Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 777
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Гости допълнила си поста си и съвсем случайно видях това....

Не съм гледала перведения епизод - надявам се да го направя в събота...
Но гледах разговора между Есма и Рейхан. Какво разбрах - когато Февзи и Рейхан са се запознали, той е бил ерген. След това е трябвало да се ожени за Есма - вече писах по този въпрос, но ще се повторя - от разказа на Фарук на яхтата разбрах, че Февзи и Есма са се оженили без любов - със сватове. Рейхан е била бременна - ретро кадрите когато Февзи я посещаваше заедно с Мустафа...Отново от ретро кадрите се вижда, че Адем е бил голямо момченце - може би като Емир, когато баща му ги посещаваше. При едно от посещенията Рейхан плачеше, след като Февзи си беше тръгнал...Според мен връзката им е продължила и след като Февзи е бил женен - може би десетина години....И от думите на Адем - винаги когато е ходил при тях е обещавал, че за последно се връща при Есма и от следващата вечер ще остане при тях, но не го е направил - напротив прекратил е посещенията при Рейхан и Адем......

Нали бях казала, че ще пиша за Есма но така и не го направих....Няма време - на лято по време на преговора....

Спомням си думите на Фикрет, когато Фарук не се прибра, защото беше ядосан на Сюрея и остана да спи в офиса. Тогава Фикрет убеждаваше Фарук да се прибере....Разказа как майка му всяка вечер е чакала баща им на прозореца и си е лягала едва когато той се прибере....Та си мисля, че може би Есма е чакала съпруга си, докато той е бил при Рейхан....Може би се е досещала, че има извън брачна връзка, но явно, че е проявила такт и не е вдигала панаири....И може би затова Февзи се е отказал от Рейхан и от сина си Адем...ако така се казва черното агънце на мама.....
Защо си мисля, че Есма се е досещала, че има друга жена в живота на февзи - когато отиде при Рейхан Есма й каза....."Значи си била ти госпожо Рейхан"...или нещо в този смисъл....

Миме

Цитат
ох...момичета при мамашите прочетох ,че във финала на сезона Емир ще научи кой му е баща  Tired може наистина Фарук да предприеме действия относно изясняването на тази лъжа но последствията ще са тежки  Tired Трудно ще бъде и за Емир и за Сюрея и за  Фарук  Tired

Ама ние нали това чакаме....нали снощи с Гости писахме точно по този въпрос...А аз чакам този момент още от епизода в който откриваха школата....
За мен вече няма значение кой ще каже на Сюрея - който ще да е, да го казва и да се свършва  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 556
Май Адем си признава на Фикрет ,че е син на Февзи Боран  ooooh!

# 557
Здравейте, момичета!
Бризче, благодаря за втория фрагман! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet
И той както винаги е отзад напред...
 -Емир се ядосва нещо на Фарук в парка, хуква, не го блъска кола,
- Фарук го оставя при Бегюн в къщи,
- там какво е било, че въздъхва измъчено излизайки от къщата, не се знае.
- Прибирайки се у дома си, тейзето лепва Фарук и се обясняват двамата
- междувременно Адем обяснява на Фикрет, че му е брат.
- и в тази, цялата какаманга, Сюрея сама разбира, че са имали роман с Бегюн и може би че Емир е син на Фарук. Сюрея е в спалнята на Ипек и Фикрет и взима снимката от пода...

Разказ по картинки...
Бризче, къде си? Моля те , дай жокери... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 558
                Здравейте мили момичета, приятна  вечер.
                Нямам никакво време - пригатвям си  багажите за пътуване.
                Благодаря ви за постовете, уникални сте.

Скрит текст:
              Ани, скъпа,ти ще пътуваш  сутринта за София, аз ще пътувам след обед и тази нощ всичко трябва да е   готово.  Сутринта трябва да съм на работа, защото едната банка ми иска  приключване на  ФО, заедно със  всички справки към 31 май и  трябва да ги направя и тогава ще пътувам. И у нас работа и в  службата пак работа - време няма за  нищо. Не съм и готвила. Ядохме суха храна.
                И аз няма да гледам в петък  серията - много  жалко.  Ще се измъчим докато я изгледаме.
                Шибана работа, ама какво да правим - бабите гледачки са винаги на разположение и са на поста си.

Всичко  хубаво. Желая ви много радости и щастие.

# 559
  • Варна
Деси,  и според мен това е последователността- разгадала си всичко и нямаш нужда от жокери Peace Peace
Скрит текст:
простете ми, но съм много зле. На легло от няколко дни и не мога много да пиша

# 560
Еееее знаех си, че днес ще пуснат втори фрагман...а утри третия  Grinning
Бризче благодаря за фрагмана  Hug
Гости, Миме, Деси за коментарите  Hug
Деси чудесно си разгадала действията във фрагмана - Сигуурно ще започнат епизода, когато Емир бяга от Фарук в парка...но явно, че нищо няма да му стане на детето....Шофьора сигурно е заковал спирачките и е останала само уплахата....
Браво на тейзето newsm10  - може да е просташко, но точно това заслужава Фарук  newsm10
Ади бе...до сега не можеше да каже на Сюрея, защото се страхуваше да не й се случи най-лошото...сега изведнъж реши, че нищо няма да й се случи и ще й каже....Ама случайно или не Сюрея сама ще разбере.....И както предполагах ще попита Фарук "Емир твой син ли е"......

PS - Бризче бързо оздравяване  Hug

Сиси

Скрит текст:
И аз ще пътувам след обяд, че имам да свърша много работи преди това....

# 561
Еееее знаех си, че днес ще пуснат втори фрагман...а утри третия  Grinning
Бризче благодаря за фрагмана  Hug
Гости, Миме, Деси за коментарите  Hug
Деси чудесно си разгадала действията във фрагмана - Сигуурно ще започнат епизода, когато Емир бяга от Фарук в парка...но явно, че нищо няма да му стане на детето....Шофьора сигурно е заковал спирачките и е останала само уплахата....
Браво на тейзето newsm10  - може да е просташко, но точно това заслужава Фарук  newsm10
Ади бе...до сега не можеше да каже на Сюрея, защото се страхуваше да не й се случи най-лошото...сега изведнъж реши, че нищо няма да й се случи и ще й каже....Ама случайно или не Сюрея сама ще разбере.....И както предполагах ще попита Фарук "Емир твой син ли е"......

PS - Бризче бързо оздравяване  Hug

Сиси

Скрит текст:
И аз ще пътувам след обяд, че имам да свърша много работи преди това....

Ани, и точно така ще свърши сезона със зададения въпрос newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Бризче,
Скрит текст:
  бързо да се оправяш, мила!  Летен вирус ли те хвана?

# 562
Деси аз по скоро си мисля ,че Сюрея ще е много обидена на Фарук и финалът ще е като тя се изнесе от конака  Tired

Бризче бързо  оздравяване и възстановяване  Praynig Praynig Heart Eyes а на бабите приятни емоции с внуците  Hug Heart Eyes

# 563
Деси аз по скоро си мисля ,че Сюрея ще е много обидена на Фарук и финалът ще е като тя се изнесе от конака  Tired

Бризче бързо  оздравяване и възстановяване  Praynig Praynig Heart Eyes а на бабите приятни емоции с внуците  Hug Heart Eyes
Миме, не зная....
В снимките от финалната серия Есма била до Стамбулския им дом... От различните коментарии, обърках от кого са,  имаше предположения, че Есма ще поеме вината на Фарук и ще се опита да убеди Сюрея в това.
Едно е ясно, че ще ни оставят лятото на воля да си фантазираме за вероятните развития на нещата...
Малко се бях вкарала в този филм и затова сега се опитвам да си отвлека вниманието със филма на Сечо. Тази вечер излезе втори фраг- ще имитират Любов под наем, но той си е симпатяга и дано да му се получи химията с партньорката му.
Лека нощ, момичета!

# 564
Деси аз си пиша сценарии, че Есма ще поеме цялата вина - и своята и чуждата само да помогне на сина си...
На практика Фарук няма абсолютни никаква вина за всичко, което е направила Бегюм - тя е провалила собствения си живот, живота на Фарук, живота на детето си, а сега ще съсипе живота на Сюрея.....Лишила е баща и син да знаят един за друг.....Имам съмнения, че в този "заговор" е участвала и Пелин - е така да му направят на пук на Фарук, заради майка му.....Ако става въпрос Есма не искаше и Сюрея, но на практика стана ли й снаха против нейната воля....
Така, че изобщо не оправдавам Бегюм за стореното преди 10 години...Не ми хареса това, което прави и сега....Нямаше нужда да се сприятелява със Сюрея, да й дава оценка става ли за майка на Емир или не.....много търговско ми идва.... и още повече да  лъже Сюрея.....

# 565
  • Стара Загора
Добро утро,момичета Hug Hug Hug
с чашка кафе
топли мисли
и една посока
към нашето Днес...
Днес ви пожелавам да изживеете един необикновен, запомнящ и много щастлив  ден...
Вярвайте в доброто, рисувайте с душата си, обичайте със сърцето си,
имайте красиви мисли...
И не забравяйте, че ако носите в себе си добри мисли,
ще изгреят на лицето ви като слънчеви лъчи и винаги ще изглеждате прекрасно....
Слънчева, озаряваща и усмихната сряда за всички вас

Ани Hug

Скрит текст:
Честит нов дом на сина ти и снаха ти!Да живеят в мир,разбирателство и благополучие в него дълги години... Peace
Лек път за София днес и приятни забавления с малчо Grinning

Сиси Hugспорна работа днес и лек път Peace

Бризче Hugскорошно оздравяване Praynig

Злати HugГости HugДеси HugМиме HugЛу Hugблагодаря ви за всичко споделено...
снимки,коментари и новини Heart Eyes Hug
Много се надявам днес след работа и аз да успея да изгледам 15 епизод Praynig

Скрит текст:
Захванахме доста голям ремонт на къщата в село... Съвсем нямам време за нищо Crossing Arms
Поне като съм на работа успявам да влизам в темата и да ви изчета от телефона... Grinning

# 566
Добро утро и от мен  Hug
Боби липсваха ни твоите сутрешни пожелания  Peace С удоволствие си пия кафето и си мисля само за хубави неща  Hug
Скрит текст:
Благодаря за пожеланията за новия дом на децата ми  Hug И на тях както на теб им предстои голям ремонт. Сега му е времето на ремонтите - неприятно е по време на ремонта, но пък след това е хубаво. Да свършва по-бързо  Peace

Днес е ден за снимките и озета  на Невестата...Едва ли ще видим нещо повече от това, което разбрахме от фрагманите...Но да се надяваме да има повече яснота.....

Желая ви прекрасен слънчев ден и много поводи за усмивки  Hug

Ето и втория фраг с руски субки.....

видео тук

Значи тейзето не е казала на Сюрея.....

# 567
Думите на Сюрея от фрагмана....

# 568
# 569
Деси,  и според мен това е последователността- разгадала си всичко и нямаш нужда от жокери Peace Peace
Скрит текст:
простете ми, но съм много зле. На легло от няколко дни и не мога много да пиша

Бризче,
Скрит текст:
Бързо оздравяване! Пий витамини и вода! newsm51 love001 smile3513 Болестта, вън!

Общи условия

Активация на акаунт