Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

 • 30 май 2017, 23:18 ч.

♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~♡ Тема 56

 • 54 092
 • 730
 •   1
Отговори
# 15
 • Мнения: 9 271
НАШАТА ПРИКАЗКА

Глава 12

-   Не мога да живея без теб, Йомер! Въпреки всичко, което ти причиних, въпреки цялата болка, която си причинихме един на друг, аз те моля, Йомер! Моля те, прости ми!
И двамата замръзнаха, стреснати от признанието ѝ. Тя не мислеше да му дава този коз в ръце, а той не очакваше от нея такъв изблик. След признанието ѝ в кабинета му бе решил да го забрави. Опитваше се да не мисли за това, че тя все още го обича и ако само поиска, тя може да е негова. А той я искаше, Боже колко много я искаше. Но едно тънко гласче упорито му повтаряше, че веднъж измамила го, тя може да го направи отново. А той нямаше да издържи още един такъв удар.
-   Нищо ли няма да кажеш?!- Попита след малко Дефне. Беше се свила в седалката си, сякаш опитваща да се скрие от него.- Йомер?!
-   Аз не съм човекът, когото си мислиш, че познаваш, Дефне! Не мога да ти простя! Нито на теб, нито на тях! Вие съсипахте живота ми! Убихте всичко, в което си бях позволил да вярвам! Ти ме унищожи!- Студ, безразличие.
-   Йомер, разбери ме! Ако не бях принудена, никога нямаше да взема онези пари! Никога нямаше да се съглася на такава сделка, ако не бе заплашен живота на брат ми. Аз не съм такава!
-   Както вече казах, не те познавам!
-   Познаваш ме! Обичаш ме, точно колкото те обичам и аз!
-   Ако ме обичаше, никога нямаше да ми причиниш подобно нещо!
-   Не съм искала! Йомер, повярвай ми, бях принудена!
-   Приела си парите по принуда! Но си мълчала, защото така ти е било удобно! Ако ме обичаше, както твърдиш, щеше да дойдеш и да ми разкажеш всичко още в самото начало!
-   И щях да те загубя!- Дефне се разплака, неспособна да се пребори с емоциите си.- Защо не можеш да ме разбереш, Йомер?! Само мисълта, че ще те загубя, ме убиваше. Всеки път, когато се налагаше да си тръгна от теб, сякаш някой вземаше душата ми, оставяйки само тленната обвивка, която да се измъчва далеч от теб. Да не мислиш, че ми е било лесно толкова време да те гледам как се измъчваш, опитвайки се да откриеш какво крия, и да мълча?! Искаше ми се да ти разкажа всичко, но знаех каква ще е реакцията ти. Веднъж ти казах, че ако ти разкрия тайната си, ти ще ме намразиш. Ще ме ненавиждаш до края на живота си. И излязох права, нали?! Съжалявам, Йомер, за всичко! Дано някой ден успееш да ме разбереш и да ми простиш!
Изтривайки леещите се сълзи, Дефне преглътна и слезе от колата. Закрачи срещу вятъра, свирещ с ужасяваща сила, заплашвайки да отнесе крехкото ѝ тяло. Опитваше се да си поеме въздух, за да се успокои, когато усети как някой я хвана за ръката. Не успя да дори да извика, преди той да я завърти и устните му да покрият нейните.
Йомер слушаше, затаил дъх и припомняйки си всичко, което бяха преживели. Колко пъти бе разбивала сърцето му, или поне той така си мислеше до деня на сватбата, тръгвайки си и оставяйки го на средата на пътя им. Не знаеше дали може да вярва на думите ѝ, но вярваше на сърцето си. А то му подсказваше, че тя е искрена.
Не реагира, когато тя си тръгна. Трябваше му минутка, за да разбере какво трябва да направи. Слезе и я догони, извъртайки я към себе си и целувайки я! Нямаше нежност, а само страст. Изгарящият огън, който обхващаше устните, срещнали тези на любимия. Целуваше я с глад, който не подозираше, че изпитва. Искаше да я усети цялата, затова плъзна ръце по тялото ѝ. Притисна я до себе си, мечтаейки си никога да не му се налага да я пусне. Тя му отговаряше със същото нетърпение, посрещайки движенията му и отдавайки му се без съпротива.
Целуваха се, докато не останаха без въздух. Вятърът бучеше наоколо, но те не го усещаха. Бурята в тях бе много по- силна. Отдръпвайки се, Йомер допря чело не нейното, опитвайки се да възстанови дишането си. Дефне едва стоеше на краката си, все още завладяна от чувствата, затова той я придържаше за талията.
-   Какво беше това?!- Прошепна тя, опитвайки се да се отдръпне. Той я пусна.
-   Целунах те!- Нямаше извинение в гласа му, само изненада.
-   Защо?
-   Не знам!- И наистина беше така. Просто почувства, че трябва да го направи.
-   Ти си луд! Ще побъркаш и мен!- Извика Дефне, хващайки се за главата. Все още ѝ се виеше свят след целувката.- Не може да ми казваш, че никога няма да ми простиш и пет минути след това да ме целуваш, Йомер! Нямаш право да си играеш така с мен!
-   Значи само ти имаш това право, така ли?!- Изрече го, преди да помисли. Виждайки болката в очите ѝ, веднага съжали. Но така поне тя щеше да стои сама далеч от него.- Ела, ще те закарам до вас. Прекалено е студено, за да вървиш пеша.
-   Не, благодаря! Ще си хвана такси!
-   Дефне!- Но тя вече махаше на едно. Шофьорът отби и тя се качи без повече да се обърне към него.
Беше постигнал целта си, тя се разочарова отново от него. Но защо не беше доволен. Защо го болеше толкова от думите ѝ?!

Дефне плака през целия път до вкъщи. Промъкна се като крадец, благодарна, че всички бяха в кухнята и не видяха зачервените ѝ очи. Качи се бързо в стаята си, заравяйки лице във възглавниците на леглото. Кога щеше да свърши всичко?!
Когато Есра дойде да я извика за вечеря, каза, че има главоболие и не иска да яде. Баба ѝ дойде да я провери, но тя я увери, че е просто изморена и иска да си почине. Легна си рано, молеща се сутринта да има сили да се изправи пред него. Щом той искаше да са само колеги, тя щеше да се постарае да е така. Щеше да последва съвета на Исо и да не го притиска, оставяйки всичко на съдбата. Нека Йомер се увери, че тя е същата Дефне, което стана негова асистентка. Нека се убеди, че е същата Дефне, която той бе решил да направи своя съпруга. Дано тогава ледът поне се пропука сам, защото тя бе прекалено изморена, за да се опитва да го разбие.

Понеделник сутринта започна различно за двамата.
Йомер следваше обичайната си програма: спорт и кафе. Пропусна закуската, защото нямаше апетит, а също така и търпение да иде на работа. Искаше да види Дефне, която вече му липсваше.
Дефне се успа. Не чу алармата, която я будеше сутрин, потънала в дълбок сън, в който двамата с Йомер бяха щастливи. Наложи се Есра да я събуди по доста неделикатен начин, след като не я чу първите няколко пъти. Изпаднала в паника, Дефне се разтича, успявайки да хване автобуса в последната секунда. Буквално!
Влизайки в компанията навреме, въздъхна облекчено. Чакаше пред асансьора във фоайето, когато дойде Йомер. Някой неща наистина не се променяха. Промърмориха си по едно „Добро утро”, забили погледи във вратите на асансьора. Качиха се заедно, заставайки в двата края и стараейки се да не се докосват. И всичко беше наред, докато три етажа преди техния не се качиха още няколко човека, изпълвайки и без това тясното пространство. Дефне бе притисната до Йомер, изместена от тълпата. И двамата занемяха, несмеейки да си поемат дори дъх, чувствайки другия до себе си. Трима души слязоха на етажа преди техния, освобождавайки малко място и позволявайки ѝ да се отдръпне от него.
Йомер се бореше с нахлулите усещания. Макар вече да не я докосваше, ароматът ѝ бе изпълнил целия въздух и той трудно дишаше. Опита да се разсее, повтаряйки си програмата за днес, но умът му винаги се връщаше към срещата в 11. Срещата с Дефне. Трябваше да обсъдят новата колекция, която щяха да създадат заедно. Тя вече бе започнала работа и той трябваше да се запознае детайлно с всичко, което е измислила по нея, за да я допълни. Така, както тя допълваше него.

# 16
 • Мнения: 9 271
Доколкото схващам, новата гостенка  Whistling Whistling Whistling

# 17
 • Мнения: 2 474
Доколкото схващам, новата гостенка  Whistling Whistling WhistlingХММММ г-н Наранена Гордост / хем сърби ,хем боли/ , не може да вземе решение ooooh!Да видим колко ще тормози Дафне, и тя кога съвсем ще се ядоса Rolling Eyes

Интервюто със Синем ще е интересно , а изобщо не вярвам, че Елчин и Баръш заедно ще му гостуват -  Онур казал, че ще ги поканил......Той май смята да кани всички актьори от ЛН.

# 18
 • В света на ЕлБАр
 • Мнения: 9 567
Глава 12  Crazy Crazy тая крайбрежна ивица много страстно му действа на г-н Разбито сърце  Mr. Green

# 19
 • Мнения: 9 271
Глава 12  Crazy Crazy тая крайбрежна ивица много страстно му действа на г-н Разбито сърце  Mr. Green

 Joy Joy Joy Joy Joy

То на него всичко му действа така ако ДефнетУ е до него  hahaha Joy

# 20
 • Мнения: 8 274
Мдаа, Г-н Хеммеболихемесърби, ако знае какво иска ще му пратя номера си на лс за да си поговорим на 4 очи bash

Коте, бързо се оправяй/те който и да е болен Hug

Ако Елка и Боре са гости на Онур заедно, не ми се мисли какво ще е в мрежата Crazy

# 21
 • Мнения: 9 271
Мдаа, Г-н Хеммеболихемесърби, ако знае какво иска ще му пратя номера си на лс за да си поговорим на 4 очи bash

Той знае, ама не му стиска  Mr. Green Mr. Green Кара на принципа "Парен каша духа"  hahaha hahaha

# 22
 • Мнения: 8 274
Да не се задави само от тази каша Whistling. Ако съм на Дафа на мястото хич няма и да погледна. Ще се фръцам в кабинета си, ще го карам да се побърква от желание, вечер да не може да спи от страст и така докато тотално се побърка. Мъже, ако знаят колко малко им трябва, пък бил и Йомер Железния Принцип

# 23
 • Мнения: 9 271
Джанъм, на Йомер му е слаб ангела, ама и тя не е в по- добро положение  Mr. Green Mr. Green А от там идват и всички проблеми  Joy Joy Joy

# 24
 • Мнения: 8 274
Джанъм, на Йомер му е слаб ангела, ама и тя не е в по- добро положение  Mr. Green Mr. Green А от там идват и всички проблеми  Joy Joy Joy

Темпи, да се стегне Дафа тогава, тя Карото е по желязна от нея в принципите си

# 25
 • Мнения: 9 271
Каро си е уникат, а Дафа си е... Дафа  hahaha hahaha Щом види Йомер коленете ѝ се разтреперват, мозъка ѝ блокира, а устата ѝ дрънка само глупости  Mr. Green Ама то в това си ѝ е чара, нали  Crazy Crazy

На Дафинка ѝ трябва нещо силно да я разтърси, че да се освести  Whistling Whistling Ще видим  Twisted Evil Twisted Evil

# 26
 • Мнения: 8 274
Каро си е уникат, а Дафа си е... Дафа  hahaha hahaha Щом види Йомер коленете ѝ се разтреперват, мозъка ѝ блокира, а устата ѝ дрънка само глупости  Mr. Green Ама то в това си ѝ е чара, нали  Crazy Crazy

На Дафинка ѝ трябва нещо силно да я разтърси, че да се освести  Whistling Whistling Ще видим  Twisted Evil Twisted Evil

Да , технически погледнато при Дафа всяка част е отделен елемент без връзка със следващия, е как тогава да е читава в главата Sick
Иначе какво по силно, освен йети да и се появи на пътя или кака в натурален вид

# 27
 • Мнения: 9 271
Аааа да се надяваме, че няма пак да намесваме кака  ooooh! ooooh! Чак до там не мисля да стигам, че тогава тотално ще изтрещи... и дори Йомер няма да успее да я поправи  Joy hahaha hahaha

# 28
 • Мнения: 8 274
Дафа Незнамкаквоказах и Мистър Чест и Гордост- приказка безкрай, ще видим какво ще стане, Джанъм.

Лека

# 29
 • Мнения: 9 271
Лека, татлъм  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт