Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 535
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Привет от морето Hug
Аз отчитам няколко дни тичане по брега по 30-40 минути и плуване, както и водна гимнастика. Храната е предимно белтъчини, зеленчуци и плодове, но е по много. Имам зверски апетит и изгълтвам на хранене по три кюфтета, порция риба и една огромна салата.
По въпроса за кростренажора - според мен нищо, което ти носи удоволствие, прави те енергичен и жизнерадостен, не е губене на време. Аз бих правила това, плюс тренировки от Фитнес Блендер с гири. Има такива по десет -.петнайсет минути, избираш си коя част от тялото да тренираш, с каква трудност и т.н
Зори, добре дошла Hug Не мога да дам компетентно мнение по твоя въпрос, но ако се чувстваш по-здрава, значи си на правилен път.

# 556
Агент, блазе ти за Рилските езера! Дано ги видя един ден!

Вчера бях на състезание на 10к, но не си подобрих личния рекорд. Много хубаво беше, времето бе идеално. Мисля си , че не трябваше в същия ден да ходя на бокс, ама пусто, не ми се искаше да го отменя. Остава ми поука за следващия път. С минута бях по-бавна от Майския си личен.

Днес пак бокс и регенерачна 6ца.

# 557
  • Бургас
Jillian Michaels - Body Revolution: Workout 8 for Phase 2

# 558
  • München, Deutschland
Привет от морето Hug
Аз отчитам няколко дни тичане по брега по 30-40 минути и плуване, както и водна гимнастика.
Пожелавам ти хубаво време.  Hug
Боса ли тичаш? Аз се опитвах, но точно където се разпръсква водата е наклонено и ми е неудобно да тичам, заболяват ме краката още на 100м от това кривене... Или слагаш обувки?
Иначе улиците (крайбрежните) са фраш и се чудех и аз къде бих могла да потичам по време на почивката на морето.  Rolling Eyes

# 559
Днес Total body Hammer. Беше дъшъг и емоционален ден. Утре няма да мога да тренирам по календар, затова планувам час и половина бягане. Дано успея, ако ли не колкото-толкова.
Аманда, хубаво е, че намираш време за тренировки. Храната не я мисли толкова. Направо си супер в сравнение с моето меню, в което преобшафават бъриоте въглехидрати.
И на мен ми се иска да потичам по пясъка, но миналата година пробвах и на второто бягане от 5-6км вече ме боляха глезените и спрях. Сега, ако тичам, то задължително по асфалт.

# 560
Момичета, да, боса тичам. И при мен се появиха  болки в единия крак- не точно в глезена, а в горната част на ходилото. Но си мисля, че нещо в техниката куца, затова. Ако продължат, има крайбрежна улица на която да се тича също. Ние сме иначе на най-дългата плажна ивица на нашето Черноморие и  мястото предполага дълго и хубаво монотонно тичане.
Има една групичка деца, които са на спортен лагер и ми прави впечатление, че тичат с кецове.
Беси, ти с твоята фигура съвсем спокойно можеш да си позволяваш бързи въглехидрати от време на време. Пък и едно е да изядеш половин шоколад, друго такова количество мръвки. Поне реших да ги оставям само за вечерта, през останалото време нещо по-леко.

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 07:06 от Аmanda

# 561
Аз да отчета горна част от

Кръговата на Джаки.  Почти всичко вече ме боли, много съм си добре така😊
Зори, успех!
Утре, ако успея да отразя едно моренце ще е супер, дано!
На всички отдъхващи Весела ваканция!

Последна редакция: сб, 22 юли 2017, 07:09 от !Diva!

# 562
!Diva! , благодаря!
Продължавам и не се отказвам. Виждам, как тялото ми придобива онзи младежки вид от преди бременеенето и много му се радвам. Изкарах първата седмица с БР на Джилиян, много ми харесва програмата. Сега ще спра за две седмици, защото заминаваме на планина, където ще качвам баири ежедневно и после като се върна ще я започна от начало, водейки се по календара, и ще споделя на края как ми се е отразила Simple Smile.
Слънчев и ползотворен уикенд на всички  bouquet

# 563
Привет!

Днес в 8.00 закуска 60гр овес с топла вода, канела и 1 банан.
10-11:33 16км нормал, веднага мушнах още един банан и дотук бях с вгх за деня. Може би...ако не се подхлъзна по ядките отново.  Twisted Evil

За обяд планирам тофу с песто и салата, вечеря пилешки дробчета с домати.

Бесито, как се храниш когато тичаш по 90мин? Да си сверя часовника, че съм от ящните.
Аманда, след тичане какво ядеш и кога?

# 564
Днес -половин динамична йога на Шалийн Blush ми пИснА ми ,баси и я зарязах-запраших на вилата да си мятам пържолите Joy hahaha после малко плуване и мохито Mr. Green

# 565
Вчера БШ Amplify(нещо не бях в кондиция и едвам я избутах), днес - Conquer- стори ми се много приятна въпреки жегата

# 566
Днес Insanity Max 30, Friday fight...няма такова потене...и то с климатик.

# 567
Дези, ям някакъв плод и варени яйца. Тук си купуваме много готини смокини и праскови, стандартно и банани. Децата често закусват това и аз покрай тях. Та тичам в ранни зори /пет -шест/ и към седем и половина - осем ям две или три варени яйца и банан, или яйца и две, три смокини /праскови/.
Ама моето тичане изобщо не може да се сравнява с вашето. 90 минути ми се струва невъзможно Rolling Eyes
Днес няма да имам възможност да тичам, че ММ временно се наложи да пътува по работа и съм сама с децата до довечера, а те  тук стават късно. Сигурно ще направя нещо на Шон.
ДиваОрхидея, страхотна е тази тренировка, спомням си я добре.
НоуФрейм, завиждам за възможността да плуваш често, прекрасно е усещането  да си във вода Heart Eyes

# 568
  • Бургас
Jillian Michaels - Body Revolution& Cardio 2 for Phase 2

# 569
Започнах ден по-рано със седмица 3, защото после няма да помога да тренирам в Петък - отчитам Insanity Max 30 - Tabata Strengt и Crunch-Free Xtreme Abs_02 - Julian Michaels.

Момичета, редактирам си поста и идвам да си порева на вашето рамо.

Говорих с един приятел, който като хоби се занимава с бодибилдинг. Иначе програмист Grinning
Питах го защо нещо не ми се получава напоследък чистенето и релефа, при положение, че сравнение с миналата и по-миналата година се храня по-изчистено (даже крайно неразнообразно) и тренирам доста повече. До преди  година си позволявах пържено, бобови храни, повече банани, малко ориз. И тренирах главно с тренировките на Руми за напреднали (не за супернапреднали). Имах повече дефиниция на ръцете и корема, които са ми проблемните места на мен.

А тази година дори на фитнес бпх тръгнала с треньор, почнах инсенити, ям главно кисело мляко, сирене, зеленчуци (главно домати, краставици, царевица и чушки) съвсем малко плодове...И на кг съм по-малко, да, дрехите ми стават и най-тесните...но се виждам една...сещам се думата на английски Bulky...все едно отдолу има мускул, ма на повърхността седи по-меко.

Явно си трябва супер ного чистене...или не знам вече какво бъркам. Той разбира се яде глано броколи, пиле и протеини и ми каза, че това с тялото или го правиш както трпбва или не очаквай резултати с релеф. Трябва да се съглася с него, ама все ми се иска да си спомня какво правих различно преди година-две, когато тренирах по-малко със сигурност и не помня да съм се ограничавала толкова в храната.

Вярно, храних се по-разнообразно и може би това ми е засилило метаболизма. Напоследък и сладко хапвам по-често, което сто процента се отразява...и направих 30 години, та и тов си казва думата...

Не знам дали имам конкретен въпрос, по-скоро ми се иска да споделите опит дали сте наблюдавали нещо подобно при вас и съвет за релеф. Вярно, че съм едва 1.60 и в рода ми всички(без баща ми) са пълни, което явно е и до ген...но пък съм толкова упорита и да не мога да го концентрирам тоя инат в малко релеф ме побърква Imp

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 20:10 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт