Тренировки в домашни условия - тема 88

• 93 543
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
За днес -мноого продължителна,но лежерна тренировка -интервали от дължини и упражнения в басейна и долна част с пудовка и топка+горна с ТРХ-а-малкият спа два часа и аз се развохрих ахаха.Пускам ви снимка на летният ми имровизиран фитнес
    [/list]

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 08:57 от No_frame bitch

# 571
    Ноу Фрейм, жестоко!  smile3501

Днес от мен 8км, а утре йога.

Аманда, и аз не предполагах, че някога ще мога да тичам по толкова, а какво се оказа...Че дори ми харесва. Докато се усетиш и ти ще започнеш.  Hug

# 572
    • Бургас
    Jillian Michaels - Body Revolution: Workout 7

# 573
    • Somewhere in the World
    Moмичета, моля за помощ...
    От няколко дена всякакви вени по краката ми изкочиха Cold Sweat
    Изобщо не разбрах как си го причиних - освен кростренажор правя упражненията на Руми за начинаещи
    като ги редувам през ден. Започнах за пия магнезий с Б комплекс.
    А да - работя седнала,като си правя разходки през 10-15 мин.
    Възможно ли е от кростренажора да съм се нагласила така? Имам час за съдов хирург едва за края на седмицата, но дотогава?
    Вия как се предпазвате?

# 574
    • München, Deutschland
    Бързам да се отчета с първите в живота ми 5 км.  Flutter Heart Eyes Twisted Evil Досега тичах по 3, като правех между 1 и 3 почивки по 10-15-20 секунди. Общо минавах 3 км за 15-18 минути, в зависимост от деня и формата.

Вчера реших да се пробвам с 5км, като не очаквах да успея изобщо без почивка, тичах бавно, защото нямам усет колко са 5 км. В крайна сметка минах 5,2км за 34мин 52 сек, но имах пауър за още около 2 км или пък може би за по-бързо тичане. Но не исках от първия път.

Попринцип лекар (ортопед) ми е казвал да избягвам тичане, защото натоварва ставите, а имаха конкретни съмнения за дискова херния при мен (не се потвърдиха, но все пак трябва да се пазя), така че много повече не бива да тичам.

Благодаря на Аманда и Беси, които ме подбутнаха поне да опитам с техните дълги дистанции. Wink  bouquet

Към тичащите, ако остана на някаква дистанция от 5 км, колко често е удачно да тичам? Чувствам лека мускулна треска от вчера, а по време на тичането усетих малко натоварване на коленете. Честотата ще я съобразя и с температурите тук, де, но има ли някакви препоръки?

А моят приятел дава зор да почваме Шон Гама след отпуската, много е доволен от Бетата.  Laughing

# 575
    За днес малко плуване ,че излезе страшна буря и ми опропасти плановете  Rolling Eyes и малко пилатес в къщи! Мисля пак да вляза в зала поне един път седмично лятото  Peace

# 576
    Шило в торба не стои.  Grinning Т25 Gamma Ripp't.

# 577
    • München, Deutschland
    Шило в торба не стои.  Grinning Т25 Gamma Ripp't.

Дези, как е гамата като трудност спрямо бетата? Че обмисляме да я правим и ние.

# 578
    Криси, Гама натоварва повече, много е хубава, ще ви хареса.

Питала си за тичането- 3,4, 5 пъти, колкото ти се тича. И 6 пъти, ако имаш време и желание.

# 579
    • 1st floor
    Мис Вал и Яна, бях в и около Бургас за две седмици, но от смотаната нова версия на форума през телефона не виждам изобщо известия за ЛС. Чак сега у нас, като седнах на компютъра, видях, че сте ми писали!   Angry   Много ме е яд, че не успяхме да се видим на живо! Sad  Даже до сега се дзверих в телефона и пак не отривам къде са тия пусти известия.

А тук в темата не съм писала, защото ми е трудно през телефона, а и половинЪТ се сърди, че сме на почивка и ровичкам. Успявах все пак да ви чета! Simple Smile Иначе отчитам тотален двуседмичен мързел и единственото ми движение беше многото ходене следобед до късно вечерта. Няма ден, в който да съм падала под 30 хил крачки според телефона. Гирите ги забравих (както и част от багажа Simple Smile ) и бях много тъжна. Зълвата ми предложи нейните от два кг., ама реших, че няма смисъл! Simple Smile))) В апартамента, в който отседнахме, уж можеше да се готви и се надявах на домашно приготвена храна поне през половината време, но уви - на котлона ми отне един час да сваря 10 яйца и час и половина за едни макарони на децата. Не се учудвайте на търпението ми, аз просто забравих по едно време, че чакам нещо да заври! Simple Smile))) Хранихме се изцяло навън, с изключение на закуската. И то според прищевките на децата и ММ - направо ме е срам да ви кажа какво и колко погълнах за това време! Simple Smile Иначе всичко останало беше на шест! Много доволни останахме от морето, но се прибрахме, защото искам да вместя в отпуската и малко планина. От утре започвам БР от там, където я изоставих и ще се помъча да коригирам храната, че вече си имам шкембе.

# 580
    • 1st floor
    Дублирам поста, никой не пише.  Naughty

Мерих се днес сутирнта - 200-300 грама съм плюс, очаквах много повече. В сантиметри увеличение имам половин на бедрата, на дупето нямам, прасците са намалели с половин см , а най-фрапираща разлика имам на корема (меря два пръста под пъпа) - плюс два см. Sunglasses Добре съм си яла.  Sunglasses

За днес отчитам БР5 за последен път! Очаквах, че ще се озоря с гирите. Не ми беше лесно, но и трудно не ми се видя. Значи не съм загубила съвсем форма за две седмици. Laughing

# 581
    No frame фитнеса ти изглежда страхотно.
    Аз правя втора седмица 6 weeks 6 pack на Джилиън, малко ми доскучня, но съм решила да го изкарам докрай. Искам да облека рокля по тялото и това е Simple Smile Бягам и на пътеката вкъщи веднъж, два пъти седмично, но повече от 3 километра не мога да избягам и то за 30-40 минути. Но всъщност правя много много бързо ходене като съм сложила пътеката под наклон нагоре. Усещам стягане на дупето докато ги вървя. Навън не съм бягала никога. Вкъщи ми е по-лесно, макар че е малко скучно. В гората например сигурно е по-яко, на свеж въздух. Вие къде бягате?

# 582
    Непо, добре завърнала се! Много ме кефи вашето семейство колко сте активни и как обикаляте неспирно и задружно.

Аз минах на 21 ДФХ и си давам зор. Качвам и тежестите и се опитвам да не си слагам спирки в главата. Понякога човек сам се спира ако треньорът каже да се вземат леки тежести за следващото упражнение. А се оказва, че аз спокойно мога и с тежки, но не ми хрумва да пробвам. Затова гледам да пробвам всичко с повече килограми, ако чак толкова не мога - намалям. А доста често веднъж пробвам ли, дори и да ми е много трудно, на следващия път вече не е.

Ноу фрейм, супер ти в фитнесът с басейна!

# 583
    • München, Deutschland
    Yani cat, само навън аз лично. Може да е рядко, но винаги навън. На мен ще ми е скучно вкъщи.

# 584
    Да не се учудвате защо се губя. Някой идиот се опита да  вдигне 60 кила щанга. И лежи със  сецнат кръст, при това сама:sleepy: И мъжне дават до мен да има Sob
    И не мога да ям, гади ми се много от аповете. 6 кила свалих.
    Нищо, аз ще си наваксам с яденето, фитнеса, планините и мъжете Stuck Out Tongue

Вънах се в стария ми фитнес. Понеже  там бях щастлива ....

Последна редакция: пт, 28 юли 2017, 10:42 от Jerry F

Общи условия

Активация на акаунт