КАНАДСКА лятна тема - 60

• 112 826
  • 518
  •   1
Отговори
# 315
  • Лавал-Пловдив
Добре сме, да не е имало земетресение и да не съм разбрала Simple Smile

# 316
Добре сме, ти как си?

# 317
  • Canada
Не, няма земетресение, поне в Албърта Simple Smile , тая седмица и сняг няма. Чак не е за вярване Simple Smile Аз се подхлъзнах на единственото заледено петно на паркинга пред работа. Добре, че паднах по дупе и на лакът. Ултрасаундът показа, че ще имаме момченце пак Simple Smile

# 318
На снега ли падна? Добре ли сте и двамата?
Честито ви момченце Heart

# 319
  • Vaudreuil Canada
Ултрасаундът показа, че ще имаме момченце пак Simple Smile
Честито!!!

# 320
  • Canada
Благодаря ви!
Контес, не на снега, на леда. Паркингът беше сух, само по затревените площи имаше останал сняг. И аз реших да не минавам напряко по снега, а по асфалтираната пътечка между двете паркоместа - моето и съседното, където за мой 'късмет' беше заледено. Слава богу, че паднах по задник, а не по очи/корем.

# 321
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Честито Polar bear!  Много хубава новина! Лека бременност!

Ние бавно напредваме със строежа  на къщата.  Времето  е доста  смотано това лято/ есен в Алберта. Валя сняг вече. Сега е 10 градуса.  Дано поне зимата да в лека.

# 322
лека бременност, полярно мече!

# 323
........... Ултрасаундът показа, че ще имаме момченце пак Simple Smile
Браво ,честито 🌺

# 324
  • Пловдив
Polar bear, честито и от мен! Лека бременност и здравички бъдете всички!!! Flowers Hibiscus

# 325
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Polar Bear, честито Hug

# 326
  • Лавал-Пловдив
Честита бременост, всичко да е по вода.

# 327
  • Canada
Благодаря ви много на всички!  Hug

Ароганс, как е бебчо Самуил? Слушат ли те тримата?

Пишете как сте, момичета. Аз мисля за коледните подаръци вече и не ми идват никакви идеи.

# 328
  • Варна - Монреал-Едмънтън
 Самуил е добре. Малко пострадах аз. Направих мастит. Два дни ходих с висока температура-39.7, докато  се усетя, че не е настинка. Нямах болка в гърдата. Пих антибиотици. Все си мислех, че след кърменето на две деца, на мен няма да се случи. Оказа, се че плюнките на Самуил са ми предали бактерии.
 За Коледа, вчера си мислех, че трябва да почна да оглеждам за подаръци. Имаме много приятели с деца и отнема вземе да се избере. За големите давам пари, ама малките искат играчки.

# 329
  • Canada
Леле, ужас! Надявам се си по-добре вече!
Помпа ползваш ли, струва ли си да си купувам? За първото не си купих, всички ми казваха разрянява, не си струва и т.н. Обаче е голяма хамалогия това ръчно цедене.

Общи условия

Активация на акаунт