Какво ви е мнението за Прайда?

• 123 011
  • 2 313
  •   1
Отговори
# 1 590
  • Куциндрел
С тези варвари вече темата отива към темата за бежанците.

# 1 591
  • MI
Не, варварите са всички с по-ниско ниво на цивилизованост, но много по-дисциплинирани, целенасочени, а често и фанатични.

# 1 592
Не, варварите са всички с по-ниско ниво на цивилизованост, но много по-дисциплинирани, целенасочени, а често и фанатични.

Германските племена са били по-организирани и дисциплинирани от римляните? Съмнявам се.

Аз лично не мисля, че бих искала да съм от страната на варварите. От перспективата на времето изглежда, че те са победили римляните - но смятам, че през целия период, в който Рим е падал под властта им, средният римски гражданин е живеел по-добре от средния варварин.

И в крайна сметка половин Европа говори романски езици, а наследниците на варварите живеят много повече по римските правила и споделят римските ценности, отколкото галските. Та галският май даже е мъртъв език.

Големите цивилизация не изчезват току-така - дори имената на държавите да се сменят.

# 1 593
Да си поговорим и за моралния упадък на Китай или Япония, а?

Пък г-жа Радева се е видяла днес с организаторите на София Прайд http://m.dnevnik.bg/bulgaria/2017/06/30/2999055_organizatorite_n … _se_sreshtnaha_s/

# 1 594
  • MI
Били са, в конкретния исторически момент. До тогава всъщност не са успели да победят.

# 1 595
  • В царството на игрите:)
Днес защитниците на хомосексуализма дават за пример педерастките отношения в Елада, които са се смятали за нормални, че и полезни- мъже с положение в обществото, взимат под крилото си млади момчета и срещу сексуални услуги ги .............правят мъже и еталон за подражание!
Историята твърди, че е било така, но не им е хрумвало да се женят, че и да "имат" деца. Били са доста по - трезвомислещи в това отношение. Mr. Green
Имах двама приятели гейове като студентка в компанията /не двойка/ и беше преди доста години. Много сме си говорили за това как виждат живота си и не им ли се иска да имат деца или семейство. Единият ни беше казал, че след като е избрал този път и иска да общува със себеподобни ще трябва да се лиши от някои неща. Но предпочитал така вместо да лъже някоя жена или да си играе игрички непрекъснато. Е, този гей беше с достойнство. Когато си различен носи с достойнство различието си, а не реви непрекъснато, че си онеправдан. Все едно кокошката да реве, че не е паун и, че няма красива опашка - ами така е родена и ще намери начин да живее според природата си. Направил си избора си с кого да си лягаш - понеси си последствията. Мисля, че никога няма да видя тези мои приятели подскачащи на гей парад, защото бяха наясно със себе си и живееха живота си без да го навират в носа на другите.

# 1 596
Значи, да обобщя: светът ще свърши заради геЮвитИ!
От другата подобна тема разбрах също и че хомосексуални жени няма и само мъжете страдат от геизъм. Crossing Arms
Пък г-жа Радева се е видяла днес с организаторите на София Прайд http://m.dnevnik.bg/bulgaria/2017/06/30/2999055_organizatorite_n … _se_sreshtnaha_s/
Едва ли е било по нейно желание,:mrgreen: но след като толкова се бута да е под прожекторите, ще понесе и да ѝ изнесат лекция за
Цитат
всички аспекти на законодателната рамка, които пораждат неравно третиране на ЛГБТИ хората в България, както и с целите на движението и София прайд. Те са я информирали и за оттеглянето на Глобалния фонд за борба с ХИВ/СПИН от България и за състоянието на системата за превенция.
Дали е завела Чарли на срещата? newsm78

# 1 597
Всъщност сама се съгласи на тази среща още в коментарите под прословутия пост.
Ще е интересно да видим какво е разбрала от лекцията.

Преди колко години си била студентка?

Сигурна съм, че в края на 19 век е имало достатъчно много жени, които са смятали, че въобще не им трябва да гласуват или да се занимават с политика

# 1 598
  • MI
О, не, светът най-вероятно ще свърши заради човешката глупост и самонадеяност (онагледена достойно и тук). Тук говорим само за нашата цивилизация.  Laughing

# 1 599
Колко апокалиптично  Laughing

Всъщност проблемът е човешката алчност,
тя води до някои икономически изменения, които създават проблеми в глобалното развитие,
но благодарение на грешки като др. Тръмп, нещата ще се коригират.

# 1 600
  • MI
Прекомерната алчност влиза в графата глупост и самонадеяност.  Mr. Green

# 1 601
Били са, в конкретния исторически момент. До тогава всъщност не са успели да победят.

То и Рим не е бил еднакво силен и добре организиран през цялото време.

Но без значение дали варварите са били по-силни или Рим е бил по-слаб, идеята е друга - че готите са само в учебниците по история, а влиянието на Рим върху съвременния свят е вероятно по-голямо, отколкото е било на самия древен Рим върху неговите съвременници.

Така че ако ще избирате страна в съвремието - на варвари или на цивилизация, имайте го предвид.

# 1 602
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
https://www.youtube.com/watch?v=iAOuOcF93eg

# 1 603
  • В царството на игрите:)
Преди колко години си била студентка?
Сигурна съм, че в края на 19 век е имало достатъчно много жени, които са смятали, че въобще не им трябва да гласуват или да се занимават с политика
Точно тогава бях студентка и аз. Peace Не бях осъзнала още нуждата си от право на глас Mr. Green

# 1 604
Личи си  Mr. Green

Само дето тогава и студентките са били рядкост.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт