- 2 189
- На пазар
Добре, че снощи напълних малко вода, но ми е недостатъчна да осигуря влага на цветята за по-дълго време и не само това...Бясна съм

липсваше ни 
хубав ден на всички, а на Ани и Сиси лек път
Добре, че снощи напълних малко вода, но ми е недостатъчна да осигуря влага на цветята за по-дълго време и не само това...Бясна съм

,благодаря за фрагмана! 
До петък вечерта да си на линия!
! 
Лу
,благодаря за кафенцата!

,благодаря за преведения фрагман и стоп кадрите! 
Деси
Миме 
и Сиси
,пожелавам лек път и приятни срещи с внуците! 

Злати
благодаря за пожеланията 
....А пък защитата на Фарук с чиста лъжа ми дойде в повече....
Изключвам компа да изстине....
....А пък защитата на Фарук с чиста лъжа ми дойде в повече....
Изключвам компа да изстине....
дано само не ни оставят да "висим" 3 месеца , а да видим Сюрея в конака сърдита ли остава или си тръгва 
Гости
Лу 

надявам се да си по добре....дано твоя оптимизъм да ни доведе до добър край за Фарук и Сюрея....но аз не бих "преглътнала" лесно такова замълчаване/лъжа/
надявам се да си по добре....дано твоя оптимизъм да ни доведе до добър край за Фарук и Сюрея....но аз не бих "преглътнала" лесно такова замълчаване/лъжа/
Не само, че не бих преглътнала ами ще го натиря при нея, със сигурност ще му заявя, че и аз мога да си гледам детето сама, пък той ще го вижда според разпоредбите на съда. Ама поне и той и детето ми ще знаят защо не сме заедно….
И нали съм си мека Мария- знам,че това е само заплаха
Трябва да има баяджа от харизмата и очарованието на Ози/не на Фарук/ за да му се размине в рамките на 5-6 месеца. Пък ако съм и бременна като Сю, даже моята „хвърчаща“ бременност да карам, ще го побъркам, дори и да е много далече. Името си няма да може да каже. Препоръчани теми