За класирането почерпи, към училището бягай ти - 7 клас /26.06-02.07/

• 178 698
  • 1 396
  •   1
Отговори
# 1 035
  • Sofia
Здравейте,мислите ли че бала за момичета в испанската е възможно да спадне с 20 точки, това е около 0,700. Според мен шанса е нищожен...към родителите, които са записали вече децата си там, според вас повечето се записват и по-малък процент чакат второ класиране? Благодаря за информацията

# 1 036
  • СОФИЯ, по празниците в Разлог
Здравейте! Да попитам за следното, като предварително се извинявам, ако е дискутирано преди това.
Моят син е приет:
В РУО СОФИЯ на първо класиране в 35 СОУ, подадохме заявление за второ класиране за София.
В РУО Благоевград приет на първо класиране по първо желание в ЕГ, там нищо не сме подавали, защото класирането в София ни устройва.
Питането ми е дали е необходимо и в Благоевград да се подава нещо с оглед единната информационна система на МОН.

# 1 037
  • Пловдив
Ако не направите постъпки в Благоевград, то ще отпаднете от класирането, без да е необходимо да уведомявате когото и да било.

# 1 038
  • София
След утре, края на деня, училищата публикуват ли колко деца са се записали до сега при тях?

# 1 039
След утре, края на деня, училищата публикуват ли колко деца са се записали до сега при тях?
Предават информацията в РУО, даже за София е публикуван графикът. Едно училище със сигурност публикува. Даже може да се види движението към 12:04 днес.

# 1 040
И къде може да се види?

# 1 041
Предават информацията в РУО, даже за София е публикуван графикът. Едно училище със сигурност публикува. Даже може да се види движението към 12:04 днес.

Поздравления за НПМГ!  Да допълня , че и като домакин на състезания се справят перфектно.

# 1 042
Даже са обновили информацията към 18:02.  Simple Smile

# 1 043
  • Sofia
Къде може да се види това? Аз се интересувам за испанската дали повечето момичета се записват или подават за второ класиране.

# 1 044
Разбира се, че има смисъл, вероятно има приети в СМГ деца, избрали да се запишат в АК.
За миналата година мин.балове за СМГ за първо и второ класиране са еднакви,което означава,че всички са се записали още на първо класиране.Дано тази година да не е така,та деца от СМГ да отидат в АК и такива от 91НЕГ да отидат в СМГ,та и ние да прескочим от 73 СУ в 91 НЕГ.

Това въобще не е вярно. Поне десетина деца, приети в АК, са се пробвали и в общото класиране. Включително и 2-3, приети в немската паралелка. Нека някой от горния набор да потвърди. Със сигурност имаше и деца на пишещи във форума

# 1 045
Това въобще не е вярно. Поне десетина деца, приети в АК, са се пробвали и в общото класиране. Включително и 2-3, приети в немската паралелка. Нека някой от горния набор да потвърди. Със сигурност имаше и деца на пишещи във форума

И поради какво точно решихте, че всичките деца ще предпочетат да си останат в АК? Защото аз се обзалагам, че повечето всъщност ще отидат в СМГ.

# 1 046

И поради какво точно решихте, че всичките деца ще предпочетат да си останат в АК? Защото аз се обзалагам, че повечето всъщност ще отидат в СМГ.

Не разбрах въпроса Ви и в каква връзка е зададен. По-правилно е да се каже, че в СМГ остават, а не в АК, защото няма как да са били там преди Simple Smile
Моят отговор беше на твърдението на госпожата, че миналата година всички на 100% са се записали на първо класиране в СМГ, защото фактите сочат друго. Изобщо не знам защо се включихте с този неуместен коментар.

# 1 047
Моят отговор беше на твърдението на госпожата, че миналата година всички на 100% са се записали на първо класиране в СМГ, защото фактите сочат друго. Изобщо не знам защо се включихте с този неуместен коментар.
Така е. Разликите в баловете на І и ІІ класиране са минимални, особено за НЕ, но ги има. Значи е имало движение.

# 1 048
Надяваме се да се преместим от 35-то с фе,ре и бел в не, ре и г, защото не ни достигат 3 точки, иначе понеже дъщерята настоява къде мога да я запиша на уроци по испански?

# 1 049

Не разбрах въпроса Ви и в каква връзка е зададен. По-правилно е да се каже, че в СМГ остават, а не в АК, защото няма как да са били там преди Simple Smile

ами защото говорите за поне 10-на деца, а от тях АК ще предпочетат не повече от 2-3

Общи условия

Активация на акаунт