Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 805
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Гости Hug Миме Hug

# 541
Привет момичета  Hug
Бях на агрофитнес

Скрит текст:
Снощи забравих да кажа за мероприятието, а сутринта излязох рано - никой не беше пуснал пост след моя...
Аман вече от тая трева...А пък станала една хубава...направо да я заядеш  Joy Joy
Съседката ми даде много хубав букет и сега си пия кафето и му се любувам  newsm53

Сиси  Hug Злати  Hug Нерви  Hug Деси  Hug Гости  Hug Миме  Hug и на всички ще наминат по-късно - хубав остатък от деня  Hug На вън е много горещо, стойте си там където сте  Wink

Нерви благодаря на теб и на целия екип за преведения епизод... smile3525 smile3525 smile3525 Очаквах го с нетърпение и сега ще си почивам и ще си го гледам с кеф....

Миме на една от снимките, които си сложила с Есма виждам вратата на жилището на фамилията в Истанбул....

Така ми се стори...дано да не ви подвеждам....

Ако Сюрея си е тръгнала от конака, за да изкара на спокойствие бременността, трябваше да отиде в квартирата, в която живееха с леля й....а не в къщата на фамилия Боран.....Не виждам как ще остане на спокойствие в този дом....

# 542
Злати  Hug

# 543
  • Плевен / София

Ако Сюрея си е тръгнала от конака, за да изкара на спокойствие бременността, трябваше да отиде в квартирата, в която живееха с леля й....а не в къщата на фамилия Боран.....Не виждам как ще остане на спокойствие в този дом....

Ани Grinning аз ако съм на мястото на Сюрея ще направя точно това... Peace

# 544
Гости и аз бих направила същото....Далече от всички и най-вече от Фарук...Защото сега той ще е зает да се опознава със сина си и ще прекарва много време в тяхната къща...Сюрея да стои и да го чака в конака...волно или неволно ще й минават разни мисли през главата....Бегюм е първата му любов и майка на първородния му син, а Фарук с нищо не показа, че е прекратил тази връзка...А когато Сюрея си спомни, как  ги свари заедно да разглеждат снимките и беше излъгана и тя повярва като най-голямата глупачка....Колкото и да е добричка, разбираща и да мисли за всички други, сега Сюрея трябва да помисли за себе си и за бебето, което носи....И ще й трябва спокойствие....далече от всички.....

Скрит текст:
Току що ми се обадиха - утре заминавам в бабинска командировка...Ако имам възможност ще хвръкна до дъщеря ми в петък вечер, за да бъда с вас на финалния епизод...Ако не мога...Ще го гледам след това.....

# 545
Ани Hug
Скрит текст:
Досетих се,че има нещо след като не си минала,но и се зачудих тъй като  ни предупреждаваш когато зачезваш!А и всички го правим за да не се безпокоим какво се случва!Хубаво е,че пак ще се видиш с малчо!Дано успееш за онлайна в петък! Praynig

Гости Hug

Започнах да гледам епизода,но с прекъсване!Ще трябва да го оставя за довечера,че от утре следват три вечера онлайн! Laughing

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 16:58 от Zlatina3

# 546
  • Плевен / София
Злати Hug оставаш тартор на темата, за да не останем на 2 стр. Joy Joy Joy Joy
Ани, чакаме те за онлайна...
и аз довечера ще гледам превода...

# 547
Злати  Hug Гости  Hug
Скрит текст:
Досетих се, че пропуснах снощи да кажа, ама много бързах, че исках да хвана по-ранния автобус, че да мога да свърша работата и да се прибера по-навреме...
Приготвям летната униформа...Много съм натъжена... ooooh! Стават ми само полите с паднала талия, ама са ми пэ-къси  Grinning и тези без зип....За утре си взех билет за по-късно, защото трябва да довърша новата тема и да подготвя цветята за отсъствието ми....
много съжалявам, че няма да мога да изгледам преведения 15 епизод, но ако имам отпуск в събота или неделя ще го изгледам...
Не ни пуснаха и втори фрагман...нито снимките..... Thinking

Гости мишената  Grinning

# 548
  • Плевен / София
Злати  Hug Гости  Hug
Скрит текст:
Досетих се, че пропуснах снощи да кажа, ама много бързах, че исках да хвана по-ранния автобус, че да мога да свърша работата и да се прибера по-навреме...
Приготвям летната униформа...Много съм натъжена... ooooh! Стават ми само полите с паднала талия, ама са ми пэ-къси  Grinning и тези без зип....За утре си взех билет за по-късно, защото трябва да довърша новата тема и да подготвя цветята за отсъствието ми....
много съжалявам, че няма да мога да изгледам преведения 15 епизод, но ако имам отпуск в събота или неделя ще го изгледам...
Не ни пуснаха и втори фрагман...нито снимките..... Thinking

Гости мишената Grinning

Ани, можеш да разчиташ на мен Wink, ако си е заслужил ще го от стрелям без грешка.... Joy Joy Joy все пак съм дъщеря на военен и съпруга на ловец Peace
Така…..изгледах преведеният епизод и в мен се породиха няколко въпроса…..
Какво е трябвало да пожертва Есма Султан женейки се за Февзи?
Каква ли е тази тайна червена папка?
Февзи дали е продължил  връзката си и след женитбата?
Февзи е имал връзка преди брака си с Есма Султан, защото  оставам с впечатление, че Едем е по- голям от Фарук…
Фарук прилича  на баща си по това, че има син от жена преди да се ожени, но за разлика от Февзи той не знаеше , но и баща и син крият от съпругите си този факт….
Много ще ми е интересно какво ще направи Есма Султан, когато разбере, че любимата  снаха е племенница на жената „откраднала”  съпруга и….
От разказа на Фарук за семейството му и отношенията между родителите  му разбрах, че е нямало любов, но са се ценели един друг…

Последна редакция: вт, 13 юни 2017, 20:46 от gostenka68

# 549
Добре Гости разчитам на теб, ако не успея да се приземя в петък...Само от слушане човек се научава, така, че сигурна съм, че имаш нужната теоретична подготовка....

Хайде отново на екскурвия с героите от Истанбулска невеста...
Квартирата на Сюрея и леля й в Истанбул...

# 550
  • Плевен / София
На Фикрет му омръзнало да се отчита, а какво да каже Фарук, който се отказа от живота си в Истанбул и се върна в Бурса заради семейството.

# 551
Ани голям дедектив си  smile3530 search Шерлок Холмс  пасти да яде  Joy освен това си и прекрасен гит  4470 разхождаш ни из истанбулските сокаци да го опознаем по отблизо и богаташките  и бедните им квартали  Heart Eyes
Гости ма как ще се целиш в такава изтокана  мишена мен ще ми притрепера всичко Two Hearts и няма да мога да целя  Joy Joy Joy Joy

ох...момичета при мамашите прочетох ,че във финала на сезона Емир ще научи кой му е баща  Tired може наистина Фарук да предприеме действия относно изясняването на тази лъжа но последствията ще са тежки  Tired Трудно ще бъде и за Емир и за Сюрея и за  Фарук  Tired

Някой вече се настройват ваканционно  с нови прически  Hug

# 552
  • Варна

İstanbullu Gelin 16. Bölüm (Sezon Finali) 2. Fragman

# 553
Бризче направо ме попари с този фраг  Tired Tired Tired останах без думи  smile3505 newsm45 Дали е подвеждащо но май Сю сама ще разбере истината от снимката  ooooh! дано с Емир всичко е окей  Praynig май това с неговото бягство е началото на серията когато Фарук го намери .Сигурно нещо му се е ядосал ако Фарук е поискал да се обадят на майка му и след това побягва  newsm78 но слес това дават Фарук по спокоен  Thinking ама и тейзето как го заплю  ooooh! ще го мислим цяло лято то е ясно  Tired

# 554
  • Плевен / София
Ужас...гответе успокоителните за петък....Емир май го блъска кола, а Сюрея видя снимката на Фаеук и Бегюм с надписа...

Общи условия

Активация на акаунт