Любители на кучета - 73

• 45 275
  • 762
  •   1
Отговори
# 585

Страхотна е (пу пу пу) 🐶😘🐶 Да е жива, здрава, игрива и да имате много щастливи мигове заедно 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

# 586
  • Sofia
Аууу, какви бебета виждам! Прекрасни, сладки, мили душици! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бързо оздравяване на кастрирания герой! Много са ми смешни с тези яки, като чаши за мартини са Simple Smile))))) Милото момче, много гуш за него! Hug

Другата седмица ще водя Страхо на вилата. Там живее татко му и ще се видят за пръв път откакто го взехме. Дано няма мъжки драми  Mr. Green

# 587
  • Русе
Най-сетне се добрах до комп и мога да творя.... Simple Smile

Малката Чаровница е страхотна Purple Heart

Туиг
, ние май се познаваме от друга тема?
Бързо възстановяване на кучо Гитин .

Кафе, само от храната ли ? Странно.
Макс нещо се схваща и куца та  утре ще сме на док. Храната му не е от лошите.

Ето го магарето, вече на 10 м.

# 588
Хубаво е да се пише и за поразиите, които правят кучетата (и котките)
Много хора си мислят, че животното ще им е плюшена играчка и като им изгризе чехлите, го изритват на улицата.
Отделно, търсещите домове на бездомниците ги рекламират като много сладки и добрички.
Те всички са сладки и добрички, ама куче не се взема само с идеята колко е сладичко.

Духче,
Моето Афи стоя два дена гладна. Дойде, подуши, фръцне се.
Предлагах й Аплауз, сега Taste of the wild. И на двете голямо цупене, ядеше ги само от ръката ми.
Време и желание за готвене нямам, аз не готвя и на двукраките у дома.
Предлагам, прибирам, предлагам, прибирам. По часовник. Научи се.
Гранулите само заливам с малко топла вода, без да се разкашкват, просто да са и топли.
Омита си паницата.

# 589
  • о`майна лунна нощ е
Ели, от набор май/2009 г. Wink Пораснаха хлапетата, ред е на кучетата Animal Dog2

# 590
  • Русе
След първият месец у дома, Макс разбра че не трябва да яде нищо друго освен играчките си. Имаме тук -таме някое тоалетно  руло надъвкано но се надявам да ме е разбрал правилно последният път. Обувки/чехли не пипа.
А, когато ме няма търси някоя моя дрехи да си я гушка и лигави но не ги поврежда.

Знаех си, Туигъл, ама да те проверя Simple Smile Добре дошла (искам си старите емот. Rage)

# 591
  • Ланкър, планините Овнерог
Хубаво е да се пише и за поразиите, които правят кучетата (и котките)
Много хора си мислят, че животното ще им е плюшена играчка и като им изгризе чехлите, го изритват на улицата.

В групата във фейса за бигълите през ден-два има обяви за търсене на нов дом на бигъл. И аз не бях запозната до край с породата, но знаех, че си слагаме таралеж в гащите. А белите....белитеееееееее. Още на втория месец правихме лек ремонт в кухнята - изяде стената до арматура. Дивана в кухнята също даде фира, в момента седим на дърво там и не смеем още да си вземем нов, щото там и в коридора си е постоянно присъствие. Три меки легла изяде и сега е в леген, само постелките сменяме. Да му дойде акъла. На бързо се научихме да си прибираме обувките, най-вече децата, също така се научиха да си мият чиниите, защото Чарли е супердог - с един отскок е в мивката на проверка. Сменихме всички брави на вътрешните врати с топки отвън - отваря иначе, на едната стая вратата е поиздълбана и дране. И външната врата се научихме да заключваме - на два-три пъти ни го връщат съседи, щото си отворил и хукнал. От миналата седмица се престрашихме да ползваме пак кофата за боклук по предназначение, за сега се старае или не му е замирисало достатъчно вкусно. Има още много сигурно, но добре, че позабравям, а и като погледне с онзи най-невинен поглед.....

# 592
Олеле! Чарли е стихия...
Афито е ангел просто. Но пък не е толкова игрива и забавна.
Като търсих да осиновя и питах за навици и характер,
"собсвениците" направо се обиждаха.
Едва жената, която прецени че съм благонадеждна ми разказа честно за навиците на кучето, което бях харесала по снимка и взаимно установихме, че не е подходящо за нашето семейство и ми предложи Афи.

# 593
  • София
Аз съм публикувала и снимки на "творенията" на моите Simple Smile Клетката е незаменима в ситуации като "малко куче само у дома за 2-3часа".

# 594
Дявплски чаровна, Ели кучетата ви са чудесни!
О, толумбичке, вече имам успех с това. Омете си нощес гранулите пълна купа. Вчера не е яла нищо освен майонеза и гранули. А тича 3-4 часа със съседката кифла.
Аз не я виня за обувките си. Не и наистина. Просто не го очаквах. Доведох у дома си едно същество като коте. Но съм щастлива, че вече имам живо и палаво момиче. Малко по изнервена съм в последно време, но не е като да нямам основание.
Аз не знаех какво си взимам. Изобщо не съм искала куче. Плана беше да бъде гледана на двора, в къщичка и синджир, с дълги разходки в гората и планината.  И честно казано ще излъжа ако отрека че в някакви моменти отговорността за нея леко ме е плашила. Хората си взимат обикновено здрави, щастливи, диви кучета често бебенца. Вплитат им се в душите. Аз я взех умираща, болна и голяма. Много я обичам, беше колкото емоционално, толкова и осъзнато решение. Но не го прави по-малко отговорно на моменти. Не съм искала да си лекувам самотата с нея, нито нещо такова. Исках просто да я спася, ама какво съм искала няма значение. Имам си Джина и я обичам много Simple Smile
Значи понякога си мисля че за собственик на куче психотеста трябва да е задължителен

# 595
Чарли е черно-бяла-оранжева нинджа
Ето доказателство (от преди година някъде)
https://www.facebook.com/Gita.Og/videos/vb.1557147310/1020899030 … ype=2&theater

# 596
  • Sofia
Чарли е черно-бяла-оранжева нинджа
Ето доказателство (от преди година някъде)
https://www.facebook.com/Gita.Og/videos/vb.1557147310/1020899030 … ype=2&theater

Лелееее, хахахахахахах, страшен е! Joy hahaha hahaha

# 597
Опасна работа е  Mr. Green
Някой има ли отзиви за хотел Чопър? Видях едно мнение за него, но не знам дали не е мнение на близък на собствениците. Страницата им във Фейсбук не е особено поддържана, та търся инфо. Видях, че кучетата нямат досег едно с друго и предвид проблема на Чарли с мъжете, е ок. Иначе съм му резервирала за Догленд, където всичко звучи идеално, защото кучетата са навън по цял ден, спят в стаи, не в клетки, има видеонаблюдение, но не съм сигурна, че е подходящо за нас. А съм чувала ужасяващи неща за кучешките хотели и не искам да го оставям къде да е.

# 598
  • София
отвратителен вид на форума

та а здравейте
ние изкарахме почти седмица в Троянския балкан, на двор, на дъълги разходки в планина и покрай река
малко се е научила да лае по всичко, дето шуми навън, а за апартамент не е много добре, ама..

четох, четох, много теми сте зачекнали
за възпитанието и мястото в семейството - ами моето диване е пълноправен и равен член в семейството
това означава всичките права и глезене, но и спазване на правилата
е, още се учим да ги спазваме де
възпитанието - ами постоянство, много награди, доста скарвания за боклуци от улицата и учене да върви до мен
когато няма какво да я разсейва върви до мен и отвързана
спира когато и кажа
обаче отново, когато няма какво да ни разсейва
сега ще отиграваме послушание сред хора и кучета

за храната, още преди да е взема проучвах, направих справка и с наличното в бг и цените и се спрях на ТОУ
за щастие и понесе, иначе щях да сменям
обаче бизонския ТОУ ни понася по-добре от рибешкия

кърлежи нямаме, ама бълхи
голяма работа, като умират, след като пак се чеше
това лято ще търпя, но от догодина включвам и каишка

в репертоара си имаме няколко изядени чорапа, голям страх брах тогава
едни прясно изядени чехли на майка
доста изядени връзки на маратонки
и най-страшното като се наяде с гела от охлаждащата постелка
малко, ама почти по 24 часа в денонощието сме заедно
а като ме няма за час-два, спи пред вратата и чака да се върна

отивам да качвам снимки

# 599
  • Русе
Чарли е кучешкият вариант на Денис Белята  Mr. Green

Дами, препоръчайте ми добавки за ставите. Нещо в големи дози за малко пари  Mr. Green (бавно но славно се превръщам в чичо Скрудж  Confused ooooh!)

Общи условия

Активация на акаунт