Бяло течение с мирис на водорасли! Нормално ли е?

• 1 780
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте на всички! Аз съм момиче на 12 и имам бяло течение с мирис на водорасли  Sick Мирише отвратително...  Sick Искам да Ви помоля за някакъв съвет понеже сте с по дългогодишен опит! Моля Ви отговорете ми възможно най-скоро (преди съм ходила на гинеколожка и ми бяха открили бактерия, възможно ли да е от нея + лекувах се година)

# 1
Кога преди?
Като приключи лечението какво показаха изследванията?
Трябва да споделиш с родител/близък възрастен и да отидеш на лекар. Възможно е отново да имаш бактерии, възможно е да са хормонални промени. Това обаче може само и единствено лекар да го уточни.

# 2
Здравейте на всички! Аз съм момиче на 12 и имам бяло течение с мирис на водорасли  Sick Мирише отвратително...  Sick Искам да Ви помоля за някакъв съвет понеже сте с по дългогодишен опит! Моля Ви отговорете ми възможно най-скоро (преди съм ходила на гинеколожка и ми бяха открили бактерия, възможно ли да е от нея + лекувах се година)

Здравей,
Според мен няма никакъв смисъл да питаш друг освен лекар. Най-добре отиди на генеколог за да си спокойна. Може да не е нищо страшно, но така ще си по-спокойна и ще разберат от къде е проблема.

# 3
Отиди на гинеколог. Предполагам, че отново имаш бактерия. Но най-добре лекар да те види.

# 4
Какъв гинеколог на 12 newsm78 newsm78 Тва е пързалка. И дъщеря ми е на 12, айде сега, бактерия #Crazy

# 5
  • София

Бактериална инфекция може да се получи не само в резултат на полов акт. При неправилна хигиена (не точно лоша, а неправилна) също е възможно. Автозаразяване от, хм, другото отверстие. Особено ако естествената флора е била старателно "избита" с някой антибактериален сапун, примерно.
В тази връзка добре е да се ползват интимни гелове, не сапуни... Такива с ниско pH - сапуните са алкални и не точно за този участък...

# 6
Здравей! Аз съм на 15, но като бях на 12-13 и аз имах бяло течение с лека миризма. Чувала съм, че е нормално и че като ти дойде цикъла може да спре. Но все пак щом и преди си имала бактерия отиди на гинеколог. Може отново да се е появила.

Общи условия

Активация на акаунт