Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 75
  • София
  • Мнения: 187
Съжалявам за загубата ви! Все пак това помага да намерите собствения си поглед и избор.

# 76
  • Мнения: 388
Прилагам темата за ГНМ от ФБ, в случай, че има любопитни

ТУК

Flowers TulipFlowers TulipFlowers Tulip

# 77
  • Мнения: 84
За себе си съм абсолютно убедена в истиността на Германската Нова Медицина. Наистина в нея няма дадени конкретни рецепти за лечение и това не се харесва на много хора. Смятам, че лечението започва, когато осъзнаем каква е причината за дадения конфликт, след което преразгледаме и променим нашите убеждения , мисли и програми, които са довели до този конфликт и които със сигурност ще ни доведат до нов.Тази промяна понякога е трудна.Намирането на вредната програма също не е лесно.
Съдейки по собствения си опит всеки има свой път към промяната. Ако на един му действа ТЕС, на друг симоронски ритуали, на трети медитация, тета лечение, прошка,Силва метод и т.н
Няма конкретно предписание, но все пак имаме рецепта и в нея пише Промяна на мисленето.
Убедена съм, че всички случаи на чудодейно излекуване от рак примерно са вследствие промяна в мисленето и подсъзнателно или съзнателно затриване на вредна програма като вече ненужна.

# 78
  • Мнения: 22
Съжалявам за загубата ви! Все пак това помага да намерите собствения си поглед и избор.
Благодаря!  Дано почива в мир!
Започнах да чета книги написани от лекари - художествена литература (Булгаков, Кронин). Опитвам да се помиря със съсловието им.

# 79
  • Мнения: 37
Здравейте , търся информация от ГНМ , за болки в ляво коляно .
Ходих при различни лекари от традиционна медицина и така не успяхме да намерим лечение / поставим диагноза .

Общи условия

Активация на акаунт