Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~173

• 64 004
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
след рекламите сложете по един валидол под езика и пригответе кърпичките...
щастие...жалко, че не се получи...

Гости, вадя бърбъна и започвам.... и както още не съм вечеряла.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Деска що си закъсняла бе казъм аз вече ударих едно за отскок или както се казва за успокоение на нервите  Joy но съм си прикарала   бутилката за второ щото ще ми е нужно успокоително след финала на сезона Embarassed Embarassed дано ме държи кратко инак ако чакам на есен с песен  ще трябва да се пренеса в избата  #Silly

# 76
Бризче ,Злати,Ани ,Гости ,Деси  bouquet bouquet bouquet

# 77
  • Плевен / София

Гости, вадя бърбъна и започвам.... и както още не съм вечеряла.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
да не се гътнеш, като пиеш на гладно ....ще ми трябва подкрепление за стрелбата...
за мен...

# 78

Деска що си закъсняла бе казъм аз вече ударих едно за отскок или както се казва за успокоение на нервите  Joy но съм си прикарала   бутилката за второ щото ще ми е нужно успокоително след финала на сезона Embarassed Embarassed дано ме държи кратко инак ако чакам на есен с песен  ще трябва да се пренеса в избата  #Silly

Миме,  newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Чакам си още човека, че да вечерям....
Ама не издържам вече.....

# 79
Тейзето май дава съвети на Сюрея да не се меси в нещата с Адем, но за мен Сюрея правилно мисли да каже на Фарук....
но изглежда нито Сюрея ще му каже за Адем, нито Фарук за Емир....

# 80
Гости зависи кого ще стреляш...може да помогна...ако ще стреляме в една мишена...Но аз май няма да стрелям във Фарук...

# 81
  • Плевен / София

ако не ви стигнат ядките....
стискайте зъби ... Cry Cry Cry Cry

# 82
Гюлистан - голяма чишитка... Усети, че доктора се задява с Баде...

# 83
Мурат ревнува Баде от доктора....

# 84
И прислугата коментират че Мурат ревнува Баде от лекаря  Laughing

На Фики докладват за Адем..

# 85
Гости много богата ни стана трапезата  Rolling Eyes  Ей Мурат  как се ядоса на Баадето  ooooh! да е мислил по-рано  Naughty няма право да се държи така с нея  Crossing Arms

# 86
Гости много богата ни стана трапезата  Rolling Eyes  Ей Мурат  как се ядоса на Баадето  ooooh! да е мислил по-рано  Naughty няма право да се държи така с нея  Crossing Arms

newsm10 newsm10

# 87
А тази пък каква е с Адем?

# 88
Айде бе...Фарук и Сюрея не стигнаха ли до болницата....

# 89
А тази пък каква е с Адем?

Това конче интересно какво е?

Общи условия

Активация на акаунт