Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~173

• 64 003
  • 736
  •   1
Отговори
# 90

А Адем иска да знае какво ще предприема Есма султан...-това говори с момичето...

Ще правят преглед на бебето..

А Ипек ще разберат пола на бебето...

# 91
колкото ще е щастлив момента за Ипек и семейството и толкова ще е тъжен при нашите любимци  Tired Tired Tired Cry

# 92
Ипек, Фикрет и нейните родители днес ще разберат пола на бебето...

# 93
Няма тонове на сърцето,няма пулс..... Cry

Ипек-розови обувчици---ще имат -момиче

# 94
хайде Фикрет и Ипек ще имат момиче Hug

# 95
Е това ми се видя много тъпо...Бегюм стана и изчезна и остави Сюрея в гъбите.....

# 96
Цитат
Бегюм стана и изчезна и остави Сюрея в гъбите.....

Тя даде някакво нареждане отвън...

И друг лекар прегледа Сюрея...потвърди диагнозата... Cry Cry Cry

# 97
Офффф........ newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 98
  • Варна

Есма ги прекъсна, притеснена да не се задълбочи разговора и синчето и да изпадне в неудобна ситуация. Те имат среща с Бегюм за преглед на Сю – не съм сигурна…..Доктора пак говори с Бааде – пита я тук ли работи и тя казва, че има намерие да кандидатства. Той и предлага уроци по математика, имал близък приятел и можел да и ги изпрати през нета. Мурат сгриза Бааде да си гледа задълженията. Гюл казва в кухнята, че всички видели колко ревнува Мурат. Нур я натири да отива в стаята си. Гюл ми харесаааааааааа – ей там записвала, че Мурат ще стане като кученце за Бааде.
В колата гълъбчетата си мислят за тайните. Фа моли Аллах да му помогне да намери начин да каже на Сю. Фикрет пък издирва Адем и се чуди защо не може да го открие. Ди също го търси. Адем търси някакъв Гариб бей. Трябвало лично да говори с него. Секретарката казва, че и е забранено да дава личния му телефон. И той го измисли – да не казвала, а да пишела.  Този Гариб бей май има някаква връзка с Боран, защото Адем плаши с Есма.
Оф кончето се счупи – тая тайна няма ли да излиза най-сетне. Извика Нур и иска да и донесяла от Назиф лепило???/не съм сигурна/ Нур предложи да му го занесе, но есма каза, че няма нужда – тя ще се справи.
Да, Сю и Фа са при Бегюм за преглед. Бегюм каза да омогнат на Сю за прегледа. А Бег каза че искрено се надявала Сю да и прости, това след като Фа каза, че тази вечер ще говори със Сю.
Сю казва, че се чувства добре и вярва, че всичко ще мине добре. И ……. Бег не чува тоновете. Сю пита какво става. Фа пита проблем ли има. Сю пита какво става и Фа хукна. Бег казва веднага да извикат някого защото имат спешен проблем. Сю се ядосва защо така ги е оставила и е избягала. Фа се опитва да я успокои. Сю го моли да направи нещо.
Ипек ще има момиче. Фикрет казва, че всички искали момиче у тях.
Сю се притесни, че никой нищо не им казва. Фа и казва да не се страхува, щял да отиде и да види какво става. И дойде другия лекар.  Но Фа разбра май. Доктора каза, че са загубили бебето и обяснява, че трябва да направят кюртаж. Каза веднага да я подготвят за манипулацията.

# 99
Сюрея видя баща си.....Видя и майка си....

# 100
Ужасен момент, но много ми хареса решението на режисьорката.

# 101
Подреждат масите за вечерта...

Фи каза новината,ще имат момиченце....поздравления....

Е,лелята изръси, на Ди ,че Емир е дете на Фа

# 102
Тейзето се е развихрила  ooooh!нищо не схванах  ooooh! Тая да не каза на Дилара за Емир  ooooh! ooooh! ooooh! леле Адем как ще реагира  ooooh!

# 103
Лялята каза, че Емир е син на Фарук

# 104
Тейзето голяма ой баба...Каза на Дилара, че Емир е син на Фарук...

Общи условия

Активация на акаунт