Идва денят на детето, а мамите от ИБ вече стягат багажа за морето.

• 40 521
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
  • shumen
Арвенче,дано се реши проблема с ваксините при Насето и да спрат да Ви притесняват.

# 541
  • В къщурката на хълма на феите
Моменце да ти е жив и здрав, Мартин! Голям и умен да порасне! Blue HeartBlue HeartBlue HeartBlue HeartBlue Heart

аз си завлякох телефона на ремонт, после се оказа, че нямам нито един номер в картата, та сега блажено си седя и чакам някой да ми се обади, ако реши JoyJoyJoy

# 542
  • NE
Не искаше да си слага пантофите и ми буташе маратонките да му слагам пак. Влезе с рев, но явно осъзна че не е само игри. Говорих 1 час с директорката. Нищо ново ме ми каза, но разбрах защо госпожата притеснена беше вчера като го взехме. Мъкнал някакво пиано в леглото и събудил с рев другите деца. Днес ще го гушка сестрата да видим как ще мине.

# 543
  • Сливен
ЧРД на Марти и от мен, да е жив и здрав.
Бързо да минава варицелата.
Фейче, според мен хубаво си решила да не носиш нищо за ядене в градината - в групата на Ивайла има едно дете, на което всеки ден носиха по  едно парче пица, защото не ядял друго.  #Crazy За мен това е немислимо, какво си мислят другите деца, не им ли се дояжда и изобщо как може да се разреши нещо такова наистина не знам. Дано днес Вили да заспи като в първия ден  Hug
Сигме, да, все са голи и мокри, но им се доверявам, а и съм спокойна, защото по принцип рядко, да не кажа никога не боледуват, дано да са все така.
Арвенче, успех на изпитите и успех с комисиите  Hug
Дани, и на теб пожелавам бързо да му отминат на Дани истериите сутрин , а и не само  Hug

# 544
Честит рожден ден на Марти ! Да расте здрав, весел, усмихнат, щастлив и с много късмет, и да е малко по - послушен ♡♡♡ ! Весел празник !

# 545
Честит рожден ден на Марти,да расте здрав,послушен и игрив.
На бати Слав да му минава, а Бубето още по-леко да мине.
Ние сме в ремонт-агейн, само се моля да приключи преди да съм родила. Лекарят ,при когото исках да раждам се е пенсионирал и сега и тая треска ме тресе. На Ради пък му се е възпалила кожичката на бубата и утре сме на хирург да го погледне. Отказва да си спи в стаята и вече вдигам ръце ,сигурно ще спя с двете деца ,а ММ ще се изнесе в хола (нещо ,което не исках да се случва). Та така , оплаках се . Simple Smile

# 546
  • shumen
Рокси,благодаря.И аз се надявам да му минат истериите скоро.
Стели,дано приключите ремонта преди да родиш.
Фейче,споко.Ще свикне.

# 547
  • Sydney
Мен тва ми е най-големият кошмар - спане с детето... все още ме вика да спя при нея, а то сън там е трудно казано... снощи ме вика пет пъти за половин час и накрая я питам кажи какво има, какво имаш да казваш, че ми омръзна да ставам, нашата каза "ами не знам какво искам да ти кажа"... простооо  ooooh! искам да спя три дни нон-стоп, в друг живот ще е обаче...

# 548
  • В къщурката на хълма на феите
искам да спя три дни нон-стоп, в друг живот ще е обаче...
няма, няма .. все ще влязат в пубертета JoyJoy снощи Ема се събуди в 4:10 за по-продължително време .. към 4:40 най-накрая разбрах защо е будна .. беше възмутена, че съм си обула панталон .. само дето аз не съм си обличала панталони от няколко дни .. явно ме е сънувала .. хем ми се щеше да я удуша, хем пък ми стана мило, че ме сънува Blush

# 549
Не се преструва, буди се и плаче. После ме прегръща, чак стиска , за да не избягам. Няма нищо против да спи в детската , стига или аз или баща му да сме до него . Не иска да е сам. А беше толкова хубаво преди година и половина -две ,когато си заспиваше сам и си спеше по цяла нощ в стаяата. Защо ми трябваше да го взимам при нас ....

# 550
Щото е сладко да си го гушаш, Стели Mr. Green
Честит празник, Моменце! Жив и здрав батко да е, да слушка повече и да е щастлив! Весел празник!  bouquet  Hug
Хубав ден на всички  Hug

# 551
  • София
искам да спя три дни нон-стоп, в друг живот ще е обаче...
няма, няма .. все ще влязат в пубертета JoyJoy снощи Ема се събуди в 4:10 за по-продължително време .. към 4:40 най-накрая разбрах защо е будна .. беше възмутена, че съм си обула панталон .. само дето аз не съм си обличала панталони от няколко дни .. явно ме е сънувала .. хем ми се щеше да я удуша, хем пък ми стана мило, че ме сънува Blush

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 552
  • до едно тепе
Моменце жив и здрав да ви е бате Марти и малко да се кротне  bouquet
Слав спи сега. Натиснах го да легне, защото вечер изглежда потресаващо с тъмни сенки под очите. Иначе мажем пъпките, нови се появяват, няма температура и така. Довечера мисля да ги заведа у баба им да се разнообразят малко, а утре ако е така положението като днес да поизлезем да се разходим по улиците.

# 553
  • В сърцето на любимия човек
Честит рожден ден на Марти  bouquet  Да расте здрав, силен, любознателен и да слуша малко повече  bouquet

Как се справяте с детските истерии?
Йоан пищи и реве с цяло гърло щом го оставя в кошарата за игра или взема от ръцете му нещо, което е докопал, а не става за игра. Щом го гушна млъква, все едно съм натиснала копче и се вкопчва в мен. Много ми е хубаво да го гушкам, но чак такава прилепчивост ми се струва нездравословна и за двама ни - буквално не ме оставя да отида до тоалетната. Всичката домакинска работа я върша или с него на ръце/в слинга или ако готвя го слагам на столчето за хранене, за да ме вижда и това ми осигирява около 10 мин. Каквото не успея да свърша докато е буден го правя когато заспи или щом ММ се прибере. И ако за домакинстването не ми пука особено, все някак отмятам задачите, то за другото започвам да се притеснявам.

# 554
  • Варна
Пънче, съвсем нормално е поведението му. Много е малък още, за да очакваш да се занимава сам или да се чувства спокоен далеч от теб. За прилепчивост на тази възраст и дума не може да става. Също така и за истерии Laughing Просто идея си нямаш какво значи истерия, ама това става на една по-осъзната възраст, към 2-3 и нататък години Wink А за справянето като съм чела всеки се справя по различен начин. Аз пробвах да игнорирам, няма особена полза обикновено, накрая се разкрещявам и аз и като истерясаме хубаво и двамата се сдобряваме Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт