За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 692
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 050
Даже са обновили информацията към 18:02.  Simple Smile
къде мога да я погледна тази информация? Много благодаря

# 1 051
Това въобще не е вярно. Поне десетина деца, приети в АК, са се пробвали и в общото класиране. Включително и 2-3, приети в немската паралелка. Нека някой от горния набор да потвърди. Със сигурност имаше и деца на пишещи във форума

И поради какво точно решихте, че всичките деца ще предпочетат да си останат в АК? Защото аз се обзалагам, че повечето всъщност ще отидат в СМГ.

Не разбрах въпроса Ви и в каква връзка е зададен. По-правилно е да се каже, че в СМГ остават, а не в АК, защото няма как да са били там преди Simple Smile
Моят отговор беше на твърдението на госпожата, че миналата година всички на 100% са се записали на първо класиране в СМГ, защото фактите сочат друго. Изобщо не знам защо се включихте с този неуместен коментар.

ами защото говорите за поне 10-на деца, а от тях АК ще предпочетат не повече от 2-3

Аз говоря за миналата година, защото имаме статистика, на която да се позовем. Тази година кой какво ще предпочете, близкото бъдеще ще покаже. А и в крайна сметка дайте им малко надежда на чакащите второ класиране, недейте толкова черногледо да подхождате.

# 1 052
  • София
Баница Йованица, не бяхте ли само с половин точка разлика от 91 НЕГ.. Шансът е огромен. Не знам къде сте гледали миналогодишни балове, но движение е имало, както е отбелязала Дидева, макар и наглед съвсем минимално. От 35,216 е слязъл само до 35,213 за немските паралелки, а в английските от 34,392 на 34,356. В този интервал могат  да се вместят поне няколко деца. Имам спомен  за 2014, когато в НЕГ минималният за девойки беше 35,062 на първо, а 35,026 на второ. Ако не се лъжа в този малък диапазон от по-малко от
4 стотни  се бяха вместили 3-4 девойки. А местата за тях са се осовободили  на същия принцип, на който разчитате Вие сега - младежи, за които 91 НЕГ е 2 желание след СМГ. 2-3 да се откажат от СМГ в името на АК, тогава 2-3  ще заемат местата им, ще освободят позиции за следващи  в НЕГ и шансът на сина Ви  ще е доста обещаващо реалистичен.... И все пак остава въпросът дали преместилите се нагоре към СМГ ще са момчета или момичета...

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 20:27 от пенсионирана русалка

# 1 053
  • София
Не е кой знае колко чакането( няколко дни) и няма никакъв риск при участие във второ класиране така, че според мен всеки който не е удовлетворен от сегашното класиране трябва да се пробва. Нищо не губи най-много да спечели.

# 1 054
Бихте ли ми казали от къде да изтегля заявление за второ класиране София -  град. От телефона не го намирам.
Благодаря предварително.

# 1 055
  sosko, дават го на място.

# 1 056
Даже са обновили информацията към 18:02.  Simple Smile

Благодаря за съдействието и успех на всички, очакващи 4 юли  Simple Smile

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 23:04 от Ashi_Asia

# 1 057
  • във фурната
Баница Йованица, не бяхте ли само с половин точка разлика от 91 НЕГ.. Шансът е огромен. Не знам къде сте гледали миналогодишни балове, но движение е имало, както е отбелязала Дидева, макар и наглед съвсем минимално. От 35,216 е слязъл само до 35,213 за немските паралелки, а в английските от 34,392 на 34,356. В този интервал могат  да се вместят поне няколко деца. Имам спомен  за 2014, когато в НЕГ минималният за девойки беше 35,062 на първо, а 35,026 на второ. Ако не се лъжа в този малък диапазон от по-малко от
4 стотни  се бяха вместили 3-4 девойки. А местата за тях са се осовободили  на същия принцип, на който разчитате Вие сега - младежи, за които 91 НЕГ е 2 желание след СМГ. 2-3 да се откажат от СМГ в името на АК, тогава 2-3  ще заемат местата им, ще освободят позиции за следващи  в НЕГ и шансът на сина Ви  ще е доста обещаващо реалистичен.... И все пак остава въпросът дали преместилите се нагоре към СМГ ще са момчета или момичета...
Да,само половин точка ни дели от 91НЕГ.Много се надявам някое момче да предпочете АК.Но за миналата година:СМГ мат:НЕ девойки Iкласиране:мин.478 II класиране:478  младежи I kл.478 II kл.478   СМГ мат:AE младежи Iкл.455 II kл.454,същото е и при девойките.91 НЕГ младежи I кл.432 ,II кл.428.Това е приравненото в точки.

Последна редакция: чт, 29 юни 2017, 22:45 от баница йованица

# 1 058
Да,само половин точка ни дели от 91НЕГ.Много се надявам някое момче да предпочете АК.
Прочетох някъде, че даже две момчета няма да се запишат. Дали във ФБ, или в темата на училището - не помня.
Намерих го.
И наистина го искат. Не само го пише.
Със сигурност 2момчета се отказват от 91 НЕГ.
Зизи-бизи,дано е вашето място Grinning

# 1 059
  • София
Да,само половин точка ни дели от 91НЕГ.Много се надявам някое момче да предпочете АК.
Прочетох някъде, че даже две момчета няма да се запишат. Дали във ФБ, или в темата на училището - не помня.

Да, Галимар го написа в темата за НЕГ. Peace

Ще настъпят размествания в списъка. Знам със сигурност за 2 момчета,които ще се откажат. Има и деца,посочили НЕГ като второ или трето желание,които е възможно да минат напред при второто класиране.

# 1 060
  • във фурната
Пенсионирана русалка и министър Дидева,много Ви благодаря за окуражението! Hug

# 1 061
  • София
Здравейте, записах сина си в 91 НЕГ ,като в списъка с приети видяхме две момчета и едно момиче от нашия клас, които вече са записани в АК и ще освободят местата в 91 НЕГ.

# 1 062
Стана ми интересно... Униформите ги правят по поръчка и взимат размери в момента на записването ли? А ако не можеш да ги платиш в момента?
Оставя се капаро. Децата мерят стандартни размери и се преценява на място. Моето е мнооого слабо и ще и шият( разбира се оставят малко аванс). Има задължителен комплект и допълнителни, мога да споделя цените, но е за Благоевград. След 15 Август ще ги вземем и на първия учебен ден- с униформи.

# 1 063
Пенсионирана русалка и министър Дидева,много Ви благодаря за окуражението! Hug

Баница Йованица, много ми се иска да ти дан кураж и аз.
Не забравяй, че децата, които са се класирали в СМГ, освен в АК влизат и в други частни и с отделен прием деца Wink
Примери: Италианския лицей, ПЧМГ, НПМГ(особено една паралелка) и ТУЕС. Така че броя на децата, които няма да предпочетат СМГ не са малко.
Лично аз познавам две момчета и едно момиче, които се явиха на НВО просто за гъдел Wink Хем предварително знаеха къде ще учат вече.
Така че определено шансът, поне според мен е 100процентов.
Дотук имаме поне 6,7деца вече аут от СМГ.
Успокой душата и чакаме да се похвалуш на 4-ти bouquet

# 1 064
Баница Йованица, много ми се иска да ти дан кураж и аз.
Не забравяй, че децата, които са се класирали в СМГ, освен в АК влизат и в други частни и с отделен прием деца Wink
Примери: Италианския лицей, ПЧМГ, НПМГ(особено една паралелка) и ТУЕС. Така че броя на децата, които няма да предпочетат СМГ не са малко.
Нещо си се объркала. НПМГ от години е в общия прием, а от тази година - и ТУЕС.

Общи условия

Активация на акаунт