Любители на кучета - 73

• 45 279
  • 762
  •   1
Отговори
# 570
Когато я взех моята кифла беше цялата в бълхи - ужасно много. Цялото й тяло беше на рани и без козина от чесането - толкова жестоки рани си беше причинила. Дадоха ми от клиниката един шампоан за 20 лв., който се разрежда 1 към 3 (ама аз щото съм офсЪ и го пльокнах директно върху нея - много ми беше стреса в онзи момент), той зашемети бълхите, на следващият ден накапах с пипета и измряха. Но не зная кога трябва да повторя.

Гигата радвам се, че оперцията е минала добре!
Моята става голяма лигла. Всеки ден се чувства все по-смела и спокойна. От вчера прави опити да окопира и моето кресло - не й стига другото и дивана. Сутринта се събудих с още 2 изядени чифта обувки. МП каза, че изобщо не съм й се скарала подобавщо и не е разбрала. Според мен разбра, ама файда няма да има. Седна на земята и после легна - това си е знак за подчинение, та съвсем й беше ясно. На двора на МП така му ляга - той се държи много хубаво с нея, отделно че си има един Джак Ръсел - Оскар, а баща му има ловни кучета, та малко или много разбира от животни. Само като тръгне към нея нещо, да я гали и да се радва - тя сяда и после ляга и гледа подчинено. С него знае кой е шефа. Мен ме разиграва.
 От днес е на гранули - няма да умре от глад, я. Стига ми се лигавила, като ме погледне с това синьо око и аз се топя. Взе да се качва на главата.

# 571
На морето (Неа Перамос,Гърция) налазваха от улиците ( по крайните улици и един път в едни треволяци)по 4-5 кърлежа на разходка.С 2 каишки и капки .Не са се забивали,но не ми беше приятно.На плажа нямаше.

Пробиотици какви давате ( а много харесвам пловдивския Ентеросан за хора,та давам и за кучето,ако ми се наложи).TOW  с варен ориз е хараната,която дава най-добър изходен материал при нашия.

За чувствителния стомах на ваймаранерите сме говорили и със случайни хора,собственици ( още като беше малък са ме спирали и е ставало въпрос).Просто внимавам какво яде.

# 572
Момичета много съм щастлива.Утре моя съпруг ще вземе три месечната красавица. От лицензирания развъдник с който се свързах ,ни съдействаха да намерим булдог с проверени родители.Предполагам са техни познати.Е не е със сертификат ,но мисля да им се доверим.

# 573
Момичета много съм щастлива.Утре моя съпруг ще вземе три месечната красавица.

Честито! Да е много здравичко и много да ви радва! Да пуснете снимки на мъника, като е при вас!

# 574
Благодаря.Аз имам нейни снимки Simple SmileИзпратиха ми веднага.Утре мъжа ми ще отиде да я вземи.

# 575
Може ли да я видя тогава Simple Smile Може и на лична. Обичам бебетаа ^_^

Гита Ог, радвам се, че всичко е минало добре. Бързо възстановяване!

# 576
  • о`майна лунна нощ е
Дяволски чаровна - тази вечер няма за спите  Mr. Green

Радвам се, че кастрацията е преминала успешно и Чарли се възстановява. Ще видим какъв характер ще покаже Торин, но ако порасне и е вечно разгонен, ще го кастрираме и ние. Майка му така я изтърваха - уж да порасне, па докато легне под ножа и взе, че роди. Дори не бяха разбрали, че е бременна, а ги предупреждавахме многократно да не отлагат и че може да забременее, защото и тя бягаше, но и съседските ергени бяха изкопали дупка през оградата, за да идват при нея. Резултатът - една априлска сутрин приятелите ни се събудиха не с едно, а с още 6 кучета на двора.

При нас обезпаразитяването е вътрешно с хапче, което му давахме на два пъти преди ваксините. Сега предстои да дадем още две, предпазващи от различни болести. Малко ме притесниха с мнения, които четох за хапчетата против бълхи и кърлежи, но с тази дирофилариоза много ме е страх да не стане беля. Той е на двор - няма как да го ограничим в контактите с преминаващите котки и птици. Вече сме изкарали три/четири кърлежа от него. Опитът с кокерката, която имахме, си казва думата и не им се маем. Пинсетата и готово.

# 577
Гита Ог, бързо възстановяване 🤗🐶🙏🏻

Трапезица, на голямата даваме Ентеромикро, защото тя правеше кризи от стрес, алергии, а има и чувствителен стомах, останахме доволни. На малката сашетата на Lintbells(с бързо действие са). Има и на хапчета, но тях не ги иска.

Dqvolski_Charovna, честито 🎉🎉🎉 и да пуснете снимки 🐶🐶🐶

# 578
Благодаря ! Simple Smile

# 579
# 580
  • Бургас
Здравейте, и аз имам кученце. Искам да попитам Туиг за мненията за хапчетата против бълхи и кърлежи. И нашия е на хапче. Откриха му увеличен черен дроб и завишени чернодробни показатели. Възможно ли е да е от хапчето?

# 581
  • о`майна лунна нощ е
Не мога съм много полезна с мнение за хапчетата против кърлежи и бълхи, защото до сега прием сме имали само за вътрешни паразити. Външните ги борим неуспешно с пудра. За това взехме вътрешно хапче за тях, което ще дадем след седмица. Когато го купихме, вече беше пил едно против вътрешни паразити и не искахме да товарим организма с още химии наведнъж.

# 582
  • София
Здравейте, и аз имам кученце. Искам да попитам Туиг за мненията за хапчетата против бълхи и кърлежи. И нашия е на хапче. Откриха му увеличен черен дроб и завишени чернодробни показатели. Възможно ли е да е от хапчето?
Да, възможно е. Всички хапчета се преработват в черния дроб. Затова ние сме на капки за външно + хапче за вътрешно.

Видях една красавица страхотна, Дяволска чаровница (на кучинка повече й отива, извинявай Wink ), честито!

# 583
  • София - Рим и обратно
Честито на DqVoLsKi_ChArOvNa! Да е здравичка и да ви радва дълги години Simple Smile.
При нас имаше леко притеснение, свързано с крачетата на Кира. Доста ги подгъваше и понакуцваше със задните, особено след миене. Та снощи се изтреляхме до клиниката, направиха й рентген и обстоен преглед, оказа се, че просто е хранена доста лошо, няма нищо друго притеснително. То това се виждаше и от изходния материал първите дни... Дадоха ни добавка с калций и витамини, казаха че с новата храна нещата ще се стабилизират. Днес виждам, че е доста по-уверена и тичка по-бодро.

# 584
  • У Диспансера ...♥♥♥
Много е красива 💕
Гледах я в групата за продажба и викам ако нямах вече щях да я взема 😉 Толкова ми хареса с тази окраска . Да е здравичка и много да ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт