Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~172

• 61 782
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Лу - въпреки желанието ми, денят да бъде прекрасен, не се получава....Отново...
Скрит текст:
Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че във връзка с подмяна на участък от водопровод Ф400 по ул.“Згориград“ - висока зона, на 14.06.2017 год. от 09:00 часа до 19:00 часа, ще бъде спряно водоподаването на всички потребители от висока зона, от бул.“Христо Ботев“ до ул. „Браила“ в кв. „Здравец-Изток“.

Разчитаме на разбиране.

Какво разбиране  #Crazy #Crazy Добре, че снощи напълних малко вода, но ми е недостатъчна да осигуря влага на цветята за по-дълго време и не само това...Бясна съм  #2gunfire #2gunfire

Мисля си за предстоящия епизод....Фарук ще  получи справедливо наказание за мълчанието си....Напълно подкрепям Сюрея, защото не само Фарук я направи на глупачка...Но Сюрея не може да иска нищо от другите....Отговорен е само Фарук.....Но въпреки грешката му, ми е жал за него....

Момичета, нощес успях и направих новата тема - желанията ми бяха други, но времето не ми позволи да ги осъществя...Едва ли ще изпишете тази тема до петък, и отново ще трябва да се местим по време на епизода...Няма да ни е за първи път...

# 571
  • Плевен / София
Думите на Сюрея от фрагмана....

Здравейте момичета
от фрага се вижда, че нищо хубаво не ни очаква в петък ooooh!
Бризче, Heart Eyes
Скрит текст:
бързо да минава Praynig
Боби Hug липсваше ни Grinning
Деси,Лу,Ани,Сиси,Злати  Hugхубав ден на всички, а на Ани и Сиси лек път Grinning

# 572
За сезона, който приключва, най-драматичният сериал е Истанбулска невеста. Много добро качество на сценария /голяма роля играе, че е  написан  по книга/, прекрасен актьорски състав  - на първо място Йозджан Дениз и Аслъ Енвер – играят много истински, искрено, професионално, от душа. Музиката към сериала много ми харесва, подбрана е с произтичащото на екрана.
От последните 2 откъса от 16 серия разбирам, че завесите падат: Емир ще разбере кой е баща му; Фикрет ще разбере, че Адем му е брат; Сюрея ще се натъкне на снимката на Фарук с Бегюм /Ипек е тази, която пазеше снимката с цел да я види Сюрея. И тя достигна целта си, макар че аз мисля, че Сю вижда фотото съвсем ненадейно./ Лелята много правилно каза на Фарук, че знае за Емир. Но все още не е разказала на племеницата за смъртта на родителите и. Есма, макар че се държи деспотично, според мен има добро сърце, което е обгърнала със студена обвивка, предвид съпруга си, за когото е знаела, че и изневерява.
Много теми назад написахме сценарий, който се потвърди, че Февзи се жени за Есма, заради парите. Адем, че е най-големият син, за когото само шофьорът е знаел. Диляра постъпи този път правилно като каза на Сюрея, че Адем е син на Февзи.
Ще чакаме продължението! Дано сценарият е още по-добър от 1-ви сезон. Имат време да мислят поне 3 месеца. След всички разкрития да видим как ще продължат действията на нашите герои.

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 13:06 от Лукреция

# 573
Лу - въпреки желанието ми, денят да бъде прекрасен, не се получава....Отново...
Скрит текст:
Уважаеми клиенти,

Уведомяваме Ви, че във връзка с подмяна на участък от водопровод Ф400 по ул.“Згориград“ - висока зона, на 14.06.2017 год. от 09:00 часа до 19:00 часа, ще бъде спряно водоподаването на всички потребители от висока зона, от бул.“Христо Ботев“ до ул. „Браила“ в кв. „Здравец-Изток“.

Разчитаме на разбиране.

Какво разбиране  #Crazy #Crazy Добре, че снощи напълних малко вода, но ми е недостатъчна да осигуря влага на цветята за по-дълго време и не само това...Бясна съм  #2gunfire #2gunfire

Мисля си за предстоящия епизод....Фарук ще  получи справедливо наказание за мълчанието си....Напълно подкрепям Сюрея, защото не само Фарук я направи на глупачка...Но Сюрея не може да иска нищо от другите....Отговорен е само Фарук.....Но въпреки грешката му, ми е жал за него....

Момичета, нощес успях и направих новата тема - желанията ми бяха други, но времето не ми позволи да ги осъществя...Едва ли ще изпишете тази тема до петък, и отново ще трябва да се местим по време на епизода...Няма да ни е за първи път...

Ани,
Скрит текст:
Не се коси! По-спокойно! Слагай вода на цветята, вземай куфарчето и към автогарата. В София е топло и задушно! Да сложиш летните дрехи и една връхна дреха. Малчо те чака с нетърпение! Лек път!

# 574
Добро утро! Hug Hug Hug

Бризче Hug,благодаря за фрагмана! bouquet
Скрит текст:
Бързо да се оправиш. Praynig До петък вечерта да си на линия! Wink! Praynig

Боби HugЛу Hug,благодаря за кафенцата! bouquet bouquet
Скрит текст:
Боби,захванали сте се с ремонт!Дано по-бързо мине,че после идва чистенето! ooooh!
Ани Hug,благодаря за преведения фрагман и стоп кадрите! bouquet

Гости HugДеси HugМиме Hug

На Ани Hug и Сиси Hug,пожелавам лек път и приятни срещи с внуците! Laughing Hug

След обяд очакваме новите снимки и озета! Peace

Приятен слънчев ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

ПП 2 отговора...

# 575
Лу  Hug Злати  Hug благодаря за пожеланията  Hug

Сенем хубаво заплю Фарук, ама Есма няма да остави нещата така....Ще излезе и тайната на тейзето - тогава Сюрея ще разбере, че е предадена от всичките й близки....Сигурно ще се запита "Дали на челото  ми пише глупак"....Всички я лъжат........

# 576
  • Плевен / София
Лу  Hug Злати  Hug благодаря за пожеланията  Hug

Сенем хубаво заплю Фарук, ама Есма няма да остави нещата така....Ще излезе и тайната на тейзето - тогава Сюрея ще разбере, че е предадена от всичките й близки....Сигурно ще се запита "Дали на челото  ми пише глупак"....Всички я лъжат........

Ани, само Емир до сега не я е лъгал....Осман също си мълча относно тайната за Емир..... Peace

# 577
Гости не оправдавам и Осман...Ако беше по-настоятелен и да заплаши Фарук, ако той не каже на Сюрея, Осман ще й каже...Сигурна съм, че Фарук щеше да намери начин да й обясни по-навреме....Не трябваше Фарук  и да допуска да се задълбочи приятелството между Бегюм и Сюрея - можеше да предупреди Бегюм........А Бегюм вече не е малка, но не разбирам изобщо нейните действия...Надявала се Фарук да отмени посещението й на вечеря в конака  #Crazy....А пък защитата на Фарук с чиста лъжа ми дойде в повече....
Чао милички  Hug Изключвам компа да изстине....

# 578
  • Плевен / София
Гости не оправдавам и Осман...Ако беше по-настоятелен и да заплаши Фарук, ако той не каже на Сюрея, Осман ще й каже...Сигурна съм, че Фарук щеше да намери начин да й обясни по-навреме....Не трябваше Фарук  и да допуска да се задълбочи приятелството между Бегюм и Сюрея - можеше да предупреди Бегюм........А Бегюм вече не е малка, но не разбирам изобщо нейните действия...Надявала се Фарук да отмени посещението й на вечеря в конака  #Crazy....А пък защитата на Фарук с чиста лъжа ми дойде в повече....
Чао милички  Hug Изключвам компа да изстине....
много лъжи се натрупаха....и ако не беше случилото се с Емир Фарук щеше да продължи да мълчи Peace дано само не ни оставят да "висим" 3 месеца , а да видим Сюрея в конака сърдита ли остава или си тръгва Peace
Ани, лек път....целувки на слънчицето...

# 579
# 580
Ани HugГости HugЛу Hug

16. Bölüm Fotoğrafları

Озетът...
Скрит текст:

Süreyya ve Faruk aşkı büyük bir acıyla sınanıyor!
Faruk sakladığı sır altında daha fazla ezilmek istememekte, Süreyya öğrendiği gerçek ve Faruk arasında kendini sıkışmış hissetmektedir. Esma dengeleri korumaya çalışırken, Adem sessizliğini bozmuş, son kozunu oynamak için harekete geçmiştir. Faruk ve Süreyya her şeyin hallolacağına inandıkları noktada ise büyük bir acıyla sınanacaklardır.

Yayın Günü: 16 Haziran Cuma
Yayın Saati: 20.00

# 581
Деси аз си пиша сценарии, че Есма ще поеме цялата вина - и своята и чуждата само да помогне на сина си...
На практика Фарук няма абсолютни никаква вина за всичко, което е направила Бегюм - тя е провалила собствения си живот, живота на Фарук, живота на детето си, а сега ще съсипе живота на Сюрея.....Лишила е баща и син да знаят един за друг.....Имам съмнения, че в този "заговор" е участвала и Пелин - е така да му направят на пук на Фарук, заради майка му.....Ако става въпрос Есма не искаше и Сюрея, но на практика стана ли й снаха против нейната воля....
Така, че изобщо не оправдавам Бегюм за стореното преди 10 години...Не ми хареса това, което прави и сега....Нямаше нужда да се сприятелява със Сюрея, да й дава оценка става ли за майка на Емир или не.....много търговско ми идва.... и още повече да  лъже Сюрея.....

Напълно съм съгласна, че Бегюм е виновна за много от действията си, но и Фарук е още по-виновен от момента на откриване на школата. От тогава само свива уста и криви очи, но мълчи пред Сю като партизанин на разпит  #2gunfire
Орхан за мен няма никаква вина, защото колко пъти казваше на Фарук да каже истината, а той все отлагаше с измислени оправдания. Според мен не може мъж, който отговаря за такова голямо семейство, за голяма фирма, за стотици работници, да не може да вземе правилно и адекватно решение по такъв въпрос. За мен си е чиста проба страхливост. Това, че можело да навреди на бремеността на Сю не е оправдание, защото такова нещо не може да се крие 9 месеца.
Според мен Есма е имала своя голяма любов, от която се е отказала заради решението на строгия си баща. Затова на няколко пъти си мислеше как е чувствала вина пред мъжа си.

# 582
  • Варна
Привет! Hug Hug Hug Hug
Ани, Сиси, лек път и незабравими мигове с вашите сладурчета! Да се върнете заредени с тяхната енергия и позитивизъм! Peace Peace Peace
Вижте аз кого ви водя за компания на следобедното кафе:

Малкото синеоко ангелче- Йомер Фарук Юксек
И като стана дума за Фарук – не зная дали е плод на болния ми мозък- снощи не посмях да коментирам, че изобщо не си повярвах даже, че е възможно да си превеждам правилно чутото от Сю- но днес хубавичко пак прегледах превода на мамашите и снимките на Ани.
Според мен последователността на действието е променена.
Първо е намирането на снимката и заканата на Сю никога да не му прости.

После са разсъжденията и, че човк лъже само този, когото обича най-много от всичко

И че ние предпочитаме да се доверяваме за да не виждаме това/лъжата/

Според мен Сю прощава лъжата или по-скоро скритата истина, макар Фарук да не заслужава това. не зная дали съм на верна пътечка, но нали съм оптимист…. Още нещо- с тази риза е облечен Фа след края на снимките, споре мамашите- значи има надежда, макар и малка, точно така да стоят нещата. А е малка, закото съм чела, че нито една сцена не се заснема в последователността, която виждаме/например „Втори шанс“- брадясалия Джамал го гледахме по снимки още в началото на снимачния процес, а в лентата е накрая/ Сега според мамашите песните и веселбите, които видяхме:

са след края на снимките, въпреки, че ето на тази пък е костюмиран.

между другото само да вметна- голяма черна точка поставих на Бегюм за откровението пред Пелин, че Сю би била чудесна майка за Емир. Прекалено грубо ми прозвуча от човек, който счита себе си за обречен, да прави оценки на единствената алтернатива, която уж има. На мен ми прозвуча като: „Сприятелих се с нея за да преценя дали става за майка на моя принц.“
Хубаво, ами ако беше преценила, че не става- тогава какво? Да не би да иска от него да се разведе и примерно веднага да се ожени за Пелин, защото според нея тя е добра?..............

Последна редакция: ср, 14 юни 2017, 15:20 от *💘*morski_briz*💘*

# 583
  • Плевен / София
...............
между другото само да вметна- голяма черна точка поставих на Бегюм за откровението пред Пелин, че Сю би била чудесна майка за Емир. Прекалено грубо ми прозвуча от човек, който счита себе си за обречен, да прави оценки на единствената алтернатива, която уж има. На мен ми прозвуча като: „Сприятелих се с нея за да преценя дали става за майка на моя принц.“
Хубаво, ами ако беше преценила, че не става- тогава какво? Да не би да иска от него да се разведе и примерно веднага да се ожени за Пелин, защото според нея тя е добра?..............

+1
Бризче, Heart Eyes надявам се да си по добре....дано твоя оптимизъм да ни доведе до добър край за Фарук и Сюрея....но аз не бих "преглътнала" лесно такова замълчаване/лъжа/

# 584
  • Варна
+1
Бризче, Heart Eyes надявам се да си по добре....дано твоя оптимизъм да ни доведе до добър край за Фарук и Сюрея....но аз не бих "преглътнала" лесно такова замълчаване/лъжа/

Гости, любовта била сляпа…….. казват…. newsm78  Не само, че не бих преглътнала ами ще го натиря при нея, със сигурност ще му заявя, че и аз мога да си гледам детето сама, пък той ще го вижда според разпоредбите на съда. Ама поне и той и детето ми ще знаят защо не сме заедно….  Naughty И нали съм си мека Мария- знам,че това е само заплаха Mr. Green- ще го преглътна в името на детето, ама бая ще го озоря, преди да пристъпи прага на дома ми.  Naughty Трябва да има баяджа от харизмата и очарованието на Ози/не на Фарук/ за да му се размине в рамките на 5-6 месеца. Пък ако съм и бременна като Сю, даже моята „хвърчаща“ бременност да карам, ще го побъркам, дори и да е много далече. Името си няма да може да каже. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт