Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 20 май 2017, 16:29 ч.

The Blacklist - Тема 3

 • 44 246
 • 412
 •   1
Отговори

Анкета

Каква мислите, че е истината за Ред според финала на 4-ти сезон?

Опции:

# 405
 • Мнения: 122
И аз много искам да я гръмнат, но за съжаление това няма да се случи или поне не скоро. Даже по-лошо, Джон Бокенкамп иска още един сезон и казва, че това е първият сезон, в който въвеждат Катарина и ако това означава, че тя ще бъде и в следващият сезон, колкото и голям фен да съм на сериала, предпочитам да не ги подновяват  за осми сезон, защото ми е много трудно да гледам тази змия. Тя беше готова да пожертва даже и детето, за което сама каза, че му е като майка в предния епизод.

# 406
 • Мнения: 122
Толкова спойлери пуснаха, че вече имам чувството, че изгледах целия епизод. Не съм виждала Ред толкова отчаян за изчезването на някого. И за първи път в историята на "Черният списък" Ред е толкова заплашителен към Глен затова, че не е много сериозен в търсенето на следа за приятеля му. Обикновено сцените между тях би трябвало да са смешни, но този път Ред не си поплюва и много сериозно го заплашва . Наистина не мога да се сетя за някого друг, за когото Илия би бил толкова ценен и важен освен за Катарина, защото знаем, че именно той беше до нея в най-трудните и моменти. И Ред толкова отчаян за изчезването на Илия... Не знам.

# 407
 • София
 • Мнения: 6 628
За мен тази Катарина Ростова, която ни я бутат не е 'тя' Не ми се вярва по ред причини, вече съм писал. Съгласен съм като цяло с Isssy.
Иначе изгледах епизоди 5 и 6. Много съм шокиран и аз и разочарован. По всичко изглежда, че Ред страда от някакво нелечимо заболяване, но все още не знаем подробности. Аз поне от това което видях е един примирен със съдбата си човек?! WTF?! Джон Бокенкамп много да внимава какви ще ги натвори, защото ще вбеси феновете.  Close

6 епизод бе много интересен. Радвам се, че истината за Франческа лъсна. Нямах и доверие, една такава мазна, хиенска физиономия имаше.

# 408
 • Мнения: 122
Наистина начина по който Ред тества Франческа беше страхотен. Винаги обичам да гледам Ред да прави тези негови неща, когато не можеш да разбереш какво точно се случва докато не дойде края. Нямах представа (както и Франки нямаше представа), че всичко това беше постановка. Deep fake!

Сега за новия епизод. Ред както винаги във вихъра си, играе своята игра. Но епизодът беше тежък. И тежък го направи действието на Илия. Когато разбереш, че си безпомощен и че ще ти  вземат спомените против волята ти и знаейки, че точно тези спомени ще са евентуално пагубни за Ред, изцяло забравяш за себе си и с последния си отчаян ход се опитваш да се освободиш, за да можеш да си отнемеш живота сам, само за да не позволиш някой да ти вземе това, което ти доброволно никога няма да дадеш. Въпреки че видяхме много малко от Илия с това, което направи аз вече много го харесвам и много се надявам да бъде спасен и да изчезне. Това е една наистина много специална връзка между Ред и Илия, която аз поне на този етап не мога да си я обясня по друг начин освен с това, че Ред е Катарина. Освен ако не излезе нещо друго, което до сега не ни е показвано. Защото от показаното досега видяхме, че Илия беше напълно отдаден на Катарина и беше готов на всичко за нея.

# 409
 • Мнения: 122
Episode 7×10 “Katarina Rostova” Red and the Task Force pay a visit to a former blacklister, as an explosive confrontation leads Liz to make a critical choice. Laila Robins, Brian Dennehy, Aida Turturro, Michael Cerveris, Rade Serbedzija, and Brett Cullen guest star. Air Date: Friday, December 13 (08:00PM – 09:00PM) on NBC.  Read more at THE BLACKLIST Season 7 | ScreenSpy

Това е финалът на първата част. Преди него има само още един епизод - този петък. Описанието на този финал ме кара да имам поне малка надежда, че това ще е последното от тази "Катарина". Когато нечие име излезе като Блеклистър то това трябва да е краят на участието на героя. Другата възможност е да става въпрос за две части както понякога. Като например - епизод 10 - Катарина Ростова, епизод 11- Катарина Ростова: заключение. Но епизод 11, който ще бъде излъчен март месец има съвсем друго име. Другото - критичният избор на Лиз ще бъде именно в този епизод и ако този избор е между Ред и Катарина, ясно е, че този епизод не е последният  за Ред, то тогава трябва да е последният за Катарина. Въпреки надеждата ми обаче това не се вписва с описанието на Джон Бокенкамп за сезона, който трябва да бъде като семейна сага между фигурата на бащата и майката и Лиз по средата в тази война. Това по скоро би заприличало на сапунена опера, не ми се гледа подобно нещо цял сезон. Наистина се надявам това да е краят на тази Катарина.

# 410
 • Мнения: 5 065
Дано да е краят, че ми е много неприятна тази Катарина.

# 411
 • София
 • Мнения: 6 628
И аз не мога да я понасям. Дори чисто визуално ми е супер гнусна и противна.

# 412
 • Мнения: 122
Интересен епизод. Тази Катарина иска спомените на Илия за събития, на които би трябвало да е била. Но тя не знаеше абсолютно нищо от станалото в Расвет, Илия трябваше да и каже. И накрая когато стигаме до вечния въпрос -  кой е Редингтън,  се оказва, че Илия е трениран да издържа на разпити и няма да каже, въпреки състоянието, в което се намира. Simple Smile Естествено защото тогава шоуто трябва да свърши. След това вече отиваме на събитията с тази Катарина, когато Дом решава, че имат нужда от мъртва Катарина, за да е в безопасност Маша. И те залагат капан за тази жена като се оказва, че не са наясно, че тя има нов съпруг и вместо тя, той влиза в колата и умира. Мисля, че тази Катарина и Илия са имали някаква връзка, още от предния епизод мисля така. Той и затова не искаше много да се съгласява с плана на Дом.

Ред показва грижа за защитените видове животни Simple Smile Лиз пак действа глупаво. Трябваше да каже на Ред, но вместо това решава да действа сама и от трейлъра на следващия епизод виждаме, че Бърди (мъжът който винаги е до Катарина) удря Лиз и тя пада.

Общи условия

Активация на акаунт