НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ * ADINI SEN KOY * С ЕРКАН МЕРИЧ И ХАЗАЛ СУБАШЪ ПО TRT1 - ТЕМА 1

• 171 661
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
В ТЕЗИ ГОРЕЩИНИ И ХАЗАЛ, И НЕЙНАТА МАЙКА СЪЩО СЕ РАЗХЛАЖДАТ В БАСЕЙНА... Heart Eyes Heart EyesИ ДОКАТО МАЙКАТА ОПРЕДЕЛЕНО Е ХВАНАЛА ТЕН,ТО ДЪЩЕРЯТА ...ЧУДНО ЗАЩО НЕ ТОЛКОВА.. Simple Smile newsm78

ТУК ВЕЧЕ СИ ЛИЧИ ПРИДОБИТИЯ ТЕН ОТ НАШАТА КАПЕЛКА..КАПЧИЦА..

СЕГА ЩЕ ЧАКАМЕ ЕРКАН... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 211
  • Русе
Ехеее, Вили  bouquet добре ни заредиха днес със снимки, само Еркан нещо изостава...  newsm78

А майката на Хазал е пуснала още една и с двете си деца.

Малкото ни ангелче... на сватба ли е било днес - много е красива, като принцеса.  Simple Smile

# 212
Здравейте Hug
Цвети HugwaveyВили Hug wavey

Весело им е на Зехра и Омер зад кадър.

23 серия.
Цитат
Омер: - Не забывай принимать лекарства. Они знают, что ты больна.
Сегодня можешь не выходить из комнаты.
Зехра: - Ладно. Не выйду.
Омер: - Для тебя говорю. Чтоб ты отдохнула.
Зехра: - Какой же ты внимательный...
Успешна нова седмица,дами bouquet

# 213
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

Да започнем с нещо красиво денят  Peace

Но не забравяме и че сме все още в началото на повторението на АСК, където трудно понасяме Зорба с неговите крясъци и поведение и всички сме загрижени за Зехра.  Peace

Но дори и в тези епизоди можем да видим прекрасни моменти, макар и те да са за пред очите на Алев...

https://webgram.co/p/BWDpnuilBi8

Хубав и прохладен ден да е за всички!  Peace

# 214
ЗДРАВЕЙТЕ,МОМИЧЕТА...ДА НАПОМНЯ ЗА ДНЕС ..В 16 И 30 ЧАСА..

ЕДНА СТАРА СНИМКА..ОТ НОВА ГОДИНА С ЕРКАН..
И НЕЩО НОВО,КОЕТО ДНЕС СЕ ПРОКРАДНА ИЗ ПРОСТРАНСТВОТО...ЧЕ ЕРКАН Е В ИЗМИР И СИ Е НАЕЛ СТАЯ В ХОТЕЛ..ВЕРОЯТНО ГОТВИ И СЮРПРИЗ,НО ЗА КОГО И КОГА..ЩЕ РАЗБЕРЕМ...
И ФОТОШОПЪТ Е ГОТОВ...
ЗАД КАДЪР...

НОВА СНИМКА НА ЯПРАК...ЯВНО И ТАМ Е МОДЕРНО ДА СЕ ФОТИШ СРЕД СЛЪНЧОГЛЕДИ..
И НАКРАЯ ЗА ХУБАВА ВЕЧЕР С ЕДИН КЛИП-ПАРАЛЕЛ МЕЖДУ ДВА ФИЛМА,КОИТО АЗ ЛИЧНО МНОГО ХАРЕСВАМ-"ПЪТЕКИ КЪМ ЩАСТИЕТО" И " НАЗОВИ МЕ" И ЕСТЕСТВЕНО МЕЖДУ ГЕРОИТЕ В ТЯХ-ЗЕХРА, ОМЕР И КУШИ,АРНАВ..

Последна редакция: пн, 03 юли 2017, 16:32 от Виолета Цветанова_563417

# 215
  • Русе
Здравейте!  Hug

След голямата жега, сега пък почти ни удави дъжда  ooooh!, ама климат... какво да се прави.

Да забравим какво е навън и... да си обновим инфото за днес.  Peace

Вили  Hug

В 20.00 ч. стартира акция в Туитър и Инстаграм за нашите Еркан и Хазал

Благодарение на гугъл преводач успях нещичко да разгадая, та... явно става въпрос за допитване или пък да се види желанието на публиката едно списание да направи интервю с тези двама красавци.

Затова и пускат техни снимки с хаштага, който трябва да туитват феновете.

# 216
Здравейте Hug
Цвети Hug Вили Hug
Благодаря ви За всички снимки,новини,за всичко.

Така и не разбрах защо я натика в този склад,след това тръгна да я спасява,да крие записите от камерите,това му беше една от грозните изцепки по отношение на Зехра,беше много  неприятно за гледане..Ако не беше станал пожара,докога щеше да я държи там.Хем се държеше много зле с нея,хем я ревнуваше.

Еволюция на погледите.
Хубав ден,дами bouquet

# 217
  • Русе
Здравейте!  Hug

Вичи  Hug

Вярно е... колко много омраза имаше в този Зорба, дали заради случилото се с майка му и натрупаната отрицателна енергия към жените, като цяло, затвърдена сега с грешното му впечатление за Зехра + неговият характер не търпящ различно от неговото мнение и... най-вече моментните проблясъци в усещанията му към ''неговата жена'', които не разбира и никак не е готов да приеме.
А колко убедително всъщност и двамата играеха влюбени за пред Алев...
И колко неопитни и нерешителни станаха, когато истинските им чувства започнаха да вземат превес...

И един нов и прекрасен клип -

Хубав ден на всички!  Hug

# 218
ДНЕС МОЯТ ПРИЯТЕЛ-ИНТЕРНЕТ МИ ИЗНЕВЕРИ ПРЕЗ ДЕНЯ,НО СЕГА Е ТУК,А И КАКТО КАЗВАТ ВСЯКО ЗЛО ЗА ДОБРО,ТА ТОЧНО ИМА НОВИ СНИМКИ ....
-ХАЗАЛ
И ЕРКАН

СПОРЕД ТЕЗИ СНИМКИ ДВАМАТА СА НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА...ТОЙ В МЕРСИН,А ТЯ В АЛАЧАТИ...А  ДАЛИ Е ТАКА? Simple Smile Simple Smile Simple Smile
 ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ
И ЕТО ЕДИН НОВ КЛИП

Последна редакция: вт, 04 юли 2017, 22:45 от Виолета Цветанова_563417

# 219
  • Русе
Здравейте!  Hug

Вили  Hug аз денем съм само наблюдател в нета, а мога само сутрин и вечер да се разписвам, ама когато - тогава  Wink - нормативи нямаме  Simple Smile

Чудно ми е Еркан дали не е сниман по-рано  newsm78 видът му ме подсети за този от преди дни  Wink

Цитат

Същото усещане имам и за снимките на Хазал от доста дни виждаме подобни снимки, които сякаш са снимани за кратко време, а ни ги показват по една две на ден и то не само от нея ( майка и и приятелки също пускат) - прилича ми на някаква завера  newsm78

Цитат

А и тези момичета... как си разменят дрешки и обувки...  Wink - весела и задружна компания  Peace

# 220
Здравейте Hug
Цвети HugВили Hug

Млади, усмихнати хора.

Затопля му се погледа ,бавно,бавно. Joy Joy

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

# 221
  • Русе
Добро утро!  Hug

Вичи  Hug

И да не пропусна поредната снимка, която показва може би, че... Хазал вече си е в Измир.

Неслихан/Джеврие също още е в Измир...

Да видим има ли и други от хубавата компания в този град, дали ще се съберат, така както сме свикнали да ги виждаме, когато работеха.

Както тук на тази снимка, една от многото извън сетови

Хубав и богат на новини и емоции ден за всички!  Peace

# 222
Здравейте Hug
ЦВЕТИ Hug

Цитат
ЗехМерчики перестаньте сочинять, что ХазЭр в ссоре. Никаких ссор у них нет, у них все хорошо. Ребята, решили отдохнуть друг от друга( что БОЛЬШОЙ ПЛЮС для их отношений). Им впереди сниматься целых 9 месяцев БЕЗ отдыха. Они решили провести побольше времени со своими друзьями и близкими. Более того, Хаз будет присутствовать на Дне Рождении Эрка! 🐱💃💑👯👫

#adinisenkoy #Тыназови #ZehMer #new #Offscreen #instagram

Цитат
Дорогие, Эркан никуда не пропал. По-мимо отдыха, у него произошла небольшая проблема со здоровьем глаз. Но все успешно разрешилось. Он стал менее активен, потому что у него есть проект над которым он работает на данный момент. Надеемся, скоро он введет нас в курс дела. Ждем новостей и не паникуем! 👌🤗😍😎

#adinisenkoy #Тыназови #ZehMer #new #Offscreen #instagram

# 223
  • Русе
Здравейте!  Hug

Вичи  Hug вярно е, че няма сигурни новини за актьорите, освен снимките които сами си пускат, та... хората разчитат сигналите различно и от там и съчиненията  Wink

Ето и днес си имаме поредна порция нови снимки  Simple Smile

От Еркан - две снимки

И една от Хазал, която според мен е от почивката им в Бодрум преди време.

# 224
Здравейте Hug
Цвети Hug

Хубав и спокоен ден,дами bouquet

Общи условия

Активация на акаунт