Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 519
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Бенитка, айде идвай си на топло.

Рокси, товите деца така ще ги запомня- все голи и на най големия студ.

# 526
  • до едно тепе
Мецо при педи отиват. Нашата е много внимателна и предпазлива и няма да неглижира проблема. Ще пиша после кви са ги накъдрили. Отидоха маскирани, че там обикновено е навалица.

# 527
Поспалане, и аз след час ще го водя дребния при педи да го види, че се появиха едни пъпки на крачето. Прилича на ухапано, но и на варицела - тя да си каже тежката дума. Утре планираме да се виждаме с бременната ми зълва и с малкото й дете - т.е. важно ми е да знам, че не е болен.
Тия дни пак удряме рекорди - в събота баткото беше живак от 7:30 до 22:30, как не каталяса, не знам  Mr. Green Вчера пък ги извеждах общо 3 пъти с малкото, и накрая вече взимах-давах. Днес бях половината ден с тях сама, мина що-годе добре, но после до детска градина бях, пазаруване, сега педиатър, после стягане на багаж за утре.... да се отчета що ме няма, де  Crazy

# 528
  • Бургас
Ивейн вече спря да спи на обяд.....финито и с този рахат  Rolling Eyes Rolling Eyes Tired Вечер спи, ама.....ляга си в 10-11....но пък спи непробудно/ако няма проблем разбира се/ И като бебе спеше сравнително добре през нощта, на равни интервали, ама то е защото беше на АМ, а то държи ситост повече от кърмата  Peace

Ивейн я къпах всяка вечер, именно за да предпазя от инфекция обрива. Препоръчаха ми един правен аптекарски бял крем/бяла тинктура/ да мажа, мноооого бързо завяхват от него.

Ние имаме следващите 2 седмици одит, лудницата е пълна  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 529
  • до едно тепе
 2 часа са висяли при педи. Хубаво,че има тераса и е бил изолиран. Гледала му е 2 пъти и 2-те уши. Няма проблем, вероятно секрета е заради пъпка, която се е пукнала. Казала е доки,че не са му много пъпките и да чакаме още до деветия ден. Та така.
 И са Мецо да не ме захапеш имам и доверие, защото както казах е свръх предпазлива и няма да пропусне такова нещо.

# 530
  • В къщурката на хълма на феите
е, за кво да те захапвам, щом жената е кадърна и не вижда проблем, аз коя съм, че да твърдя обратното .. чудесно е, че проблема всъщност не е проблем .. ай дано до края да е леко!

# 531
И нашето се оказа не варицела Simple Smile Утре спокойно да празнуваме. Спомням си сега на този ден преди 3 г. какво ми беше и ми става едно носталгично... Heart Eyes

# 532
  • shumen
Моме,да ти е жив и здрав рожденика.Дано с порастването става и по кротък,че и мама малко да си почине.Весел празник!
Поспаланче,дано е по добре батко Слав и се радвам,че проблема в ухото е от пъпка,а не от друго.
Месечко,и аз знам така за къпането и варицелата.
Цвете,браво на Вили.Дано и занапред ходи така с желание.А за яденето не се притеснявай ще прояде там скоро ще видиш.
Рокси,супер са децата.Аз не бих още рискувала да се къпе Дени в басейна на това време.
Бени,хайде идвайте си на топличко.
Аз днеска го заведох на градина след двуседмично отсъствие и пак имахме проблем докато го вкарам.Уж отиде със желание,но като видя,че не е тяхната госпожа,а другата по заместване,че и сборна група и се почна пак с рева и истериите,но този път бързо се справих сама с него.Взех го,гушнах го и го вкарах в групата и като видя,че са повече познати деца и млъкна.

# 533
  • Sydney
Mometo* Честит Рожденик Simple Smile да е здрав и много весели игри  Hug бързо и леко да минава варицелата  Hug
Топло, топло, но като духне вятъра и измръзваш, сваля поне с 10 градуса усещането... иначе като пече без вятър става горещо, вчерашните 20 се усещаха като 30... днес вече друга бира...

# 534
  • Северозапада
Честит рожден ден на Марти! Да е здрав, щастлив и малко да кротне! Весел празник!

# 535
  • София
Честит Рожден Ден Марти.
Да е жив и здрав и да стане по послушен и да ходи на градина с желание.

# 536
  • NE
Честит рожден ден на Марти! bouquet Да расте здрав, щастлив и много игрив. Прекрасен празник, Моменце.

Знаех си, че ще кажа голяма дума. Оказва се, че явно харесва само едната госпожа (което е нормално). При другата не е спал, влачил играчки в леглото (което не прави вкъщи), отказва да яде. Жените очевидно имат страх и ми спеспяват някоя, друга подробност. Направих им списък какво може да яде и какво ще откаже. Но когато се прибвахме не беше чак толкова гладен. Предлагат ми да говоря с директорката да му нося нещо, което ще яде, но първо им обърквам дисциплината и второ искам да прояде покрай децата.
Ревеше си щом отидохме да го вземем. Очаквам след малко изпълнения докато го вкарам. Беше разпилял едни бонбони в Лидл защото не влязох с тях след като го взехме. Вечерта ревнуваше много от бебето и трудно заспа, явно беше превъзбуден. Иначе почнал е да учи. Показа как се облича. Heart Eyes

# 537
  • Sydney
Фея това е напълно нормално... да реве втория, третия ден... ще свикне и госпожите, и яденето, и с дисциплината... все пак до сега в живял по др правила, дай му време и на себе си също  Hug

# 538
  • shumen
Фейче,нормално е.Ще свикне със режима в градината скоро ще видиш.
Поспаланче,как е днеска батко Слав?
Аз сега го оставих в градината пак със същата истерия,че и още по зле,въпреки че беше госпожата,която харесва.

# 539
  • Варна
Честит рожден ден на палавия Марти! Пожелавам му да е здрав, весел и маааалко по - послушен! Мамо Верче, честит празник!
Цветенце, аз няма как да те успокоя, но за яденето не се притеснявай Simple Smile Атанас още не яде в градината, беше започнал, но пак спря. Сутрин закусва у дома и така го изпращам.
Моите изпити започнаха, сега в ХЕИ пак трябва да ходя да се разправям за ваксините на Атанас, пак на комисия ни изпращат, въобщеее край няма 😵

Общи условия

Активация на акаунт