За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 873
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 660
  • София
А ето и документите за записване:
"Необходими документи за записване в 8 клас в 91 НЕГ
1.Оригинално удостоверение за завършен 7. клас и 1 брой копие
2.Копие от акта за раждане и / оригинала за сверяване/
3.Служебна бележка с получените точки от НВО
4.Отпусно удостоверение от училището за завършен 7. клас

Медицинските картони от предишното училище, следва да се представят до 15.09. 2017г."

Обадих се в 91 НЕГ да попитам как при записването да им занеса отпусното удостоверение от старото у-ще, което бих получила след бележка от новото, че дъщеря ми е приета там. Отговориха ми, че въпросното удостоверение ще трябва да го донесем допълнително, по-късно. Не се били изразили правилно. Щели да променят информацията на сайта си.

# 661
  • София
Честито на всички деца класирали се на желаните места и успех на тези, които ще чакат второ класиране!

Моят син е приет по първо желание - ТУЕС , компютърни мрежи с бал 445,250. loveforever, синът ти ще се запише ли за зеленото училище, което се организира от училището за осмокласниците? Моят ще ходи.

Записването в училище дали ще бъде през целия ден или ще е само сутрин?
Вяра, честито на Йоан!
Моя синковец мисля че ще иска да ходи на това зелено. Няма причина да не иска. Днес след като видя резултатите, замина да играе навън и не сме го обсъждали точно този въпрос. Имаме приятелско дете, което миналата година влезе в ТУЕС, ходил е на лагерите, които организират и е доволен.
Утре мисля да му извадя двете снимки дето пише че ги искат за записването и да ходим до училището да видим каква ще я свършим.

п.п. разгледах току-що статистиката и много се удивих на баловете в 125 СУ "Боян Пенев" - мин. бал 235 / макс.бал 491

# 662
  • пловдив/дряново
някой имали информация за Пловдив МГ Системно програмиране минимален бал ?

# 663
  • София

п.п. разгледах току-що статистиката и много се удивих на баловете в 125 СУ "Боян Пенев" - мин. бал 235 / макс.бал 491

Това са и децата от тяхната математическа паралелка, които предполагам искат да си останат в училището заради Димитров.
Възхищавам се на деца с бал за СМГ-НЕ, рискуващи със 125-то, предвид факта, че 2 години поред не успяват да сформират паралелка за 8-ми клас. Дано са помислили добре и имат и резервен вариант - ПЧМГ Wink

# 664
  • столицата
Да, наистина така описано звучи доста рисково.

# 665
  • нейде там, където ....

Това са и децата от тяхната математическа паралелка, които предполагам искат да си останат в училището заради Димитров.
Възхищавам се на деца с бал за СМГ-НЕ, рискуващи със 125-то, предвид факта, че 2 години поред не успяват да сформират паралелка за 8-ми клас. Дано са помислили добре и имат и резервен вариант - ПЧМГ Wink

Мисля, че е АК

# 666
  • Варна

Зечова, благодаря за отговора!
Не мога да разбера защо ви учудва разликата в максималните и минимални балове. Едно дете да има висок бал и да е посочило точно тази паралелка като първо желание и максималния бал скача. Не всички деца с висок бал искат да учат в езикови и математически  гимназии. За мен е важен минималния бал, той определя мястото на гимназиите в класацията на най-желаните училища.

# 667
  • София

Срока за АК, първо класиране, изтича след 20 мин Simple Smile. Не знам до колко децата вече имат представа ще се сформира ли паралелка или не

# 668
И аз съм много щастлива да се похваля, че нашият младеж е приет на първо класиране, първо желание в АЕГ. Grinning
Утре ще го запишем и вече ще се наслаждаваме на лятото.

# 669
Приеха ни в  НТБГ-застрахователно и осигурително дело с НЕ-355т.,трето желание.Искам да попитам запазва ли се място,ако пробваме на второ класиране нещо друго?И ако искаме да пробваме нещо от на по-задните места също?Чудим се newsm78
Искам да попитам за момче или момиче става дума. Племенника ми има БАЛ 301 т. но не му стигна за НТБГ, ще участваме на второ класиране, но дали ще прескочи две позиции, за да се закачи в НТБГ ще видим.
и моята дъщеря е така. Много иска в НТБГ и ще се пробваме, пък каквото стане.

# 670
Момъкат е приет на първо класиране,първо желание в НТБГ-Оперативно счетоводство с НЕ.
Това искаше и утре го записваме
с какъв бал е приет? И ние се борим за там, за да преценя дали има смисъл. Благодаря

# 671
  • Бг-мама
някой имали информация за Пловдив МГ Системно програмиране минимален бал ?

Минимални докато не излезе статистиката няма как да знаем. Георги е приет там с бал 471.500 , ако ви е ориентир.

# 672
  • София
Имам въпрос отново, дано не досаждам. Приети сме на първо класиране 9-то желание, сега младежа ми заяви, че всъщност 7 и 8-мо желание май ги желае по-малко от 9-то. Въпросът ми е, ако на второ класиране го приемат 7 или 8-мо желание,  мога ли да го запиша на желанието от първото класиране? Или да вървя направо да си го записвам, защото от 6-тото ни желание ни делят цели 100 точки.

# 673
  • София

Ама наистина много прекаляваш вече. Това училище за първа година прави такава паралелка и както виждаш има ученици. Предишните години имаха някакви икономически бози и затова не сформираха паралелка.
В кое училище е учило твоето дете? Ако не е СМГ, то тогава наградите и купите на 125СУ са в пъти повече от тези на кое да е друго училище. Имат представители на всички олимпиади и нерядко стигат до трети кръг. Не е единствен Димитров в това училище. Имат отлични преподаватели по всикчи предмети и достатъчно средства, за да осигурят отлично образование на децата си.
Е, винаги има някоя, на която гроздето й е кисело.

Дописвам: Роси, извинявай, не исках да звучи с тон.

Последна редакция: вт, 27 юни 2017, 17:06 от Валя*

# 674
Имам въпрос отново, дано не досаждам. Приети сме на първо класиране 9-то желание, сега младежа ми заяви, че всъщност 7 и 8-мо желание май ги желае по-малко от 9-то. Въпросът ми е, ако на второ класиране го приемат 7 или 8-мо желание,  мога ли да го запиша на желанието от първото класиране? Или да вървя направо да си го записвам, защото от 6-тото ни желание ни делят цели 100 точки.

Ако на второ класиране го приемат в по-предно желание, връщане назад няма. Затова, ако там където е приет на първо класиране ви устройва - записва се и приключвате.

Общи условия

Активация на акаунт