- 2 189
- На пазар

съгласна съм на 100%....точно за това писах вчера, че ако бях аз не бих "преглътнала" мълчанието на съпруга си....Щом Фарук мълчи и не казва за Емир за мен означава, че не вярва в любовта им със Сюрея...щом тя го обича ще приеме и детето му....щом Бегюм е в миналото за Фарук, Сюрея няма от какво да се притеснява в настоящето....все пак не се омъжила за 20 год. хлапак без минали сърдечни връзки
ох...подпалих и спирам

,благодаря за кафенцето и преведеното резюме! 
,добре си пристигнала! 
Лу
Миме
Бриз 

за това в спойлера.....хората не обръщат внимание на "грешки" , а се зареждат с настроението и вложената емоция при правеното на клипа...
нали знаете, че няма да ви се размине да не чуете любимия ми клип на Бризчето 

..

според мамашите от "влюбените сърца", снимката била от времето на снимачния процес на "Съдбата", макар според мен да е от малко по-късно - с тези дрехи съм го виждала по снимките на "Втори шанс" 
за вчерашната историйка, която ви написах. Какво ли би се случило ако вместо костенурката бяха домъкнали Чика?
Как ли щеше да реагира шефа?
..

според мамашите от "влюбените сърца", снимката била от времето на снимачния процес на "Съдбата", макар според мен да е от малко по-късно - с тези дрехи съм го виждала по снимките на "Втори шанс" 
за вчерашната историйка, която ви написах. Какво ли би се случило ако вместо костенурката бяха домъкнали Чика?
Как ли щеше да реагира шефа?
, а дали щяха да се сработят Чика и Аслъ...
не знам можеше и да се разхвърчи перушина 
Кахраман щеше да издъни стената, като удари по нея....
но ме е яд за гривната, която отиде в коша
беше хубава все пак...
Препоръчани теми