Любители на кучета - 73

• 45 283
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
  • о`майна лунна нощ е
Ели, кучо е страхотен! Винаги съм харесвала немски овчарки. Асоциирам  ги ред и дисциплина.

Ето го и поотрасналият скакаУец с днешна снимка - http://prikachi.com/images/801/9147801v.jpg Малко са ми странни лапите му. Отдавам го на растежа и ловната  жилка в кръвта му. Ветеринарят не ни каза нищо притеснително като го е преглеждал предните два пъти, но ще обърна внимание като го заведем в края на месеца за ваксината.

# 601
Туиг, страхотен е! Аз имам слабост към ловни породи, а козинката му е Heart Eyes

# 602
  • под тепетата
ТуиГ, забравил е да си обуе задните чорапи  Laughing Сладкиш голям!
 Чарли си е торнадо отвсякъде  Joy

# 603
  • София - Рим и обратно
Ох какъв сладък е тоя Торин Heart Eyes. И аз имам афинитет към ловните определено, тия ушаци ги обожавам.
На нас ни дадоха тези за кости и стави:

# 604
  • Русе
Туиги, страшен бонбон  Heart Eyes

Кафенце
bouquet

# 605
Здравейте, момичета! Smiley
Този Чарли е страшен атлет. От познати с такава порода съм слушала много истории за разрушителната им природа. Как протича възстановяването след кастрацията? Имай на предвид, че трябва да минат поне 2-3 месеца докато се усети някаква промяна в него.
А пък това малкото черното с чорапките е много сладко.
Адаша Макс отдавна не съм го виждала, а той пораснал голям мъж вече. Страхотен е Ели Simple Smile Не съм ползвала добавки за стави и не мога да съм полезна. Знам, че един колега даваше едни таблетки за стави на немската си овчарка, но тя беше много възрастна и не я държаха задните лапи. А и бяха доста скъпички - някъде около 80 лв за месец.
Дано не пропускам някой, но отново ви следях през телефона последните дни и карам по спомен. Kissing Face

Ние с Макс два дни бяхме на село и поне аз се намачках на бебшоци. Вече са започнали да щъкат, а Макс ги гледа с такъв интерес милия. Вече май разбра какво толкова пазеше Бети от него и само му налиташе на бой. Satisfied Успя да подуши единия бебешок, но още им е рано да се опознаят с грубиянина Макс. Не го знам дали няма да смачка някое, ако подходи да си играе като с голямо куче.
Имахме и малък инцидент. Татко му на Макс му захапа ухото. Що кръв се изтече. Dizzy Face Тъкмо спра кръвта с натискане и Макс изтръска глава и отново започваше да шурти и така няколко пъти. Беше като заклан, целия му врат и гръб в кръв. Astonished Не стига това, ами днес забелязах, че отдолу на врата (където минава противопаразитната каишка) има места без козина и кожата е зачервена като има и точици , като пъпки отново червени. Май не му понася препарата в кашиката и в понеделник ще го види вет и май пак ще минавам на Адвантикс. Уж исках да спестя някой лев с тази каишка, пък то още повече ми се оскъпи туй външно обезпаразитяване.
И малко снимки на бебоците:
Скрит текст:

# 606
  • о`майна лунна нощ е
Мънички, нежни пухкави топчици!

# 607
И на нашия под Скалибор каишката има леки плешивинки Sad Сложих някаква билкова,освен това  е и с капки.

https://www.amazon.co.uk/Lintbells-YuMOVE-Joint-Supplement-Table … p;keywords=yumove
Eто добавка за стави,но нямам лични наблюдения.Нашият вет я изписа когато беше малък,взех само няколко таблетки.Тук в амазон е по-евтинка,предвид количеството.

# 608
  • Ланкър, планините Овнерог
Здравейте, момичета! Smiley
Този Чарли е страшен атлет. От познати с такава порода съм слушала много истории за разрушителната им природа. Как протича възстановяването след кастрацията? Имай на предвид, че трябва да минат поне 2-3 месеца докато се усети някаква промяна в него.
Скрит текст:
А пък това малкото черното с чорапките е много сладко.
Адаша Макс отдавна не съм го виждала, а той пораснал голям мъж вече. Страхотен е Ели Simple Smile Не съм ползвала добавки за стави и не мога да съм полезна. Знам, че един колега даваше едни таблетки за стави на немската си овчарка, но тя беше много възрастна и не я държаха задните лапи. А и бяха доста скъпички - някъде около 80 лв за месец.
Дано не пропускам някой, но отново ви следях през телефона последните дни и карам по спомен. Kissing Face

Ние с Макс два дни бяхме на село и поне аз се намачках на бебшоци. Вече са започнали да щъкат, а Макс ги гледа с такъв интерес милия. Вече май разбра какво толкова пазеше Бети от него и само му налиташе на бой. Satisfied Успя да подуши единия бебешок, но още им е рано да се опознаят с грубиянина Макс. Не го знам дали няма да смачка някое, ако подходи да си играе като с голямо куче.
Имахме и малък инцидент. Татко му на Макс му захапа ухото. Що кръв се изтече. Dizzy Face Тъкмо спра кръвта с натискане и Макс изтръска глава и отново започваше да шурти и така няколко пъти. Беше като заклан, целия му врат и гръб в кръв. Astonished Не стига това, ами днес забелязах, че отдолу на врата (където минава противопаразитната каишка) има места без козина и кожата е зачервена като има и точици , като пъпки отново червени. Май не му понася препарата в кашиката и в понеделник ще го види вет и май пак ще минавам на Адвантикс. Уж исках да спестя някой лев с тази каишка, пък то още повече ми се оскъпи туй външно обезпаразитяване.
И малко снимки на бебоците:
Скрит текст:

Добре е, само сателита около главата му се пречка, ама и с него свикна. Още един ден ще го изтрае. Иначе навън си е предишния Чарли - Ужасон. Само да миряса, иначе знам, че трябва време. А за породата, аххххххх........Господ явно го е мислил - правят си ужасиите, но погледът е размазващ. Трудно е дълго да си сърдит. Това е много типична гледка за породата

# 609
  • Rock & Roll feeling ...
Гита Ог , хаха какъв шемет е Чарли Revolving Hearts Напълно в унисон с породата Blush Smiley видео

Туиг, всички мъници имат един такъв "еленски" период с дъълги крака Smiley  Много сладки и смешни Smile

# 610
Много сладки муцунки и малки, и големи HeartHeart

И ние минахме през плешивината от противопаразитната каишка. Оказа се, че проблема идва от това, че каишката била по-стегната и протърква козината. Разхлабих леко каишката и плешивината мина.

# 611
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ах тези малки бебешоци, какви толумбички са Two Hearts
Нашето диване скочи от дивана и така изпищя, погледнах го и гледам куца. Отидохме на вета и ни прати на скенер, оказа се че е само навехнато, ама днеска вече трети ден и още не стъпва на крачето си .... Почвам да се притеснявам, като им знам породата какви проблеми има с тия крака, стави. Вета ни даде обезболяващи и каза утре да отидем , като никакви разходки и никакви скокове . Той пак се пъне да скача ние го вардим постоянно,  ама като ни издебне и е долу вече. А инак скочи от облегалката на дивана, като си играха с котарака и той явно се помисли за котка .... И така ме е яд на мене си, че баш тогава бях с гръб Triumph

# 612
NoMe аз по принцип му я слагах по разхлабена каишката, ама или е от претъркване или препарата не му понася. Лошото е, че едва вчера го забелязах покрай неволите със сцепеното уше и не знам от кога е така. Утре ще го водя на вет да си каже мнението.
Нарцисчева дано си е само навехнатото и мине скоро.

# 613
Ей, че красота и нежност рано сутрин!
Чарли е уникално диване, много се смях.
Сиви, колко са сладички тези малки мишлета. Искам да ги нагушкам всички и много! Не съм гледала бебе куче, сигурно е вълшебно. А какви са тези каишки? Ние се обезпаразитихме с една пипета - не знам колко струва, включиха я в общия преглед. Но Джина имаше ужасно много бълхи, вече има козинкааа мекичка, хубава козинка по коремчето, там където я бяха избръснали заради раните, които трябваше да мажа с кремче - няма рани, а има бяла, мекичка козинка
Поссесд радвам се, че се върна - искам снимки на трътла Рея
Малкото същество с черно бели чорапки е прекрасено. Напомня ми малко на Хан (едно кученце, на което бях приемен стопанин).
Нарцисчева дано е "малкия дявол".

Ах как спи, много е смешна
http://media.snimka.bg/s1/5948/038139207.jpg?r=0
а тук е на гости в двора на съседа и кифлата.
Толкова е жива и игрива и лае и тича и... спасихме го това животно бе!!!
http://media.snimka.bg/s1/5948/038139208.jpg?r=0

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Духче,  те повечето спят така Grinning
Как им е удобно е непонятно за мен Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт