Астрология - 9 тема

• 44 987
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
Мен сега ме обработва с квадрат към наталния и следва да застане на асцендента Sad

# 526
Ох.....колко красноречиво описание. След едно такова  мамене, по -точно манипулиране.....точно при квадратура на транзитен към натален  Нептун бях като изцентрофугирана . Хем бях предупредена.  И имах и интуиция, че нещо не е читаво.  Но нещо ме тикаше да вървя към пропастта. Голямо разтърсване беше.  Много съм благодарна, вярно е, загубих ценна живителна енергия, но пък си струваше. Къде по -хубаво е усещането да се чувстваш после спокойно, че не ти си мамил.
Но пък болката за нищожеството на мамещия остава в сърцето. Поне при мен.  Мъчно ми е за проявената  слабост на падналия.  Тя си има своите корени, чисто човешки, напълнени с емоционални и психически натоварванкя. Всички сме хора.  Развих нещо като Стокхолмски синдром. От друга страна  знам, че това не е моя работа. И не бива да гледам другия, понеже нито му знам мисията, нито му знам душата, а трябва да гледам само и единствено себе си. Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 01:47 от Катерица

# 527
  • в 1001-та нощ
Класоческо проявление при теб. От кои домове и знаци беше квадрата?

Мисля си, че при мен минаването през асцендента ще е по-тегаво Sad  от квадратурата.

# 528
Отдавате ли значение на транзитите към Северния лунен възел?
Почти не намирам изчерпателна информация в нета по въпроса. Конкретно ме интересува транзитиращия юпитер в съвпад с сев. възел и плутон, който прави тригон към сев. лунен възел.

# 529
Катерица пратих ти на лични за петте лични планети подробно. За останалите ги прочетох и пак е така: не е като да става дума за някой друг, но много пресилено, в смисъл посоката е същато, но не са така чисти нещата в действителност.

А за лунацията някой кометар от някой по-вещ? плийз

# 530
a.l.e.n.a ,
Натален Нептун е в 5 дом, Стрелец, транзитен - 8 дом, Риби.
Натален Нептун участва в конфигурация Бисекстил -съответно с Юпитер на единия връх, и Плутон съвпад Меркурий на другия край. Тригонът е между двата края.
И още една Конфигурация (-моят урок , който се повтаря с различни декори , но същината е идентична :  изпит -докато  увра  и белким си го взема без да ме пращат на поправителен Laughing-) Вила, Бумеранг, в който влизат Сатурн и Марс.
При всички положения, аспектът  с Нептун се оживотворява в сферата, в която сме най - уязвими, слаби, в която имаме нещо скъпо, ценно и трябва да го или защитим, или да го постигнем, но с чисти средства. Нещо, към което се стремим или ни привлича /интересува, но са замесени скрити страхове или несигурност.

♥♥ Fiesta , благодаря най -сърдечно  bouquet

# 531
Мен сега ме обработва с квадрат към наталния .....

Транзитен нептун към момента ми е 13 градуса след въпросния квадрат в картата. Натален ми е в 1Д в стрелец, а транзитен е бил и все още е в 4Д риби. Единственото, което помня от този период и определено никога няма да забравя е причинено от майка ми, става дума за нещо, което тя знае, че много съм искала и ми е било важно, но не съм постигнала и ми го навираше по най-неприятен и предизвикателен начин, че някой друг го е направил и бла-бла. Но от майка ми абсолютно нищо не ми зависи и никога не ми е зависело, т.е. реално нищо няма освен душевна травма, която е неразбираема дори и за най-близките около мен хора- какво пък толкова. Продължавам да имам добри отношения с майка ми просто защото ми е родител и родителите не може да ги избираме, но ако беше някой друг, да съм казала чао отдавна. Разбира се, това от своя страна остава тлееща и болезнена онази тъпа тема, която преживях на момента, но майка ми няма да позволи, да остане в миналото ми.
Объркано се получи, но исках да кажа, честава дума за нещо, което никой друг не може да асимилира като проблем и то реално и не е проблем, но е много болезнено по някакъв начин за мен. А между другото като следствие от душевните ми терзания прозрях сама някаква семейна тайна, което обаче също не води до абсолютно нищо на практика. И може би следствието, т.е. прозрението ми е по времето на опозицията транзитен уран с натален.
Може и да е имало и друго, но аз не се сещам?!

При всички положения, аспектът  с Нептун се оживотворява в сферата, в която сме най - уязвими, слаби, в която имаме нещо скъпо, ценно и трябва да го или защитим, или да го постигнем, но с чисти средства. Нещо, към което се стремим или ни привлича /интересува, но са замесени скрити страхове или несигурност.

Абсолютно! Потвърждавам! Така беше!
...и в онази случка, развръзката дойде, разбра се че съм права, но тя не го признава... не знам да се смея ли, да плача ли

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 15:24 от ♥♥ Fiesta

# 532
  • София близо до Витоша
Имам Плутон в 6 дом в Солара, какво мога да очаквм от него - здравословни проблеми, проблеми в работата? Или да обърна внимание на здравето си, диети, здравословно хранене.

Започнах работа преди 3 месеца, майко мила не съм очаквала такъв кошмар, прякия ми ръководител е много, ама много педантичен, вее няколко пъти ме докарва до рев, а причина явна няма, просто е решил да се закача с мен. Много ама много ми е трудно.
Как мога да проверя дали ще остана на работа или може да ме махнат? Ще ви бъда много благодарна

Плутон в 6-ти дом : определено може да имаш проблеми на работното място и то с шефове. Плутон е много независима енергия и не търпи да му скачат на главата. Препоръчва се по-голяма независимост на работното място.
Иначе може и да си работохолик- ако може за себе си да работиш, ще е най-добре.
Ако е в 10-ти дом пак същото се препоръчва.

Благодаря за отговора, за съжаление ще е така, кофти шеф, само да не ме махне от работа, че...... Къде да я търся тази независимост, освен да го махнат, друго не виждам;

# 533
Какъв е този солар? коя карта ползвате от astro.com?
Solar Return chat?

не разбирам, от къде се взимат толкова варианти на карти? този пък солар какво представлява...

какво има значение в солара, планените къде са ли, аспекти към натали ли, помежду си ли?

Последна редакция: нд, 23 юли 2017, 21:12 от ♥♥ Fiesta

# 534
да, аз гледам в  astro.com, но не само. Соларна година е от рожден ден до рожден ден - как се разпределят годишните разположения на планетите в личния радикс и какви аспекти правят с  наталните планети , а и помежду си.

# 535
  • София
Катерица ще ти пиша за анкетата която постна, сайта е много интересен ама аз руски почти не зная та ще се побира с Гугъл да разбера някой неща Stuck Out Tongue Winking Eye
Градуса на АСЦ ми е много интересен, разбира се ако ми е верен часа Grinning

# 536
  • в 1001-та нощ
Момичета, благодаря за споделеното за нептуновата квадратура.

Усетихте ли днес Марсовото новолуние на първия градус в Лъв?

# 537
Момичета, благодаря за споделеното за нептуновата квадратура.

Усетихте ли днес Марсовото новолуние на първия градус в Лъв?

Аз пак се ядосах и подпалих, но успях бързо да се съвзема, за да не стане лудия скандал. Сега не съм и в добра позиция да изисквам.

Искам вече да ми е по-спокойно пък то само напрежение.

# 538
  • в 1001-та нощ
Хм, квадратира ти нат.Юпитер - У4 в 9 дом. А Уран тепърва ще го гази  Thinking

# 539
Как така ще го гази?  Shocked Знаеш, че аз Уран не го харесвам особено.

Иначе, скоро се прибирам у дома в БГ (4) от чужбина (9). Имаме сватба, чака ме тичане нагоре-надолу.

Не знам какво ще става.

Хубавото е, че при мен Юпитер не прави лоши аспекти, поставен е добре и скоро Уран ще му кацне отгоре ама се надявам да имам изненади за хубаво. Че Уран както си е бавен ще има да си стои там доста време.

Последна редакция: пн, 24 юли 2017, 01:11 от Adriana11

Общи условия

Активация на акаунт