Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 20 май 2017, 16:29 ч.

The Blacklist - Тема 3

 • 43 630
 • 400
 •   3
Отговори

Анкета

Каква мислите, че е истината за Ред според финала на 4-ти сезон?

Опции:

# 390
 • Мнения: 115
И аз лично се съмнявам, че тази е истинската Катарина Ростова. Но коя е ако не е тя и за кой работи, какво точно търси и иска? То се разбра какво, ама защо?
Какво точно мислиш, че се е разбрало? Аз не мисля, че наистина нещо се е разбрало. Може само да гадаем.

# 391
 • София
 • Мнения: 6 409
Ааа не, няма нищо сигурно. Тъмна Индия е. Просто не ми се иска истинската Катарина Ростова да е такава гадна змия. Не виждам нищо човешко да е останало в нея. Освен това никога не съм бил фен на разни парашутисти, които се появяват в края на един сериал и да има някакво кой знае какво ключово значение/роля. Това не е типично, всъщност в много рядко срещано, но да видим.

# 392
 • Мнения: 115
Аз по принцип не гледам много сериали и не знам как е в сериалите, но писателите казват, че тя ще има ключово значение. Със сигурност истинската Катарина Ростова не е била добра жена от всичко което знаем за нея, но и нищо в тази жена не се вписва в образа на Катарина, която знаем от Ред и Дом. От всичко, което видях в първите три епизода не мисля, че това е наистина майката на Лиз.

# 393
 • София
 • Мнения: 6 409
Ами надявам се да не е тя, иначе ще е много тъпо.
И това с ключовото значение пак е дразнещо, но карай ще го преживеем. Лиз каквото и да става трябва да си остане вярна на Ред, защото този човек независимо кой е и какъв е толкова много пъти я спасяваше и то с риск за собствения си живот. А не да слуша разни парашутисти.

# 394
 • Мнения: 4 840
Лиз ще бъде голяма тъпанарка ако повярва на тази особа. Та тя щеше да убие Дом, Лиз ще го забрави ли това. Ясно е, че онази гадина ще се опита да я настрои срещу Ред, може би ще успее за известно време.

# 395
 • Мнения: 115
Дали Лиз ще го забрави? Естествено! При положение, че тя забрави всичко, което Ред е правил за нея и именно заради нея той беше почти екзекутиран, накара Дембе да запази тайната и, почти ги раздели накрая. Лиз е чудовище. А това - ще бъде голяма тъпанарка. Защо "ще", тя някога била ли е друга? Тя винаги е била такава и аз очаквах, че за 7 сезона трябва да поумнее, но доколкото разбирам тя ще повярва на въпросната жена и май пак ще се обърне срещу Ред. Не знам обаче колко време ще продължи всичко. Зависи от това дали ще получат нов сезон.

# 396
 • Мнения: 115
Ето спойлер за тези, които питаха. Епизодът, който предстои да излезе в петък - Купър се чуди и пита Ред как знае специфична информация от тяхна съвместна мисия(където са участвали Купър и истинският Редингтън) в миналото след като той не е истинския Редингтън. Типичният неясен отговор от Ред е - знам, защото...знам. Но за мен това е улика за Ред да е Катарина. Знаем, че Катарина крадеше информация от истинския Редингтън от години и би знаела всички подробности от негови мисии. Все пак такава и беше задачата. Ето защо Ред знае толкова много. Нямам друго обяснение от фактите, които знаем досега. И нещо друго- разбрахме, че Ред е отишъл сам на срещата с жената, защото е искал да запази самоличността и в тайна дори от Дембе. Но в сезон 6 ние разбираме, че Дембе познава Катарина. Тоест самоличността на истинската Катарина не е тайна за него. Следователно тази жена не е истинската Катарина.

# 397
 • Мнения: 115
Е, след 5 епизод вече не съм толкова развълнувана за Черния списък. Трябва ли мъчително да чакаме финала, знаейки че Ред ще умре. Sad Ще успее ли Ред да намери някакво лечение за тази мистериозна болест или силно се надявам това да е направено така че той да се нуждае от кръвен роднина както беше в случая на Кърк и така да се стигне до това най-накрая да се направят някакви ДНК тестове. Така и никога не видяхме ДНК тест между него и Лиз, факта, че в първи сезон показаха, че Ред и Реслър споделят една и съща рядка кръвна група и Ред предварително знаеше това. Не знам... Но Ред да умре е възможно най-лошия сценарий и завършек на шоуто.

# 398
 • София
 • Мнения: 6 409
Изгледах 3 и 4 епизод. Много добре, особено 4ия. Simple Smile
И този сезон си е топ. Дано да има още един, но дори и този да е последен се надявам на добър и позитивен финал в името на верните фенове, заради които това шоу удържа толкова дълго, нещо нетипично за точно такъв тип жанр. Simple Smile

Историята на Харолд в Кувейт бе много интересна. И ето още един човек, който оценява Редингтън по действията му в момента, а не по името и миналото... Онова психо женище ми е адски противна да я гледам дори. И винаги ме побиват тръпки. Има нещо много извратено и жестоко в тази физиономия. Добър каст е това безспорно. Не вярвам Кийн да се привърже в нея по начина по който ни спойлираха. По-скоро тя се привърза към нея, защото не знае коя и какво е направила и какви са и целите, иначе Елизабет съм сигурен, че много бързо ще я отсвири. Отказвам да повярвам, че това е Катарина. Около последната имаше нещо романтично и хубаво, тази е самата сатана. А и защо ще вкарват герой в последния сезон или предпоследния за който знаем, че е мъртъв/изчезнал. По-скоро Ред е Катарина отколкото онази противна бабичка. Чак ме е гнус като я гледам до Агнес.  Sick

# 399
 • Мнения: 115
Когато изгледаш и 5-ти епизод пак ще си поговорим за позитивния финал. Sad Един от скорошните коментари на Джон Бокенкамп за финала на шоуто , че ще бъде изненадващ и задоволяващ. "Задоволяващ" за феновете със сигурност не е това което се предвещава в епизод 5. Имам голямата надежда да се оправят нещата с Ред. Така и не разкриват какво е точно състоянието му. Не виждаме някакви симптоми в Ред на този етап за смъртоносна болест. А и за резултатите, които трябваше да получи от Старк ни показаха, че са му взели доста голямо количество кръв. Има ли някой, който е наясно Simple Smile с каква болест се свързва необходимото солидно количество кръв за установяване дали лечението е ефективно или не?

# 400
 • Мнения: 115
Лоша новина поне за мен. Втората част на сезона на "Черният списък" ще започне чак март месец. Първата част ще има 10 епизода.
Шокира ме промоцията на епизода, който ще излезе този петък. Вярно че това са само промоции и може да са подвеждащи. Но виждаме учуден Купър, който казва - мъж с матка! И като че ли има жена, която за отмъщение (все още не се знае за какво точно) имплантира матка на мъж !!! Наистина ли отиваме натам. Искат да ни покажат, че поне във Вселената на Черния списък женски органи могат да се имплантират на мъже и мъжки на жени!! Защо имаме въобще такъв епизод?  Нарочно ли ни заблуждават или наистина това е улика, че Ред е Катарина !!!

Общи условия

Активация на акаунт