Студенти в UK - 8

• 94 923
  • 759
  •   1
Отговори
# 495
"pending"се отбелязва.Съжалява не се сетих по-рано точната дума.
Успех!

# 496
"pending"се отбелязва.Съжалява не се сетих по-рано точната дума.
Успех!
Благодаря ти много! Имам 1 последен въпрос , нужно ли е по някакъв начин да вписвам профилиращите предмети ?

# 497
Вписват се балообразуващите в дипломата предмети,дали са профилиращи или не е без значение!

# 498
  • България
Дъщеря ми работи от втория семестър на първи курс. Изисква се NIN. Работи според заетостта й. има седмици с по много изработени часове и такива с малко. За съжаление до сега не е работила нещо, свързано със специалността й.

# 499
Здравейте Simple Smile искам да ви попитам дали предметите от 12 клас се вписват с предполагаеми оценки или само тези от 9-11 клас? Малко се обърках от миналите постове , добре ли е да пиша предполагаеми оценки или не? 
Запишете оценките от 9-11кл. и приложете академичната справка от училището-оригинала и превода от заклет преводач. Ние така направихме и се получи. Ако от университета ги интересува нещо допълнително, ще ви го поискат. Успех!

# 500
Да се отчета и аз. На 11 октомври подадохме документи. На 17 получихме две оферти и днес -19-ти, още две. До тук и 4-те са изпълними. Всичко останало е в ръцете на девойката. Simple Smile

# 501
eli m, браво!Успех !

# 502
Браво! Много бърза реакция от страна на университетите. Успех!

# 503
Добро утро, мили дами!
От 3:00часа съм будна. Върнах се да ви изчета, че не бях влизала дълго време, пък после да споделя и аз моите вълнения. Цялата къща спи и не мога да трополя толкова рано.
На 18.10. пуснахме документите за кандидатстване и до снощи три от петте университета отговориха. Детето има една покана за интервю и две заявки за портфолио.
Ей сега ще го видя тоя палангьозник как ще се втурне! Stuck Out Tongue Closed Eyes Цяло лято изтърка леглата и столовете у дома, а аз ровичках, събирах и отсяват информация за университетите! Време ми е да отдъхна! На Малдивите, например. Wink
Уф, трепетно ми е и на мен!Ама, как ще се спи от тук насетне хич не ми е ясно.
Браво eli m, успех!

# 504
Дъщеря ми работи от втория семестър на първи курс. Изисква се NIN. Работи според заетостта й. има седмици с по много изработени часове и такива с малко. За съжаление до сега не е работила нещо, свързано със специалността й.

Чета ви от скоро и да си призная не съм чела назад в темата. Моята дъщеря в момента учи в Германия, но иска да прави доктурантура в Англия. Работи и тя по 10часа седмично и почти и стигат паричките да се издържа сама.
Това исках да попитам, като работят децата в Англия успяват ли да се издържат сами или трябва помощ над 50% от месечната издръжка. Това което прочетох ми се вижда, че се заплаща много по малко на час около 6,5 -8 паунда , а квартирите много по скъпи. Колко пари са нужни на месец за живот без квартирата?

# 505
На 18.10. пуснахме документите за кандидатстване и до снощи три от петте университета отговориха. Детето има една покана за интервю и две заявки за портфолио.
Поздравления за  бързите отговори. Какво кандидатства детето и в кои университети?

big_67, всичко е много относително. Но с 10 часа работа твърдо не може да се издържа сама. ще и стигат примерно за квартирата, но пак зависи от града и това, какво ще работи. Но след като дъщеря ми успява да учи толкова тежка специалност и почти изцяло да се издържа сама, значи не е невъзможно.

# 506
 big_67
Квартира ....300-600 паунда зависи от града това е определящото
Храна пак зависи от града - какво яде, къде яде готви ли си или TV diner  Wink
минимум 200
транспорт ако е в голям град карта > 100 паунда
ей такива са цените
доколкото знам студент няма право да работи повече от 20ч. седмично

# 507
big_67
Квартира ....300-600 паунда зависи от града това е определящото
Храна пак зависи от града - какво яде, къде яде готви ли си или TV diner  Wink
минимум 200
транспорт ако е в голям град карта > 100 паунда
ей такива са цените
доколкото знам студент няма право да работи повече от 20ч. седмично
Няма ограничение в часовете.

# 508
[ Какво кандидатства детето и в кои университети?
Едно от любимите занимания на сина е рисуването, така че е насочил интереса си към арт изкуствата. Ще подготвя портфолиа за Кардиф и Портсмут, а интервю - с Фалмът. Сроковете са къси, но той ще се справи.
В тази връзка искам да ви благодаря момичета:valha,  OswinOswald, Mimito_75, .♥.Петя.♥, за изчерпателните отговори, които ми дадохте на лични! Благодаря! bouquet
Този форум ми е спестил доста лутане, много ми е помогнал,  а и продължава да го прави!
Желая здраве и успехи на всички, които отделят от времето си и споделят! тук Hug

# 509
big_67, Undergraduate и PhD обученията нямат нищо общо (това го казвам по повод коментарите по-горе - "колежките" са с undergraduate студенти все още) и е възможно като PhD да няма възможност да работи изобщо, защото сериозните PhD програми са различни, много са трудни, изискват посвещаване и ангажират времето на студента.

Варианти има, важното е тя да намери нейния.

Вероятно тя си знае, ама да кажа Simple Smile, че това е мястото, където да търси: https://www.findaphd.com/

И още една вметка - трябва да е изключително добре подготвена, мотивирана и безупречна, за да "пребори" UK кандидатите (завършилите британски университети имам предвид). Защото на PhD отиват наистина най-добрите, местата са малко, а конкуренцията голяма.

Ако не е тайна - какво завършва в Германия и каква доктурантура търси? Любопитна съм просто.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт