вътре изтича течност. Като го почиствах излезе някакво като парцалче с леко кървави жилки. Мъжо ще го заведе при педи да го види и ако трябва да го прати на УНГ. То реално нали излизат пъпки и навътре, но досега не съм виждала така да тече ухото на който и да е от нас. И вода, събрана вътре също не е, защото не е къпан от четвъртък насам.
Мравче що не си сложите Сот.
Аз на моя мъж от сума време му пея да си сложим Сот амааа има ли кой да ме чуе. ooooh!
Фейче може пък разнообразието да му харесва. На тази възраст вече яко им писваме и там за него е нещо много различно. Дано все така да ходи с желание и да е здрав.

# 516
  • Северозапада
Поспалнче, коментирали сме го. Идеята беше да започнем ремонт и да сложим и сот.

# 517
  • Варна
Поспалане,
защо не е къпан?

# 518
  • В къщурката на хълма на феите
Поспалане изобщо не го казвам, за да те побъркам, но едно от най-честите усложнения при варицелата са уши .. изобщо не чакай на личния лекар, ако познаваш добър УНГ тичай с 200 към него .. за жалост, ако не се обърне внимание своевремнно, от това се оглушава .. аз съм наясно, че ти си с акъла си и изобщо няма да оставиш нещата на произвола, но просто го имай предвид ..
Месечко при шарка не се къпе болния, защото обрива се влошава ..

# 519
  • Варна
Меце,
и аз това заподозрях като причина, но изобщо не е вярно. Остарели препоръки, точно както сокчетата на 40 дни например. Никъде по света не държат болните мръсни, само тук още има лекари, които го препоръчват. Точно с некъпане се инфектират пъпките... Хладкият душ е просто задължителен, за да се поддържа кожата чиста, да не говорим че е и приятно и облекчава сърбежа. Някои препоръчват и вани със смрадлика например за облекчаване.

# 520
  • до едно тепе
Месечко при варицела все още доста от лекарите в БГ препоръчват да не се къпе болния, за да не се разпространяват и инфектират пъпките. Знам че е доста отживяло това мнение, но предпочетох да  спазя препоръката на педиатърката ни. Още повече че в момента не е и много топло, а и той като има температура не се поти. Мием само дупето и пишката.  Whistling
Мецо тръгват след малко. УНГ-то не си дигна телефона за съжаление.

# 521
  • В къщурката на хълма на феите
Месечко така съм чувала, за щастие, все още не съм се сблъсквала с подобно нещо и се надявам, ако ми се наложи да мине леко ..
Поспалане закъде тръгват?

# 522
  • Сливен
Ивайла я къпех, когато беше с варицела, проблем не сме имали. Бързо да му минава на Слав  Rolling Eyes
Браво на Вили и от мен, все така да продължава  Hug
Моите моржчета вчера откриха сезона на басейните /някои знаят от профила ми във ФБ/, на 21-22гр. на въздуха се къпаха цял ден в не толкова стоплена вода, даже Ивайла повече изтрайваше от батко си, Тео не го потопих, защото е малко сополив, не посмях, а и му трябва малко време да свикне с обстановката, че е забравил от миналата година.
Скрит текст:

# 523
  • Sydney
При нас е зима и е 20 градуса някъде, но тоя вятър може да те втухли... дават го пак някакви порои и клинч... децата голям процент са с къси ръкави и чорапи, днес си беше чак горещо, но и вятър нямаше...
pospalancho и аз тъй знам за ушите и варицелата ... да му минава  Hug
Фея много добре, дано все така да е... са яденето не му се къхари, ще прояде Wink

# 524
  • Варна
При нас е зима и е 20 градуса някъде,
Егати, при нас е лято и пак е 20 градуса Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт