За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 648
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 240
  • Русе
 При нас ако става въпрос - второ е по-вероятно от 6 и 7, ама ги писахме там като желано до известна степен, и да отчетем теоретична възможнст с мъждукаща вероятност около 0,равносилна на вероятността да ми се тупне сега един междупространствен материализатор на желания.

# 241
И аз рефрешвам през 30 мин. и сега гледам сайта е недостъпен. Може би качват класирането или всички рефрешваме.

# 242
При нас ако става въпрос - второ е по-вероятно от 6 и 7, ама ги писахме там като желано до известна степен, и да отчетем теоретична възможнст с мъждукаща вероятност около 0,равносилна на вероятността да ми се тупне сега един междупространствен материализатор на желания.
  hahaha "междупространствен материализатор на желания"   Joy

# 243
  • София
И аз да се включа към "рефрешващите"... Сайта на МОН е offline, което най-вероятно значи, че скоро ще има класиране....
... или REFERESH-ващите са станали много и е сработила защитата им от DOS атака. Дано да не е нeщо фатално.

# 244
  • София
REFERESH-ващите са станали много и е сработила защитата им от DOS атака.
атака от досадници?

# 245
  • Бг-мама
И аз да се включа към "рефрешващите"... Сайта на МОН е offline, което най-вероятно значи, че скоро ще има класиране....
... или REFERESH-ващите са станали много и е сработила защитата им от DOS атака. Дано да не е нищо фатално.
Е остави ни поне да се надяваме  Joy Joy

# 246
Uprising.... Дано!  Praynig

# 247
  • зад парка
REFERESH-ващите са станали много и е сработила защитата им от DOS атака.
атака от досадници?

Нали знаете историята:

След атака на китайски хакери и 333 567 987 пъти въведена парола за достъп "Мао Дзъдун"  на сървъра на Пентагона, сървърът се съгласи, че паролата му е "Мао Дзъдун"

# 248
А пък аз следя само вас и когато разбера , че има резултати тогава ще атакувам страницата на МОН Grinning

# 249
  • Бг-мама
А пък аз следя само вас и когато разбера , че има резултати тогава ще атакувам страницата на МОН Grinning
А ние като изчерпим информацията и за теб не остане да те видя тогава как ще ти се съмва. hahaha hahaha hahaha

# 250
  • София
След атака на китайски хакери и 333 567 987 пъти въведена парола за достъп "Мао Дзъдун"  на сървъра на Пентагона, сървърът се съгласи, че паролата му е "Мао Дзъдун"

Казват, че не е хубаво за парола на компютъра си да избираш името на котката> Не виждам какво лошо има в паролата "dfgos9873564_%GDSPAkjl35421"

# 251
  • зад парка
Като проработи, кажете моля!

# 252
  • София
Проработи и ... "Все още няма класиране". Явно си е било DOS. Забелязвам, че сега отговорът не се бави. Може да са се преместили на по-бърза машина.

# 253
Всичко си работи , няма никакъв проблем.

# 254
И аз така. Ха , ха.

Общи условия

Активация на акаунт