КАНАДСКА лятна тема - 60

• 112 825
  • 518
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Имам помпа на Медела от първото дете. Аз съм доволна от нея. За мен помпата не е за постоянно ползване. Аз я ползвах веднъж за да изхвърля млякото след като ми сложиха венозен антибиотик в спешното. От него, незнайно защо направих алергия и ми сложиха венозно бенадрил.
След това ми дадоха антибиотик на хапчета и не съм спирала да кърмя.
П.С. С Виктория я ползвах около 20 дни и след това я научих да суче. (Имахме проблем при раждането и нямаше възможност да я кърмя. )

# 331
  • Canada
Ок, значи ще се купува и помпа. Мерси! Simple Smile

# 332
Полар, о, добре, че не си паднала по лице и корем. Изтръпнах като те прочетох.
На лед тук съм падала 2 пъти и единият ми крак (уж само навехнат, но с огромна изпъкналост отгоре на ходилото и явно счупена костица) ме боли адски почти постоянно след тези падания та внимавай Heart

Не съм ползвала помпа, но имах купена и така си и стоеше, но питай в кърмаческия за добри помпи.

# 333
  • Canada
Аз преди няколко години паднах в единствената дупка на асфалта на паркинга на квартирата ни и си изкълчих глезена.  Joy

А, Медела ще е. Само не знам дали ще е ел. или ръчна. Не ми се дават луди пари за такива работи. Laughing

# 334
  • Варна - Монреал-Едмънтън
Кога ти е термина?  Аз моята си я бях взела от ебей. Ти естествено си купуваш нови" чашки" и маркучи, но самата помпа не е нужно да е нова.

# 335
  • Canada
Началото на март. Аз ги гледах в киджиджи ама точно това се чудех - как се ползва това нещо втора употреба. Благодаря за идеята! Страхотна си!  Hug

# 336
Аз купих втора употреба от мама от форума и като приключихме с кърменето я продадох за същите пари.
Само шишенцето смених и една малка силиконова частичка за вакуума. Друго нямам спомен да съм сменяла.

# 337
  • Лавал-Пловдив
Седя и си мисля колко отдавна не бяхме говорили на бебешка тематика...май остаряваме вече (поне аз). Онзи ден си мислех,че ще е хубаво да стана баба вече (ама дъщеря ми не мисли така Simple Smile )
Беар, добре че раздвижи темата.

# 338
  • Vaudreuil Canada
Седя и си мисля колко отдавна не бяхме говорили на бебешка тематика...май остаряваме вече (поне аз).

Баш така се чувствам и аз .... ама аз си и остарявам де.

# 339
  • Canada
Стара е баба ми. Аз не съм Simple Smile

# 340
Само така, Полар! Стари били, ама ха Simple Smile

Може ли с един въпрос и аз?

Значи днес получихме поканите за теста за гражданството. Имам книжката и я зачетох днес вече с повече умисъл, че трябва да я уча и исках да ви попитам дали са важни датите и имената, както са ни учили нас по История в БГ, или сe набляга повече на идеята зад имената и какво са постигнали повече?

Тестът ни е в съседен град точно ден след като правим 5 години тук и имаме 2-3 седмици само та ще трябва да намерим време и за това.

Последна редакция: чт, 18 окт 2018, 00:13 от Анонимен

# 341
  • Лавал-Пловдив
Аз навремето решавах едни тестове онлайн, ама съм забравила къде точно. Иначе не мисля, че имаше много имена и дати. На нас се падна като дата Сувенир дей или Вими Ридж, едно от двете. Имена не помня да имаше, то имаш да избираш между няколко отговора и ако си чел се сещаш. Аз бях чела страшно много и чак бях обидена, че ни дадоха толкова лесни въпроси.

# 342
Тъкмо и аз да насоча към решаване на тестове.
Но помня и аз вече какво и къде, но това сега набързо ми изскочи:
http://www.citizenshipcounts.ca/quiz

http://www.citizenshipsupport.ca/free-tests/

При мен същата работа  - много четох, лесно ми се стори.

Polar bear,
честито!
Хубава новина!
Всичко най-добро!
Simple Smile

# 343
Само така, Полар! Стари били, ама ха Simple Smile

Може ли с един въпрос и аз?

Значи днес получихме поканите за теста за гражданството. Имам книжката и я зачетох днес вече с повече умисъл, че трябва да я уча и исках да ви попитам дали са важни датите и имената, както са ни учили нас по История в БГ, или сe набляга повече на идеята зад имената и какво са постигнали повече?

Тестът ни е в съседен град точно ден след като правим 5 години тук и имаме 2-3 седмици само та ще трябва да намерим време и за това.

При нас имаше и имена и дати.  Но аз съм в Албърта ,може при теб да е друго.
Решавахме тестове онлайн ,аз имах 20 от 20 ,мъжа ми 19 от 20.

# 344
  • Калгари, Канада
Тестовете са по-сложни сега, повече информация се дава, повече знания се искат. Тъй че, ако ми е на мен, всичко бих зубрила. По-добре "преподготвена",  отколкото "недоготвена" 😃😉

Общи условия

Активация на акаунт