Астрология - 9 тема

• 44 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
За транзитите в 12-ти дом - той е последният "светъл" дом, т.е. над хоризонта и е последна възможност за контакт с околния свят.Нищо,че е свързан с всичко тайно и невидимо с "невъоръжени" сетива.Когато имаме транзити там,ще открием както тайните си врагове,така и тайните си ,не подозирани възможности ,като скрити таланти например.Като дом ,свързан с Риби,може да ни се открият и възможности да бъдем нечий покровител,да излекуваме нечия душа или да проявим съчувствие към някой,също и да попаднем на особени места за лечение
или релакс (сега му е времето - август е). Когато транзитите попаднат в 1-ви дом настъпва времето на личното развитие.При мен също Слънцето и Марс са в 12-ти дом и съвсем скоро разбрах,че някои от най-близките ми хора ще ми създадат проблеми при делба с имоти.Имайте предвид,че когато е активиран един дом неминуемо има и отражение в противоположния .

# 631
Здравейте, като стана дума за 12 дом в моята карта там имам Хирон, в аспекти с Венера и Юпитер например ... как се отразява Хирон в този дом като цяло, може ли някой да ми разясни ... Rolling EyesRolling Eyes

# 632
Всъщност в 12 дом планетите вече са изгрели и се движат към Зенита, където кулминират. И залязват на западния хоризонт. В тази посока е движението от гледна точка на наблюдаващия, ако вземем източния хоризонт за референтна точка. От Асцендента надолу е "под земята". Планетите се изместват в други домове, защото се движи референтната точка. Поради същите причини са се "изместили" и някои неподвижни звезди, например Регул от последния градус на Лъв в първия на Дева според Тропическия Зодиак. Не защото се местят звездите, а защото нашата референтна точка се е изместила. Поради наклона на земната ос се променя и проекцията върху еклиптиката – нашето "прозорче" към света на звездите. Според проекцията на някои неподвижни звезди на определено географско място може да се определи и епохата.

# 633
  • София
Здравейте момичета, обръщам се с голяма молба ,ако някоя има време и желание. Интересувам се от зодии,но нямам никакви задълбочени познания. Преди година и половина бях на хороскоп при една мисля известна астроложка,позна ми по скоро в личен план доста неща,за работа-нищо. Доста време съм в много трудни отношвния.Все още не съм ги прекратила главно заради нейната прогноза,че вижда връзКа, която става много сериозно октомври месец 2017 година. Какво трябва да гледам в картата си,за да разбера това? И къде мога да си направя прогноза за 2 месеца напред? Аз съм много доволна groupvenus.com ,но там няма такава възможност.

# 634
Скрит текст:
Здравейте момичета, обръщам се с голяма молба ,ако някоя има време и желание. Интересувам се от зодии,но нямам никакви задълбочени познания. Преди година и половина бях на хороскоп при една мисля известна астроложка,позна ми по скоро в личен план доста неща,за работа-нищо. Доста време съм в много трудни отношвния.
Все още не съм ги прекратила главно заради нейната прогноза,че вижда връзКа, която става много сериозно октомври месец 2017 година.
Скрит текст:
Какво трябва да гледам в картата си,за да разбера това? И къде мога да си направя прогноза за 2 месеца напред? Аз съм много доволна groupvenus.com ,но там няма такава възможност. [/i]
моето мнение е (разбира се, съвсем не е необходимо да ме послушаш- не забравяй, че имаш СВОБОДНА ВОЛЯ Wink)е да послушаш сърцето си, а не да слушаш това, което ти е казала астроложката. След като имаш порив да прекратиш, значи има причина, душата ти го зове.
Стандартните астролози изобщо не виждат душите ни. Ако съществуващата връзка има значение за развитието на душата ти, тя така или иначе ще оцелее, ако ще и да се опиташ да я прекратиш.
Ако все пак държиш на астрологична консултация, погледни темата ' правили ли са ви хороскоп" - там се обсъждат астролозите.

# 635
Мишел,

Астролозите не са врачки и не могат да ти кажат дали да си прекратиш връзката и какво ще стане след 2 месеца.
Астролозите правят анализ- тенденции в лични отношения, в личен план, каква работа е подходяща за тебе.
Дали да си с Пешо или не - значи може да ви направят хороскоп и на двамата , такъв за съвместимост и пак е аналитичен.
На Брад Пит и Анджелине са им идеални хороскопите като съвместимост , но хората пак се разделиха.Simple Smile

# 636
  • SF
Искам да си направя хорар. Въпросът касае моята племеннница и е свързан със спорт. В кои домове са племенниците? Кои домове трябва да гледам (и техните управители), за да разгадая отговора, който картата ще ми даде?
Въпросът искам да задам аз, а не тя, но искам да попитам за нея.

# 637
  • София
Благодаря за бързите отговори,момичета:) Опитвах да ги прекратя естествено . Иначе от известно време Уран ми закача Асцедента и плюс това му седи в  7 дом.Доста разклати нещата от тогава. Исках да знам какво  да търся ,за да видя дали нещата ще се стабилизират Simple Smile

# 638
Искам да си направя хорар. Въпросът касае моята племеннница и е свързан със спорт. В кои домове са племенниците? Кои домове трябва да гледам (и техните управители), за да разгадая отговора, който картата ще ми даде?
Въпросът искам да задам аз, а не тя, но искам да попитам за нея.

Ако става въпрос за дете на твои брат/сестра, то гледаш 7-ми дом (производен  5ти от 3-ти).

# 639
  • SF
Благодаря, Грийни. Така четох и в нета.
"Нейният" АС - К7 е в 17 градуса Скорпион. Управителят Плутон е в съвпад с Луна - орбис 5 градуса в 9-и дом, интерсептиран в Козирог.
А нейният 5-и дом, в случая 11, защото гледаме спорт, е в 11 дом. У11 е Уран. Той прави тао квадрат заедно с Юпитер с връх на тао квадрата съвпада Луна с Плутон.
А 3-и дом (девети от ДС) е интерсептиран в Рак и няма планети в него. Гледам 9-и дом, защото въпросът е свързан относно изява в чужбина.
Е, страхувам се, че отговорът ми клони към отрицателен.

# 640
При хорари се използват планетите до Сатурн.

# 641
  • SF
Тогава за У7 Марс ли да гледам? И без това е "спортна" планета.

# 642
Благодаря за бързите отговори,момичета:) Опитвах да ги прекратя естествено . Иначе от известно време Уран ми закача Асцедента и плюс това му седи в  7 дом.Доста разклати нещата от тогава. Исках да знам какво  да търся ,за да видя дали нещата ще се стабилизират Simple Smile

O, значи имате опозиция на Уран !  Shocked
На него щом му е в 7-ми дом , ще има прекъсвания и непостоянство във връзките.
Уран е в Овен от 2011 д 2018.
На 7 год. сменя змака и дома съответно.

Виж дали има положителен аспект от някъде при него - Сатурн стабилизира.

https://www.youtube.com/watch?v=vB7DQEd-zT4

# 643
Тогава за У7 Марс ли да гледам? И без това е "спортна" планета.
Да.

# 644
Момичета, наскоро чух от астролог, че когато Юпитер е в Скорпион, не е препоръчително да се жениш, защото Скорпион предразполага към кризи. И затова е по-добре да се изчака, докато е по-добре разположен, тоест 2019, когато вече ще си е в знака - Стрелец.

Вие какво мислите за това?  newsm78

Отделно ако приемем, че двойката иска само църковен брак, който дефакто няма юридическа стойност и не се подписва нищо, тогава датата има ли толкова значение?

Общи условия

Активация на акаунт